Elim Kırılaydıda Teleservice Garantili Telefon Almayaydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten biz de arkadaşa kanunsuzluk yap git döve döve al demedik ki arkadaşlar nasıl okudunuz onu anlamadım ben? Biz de dedikki telefonu aldığın yere git anladıkları dilden konuş sonra git heyet raporu al git dava aç kimse kanunsuzluk et demedi

.Murat.

Üye
ben seni anlıyorumda sen benim söylediklerimi neresinden okuyupda anlıyorsunki
devlet eskisi gibi vatandaşı sahipsiz bırakmıyor derdini söyle haklıysan kuruluşun yakasına yapışayım diyor
siz hala ne diyorsunuz

buyur link telefonla olmasa netle hizmet veriyor

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güzel kardeşim zaten ben anladım seni zaten lafına itiraz eden yokki senin haklısın diyorum başından beri. Sakin ool

Tepkiler: .Murat.

.Murat.

Üye
güzel insan ben sakinim sorun yok
anlamayana anlatmak için yazıyorum

[ENGİN]

Üye

sende lafı nasıl anladıysan tartışılan konu halıne getırmışsın arkadaş kimseye hakem heyetıne başvurma hakkını zorbalıkla al demedi kımse 1 ila 3 ay arası değişimi bekleyebiliyorsan kimse içın sorun yok bir ürün dört kez tamıre gitmişse aynı sorundan dolayı değişim mecburidir garanti yükümlülüklerine bakabilirsiniz?

.Murat.

Üye
İlk yazdığın mesajlarına bakarsan neden böyle söylediğimi anlarsın
hakemdi heyetti sonradan ekledin

[ENGİN]

Üye

ne varmış mesajda ben hakkımı böyle ararım ve alırım isteyen istedıği şekilde hak arayabilir ben bağırir çağırırım bir digerı mahkeme yoluyla hakkını arar.benım uygulamamı da kimse yapmak mecburıyetınde değil arkadaşım

.Murat.

Üye
engin kardeşim hala anlamamışsın
demek istediğim şikayet olursa kimsenin bağırmaya masaya vurmaya
ihtiyacı kalmaz

ihtiyacı kalmaz

Bende size katılıyorum herkes hakkını kanun yolu ile aramalı.
Amaaaa sizinde hak vereceğiniz bir konuyu kanun ve onun işleyişindeki eksikliği belirtmek isterim.

Bende almış olduğum bir ayıplı mal gerekçesi ile hakem heyetlik durumdayım hakem heyetine başvuralı 3 aydan fazla oldu kararım halen çıkmadı.
Şöyle düşünün siz almış olduğunuz ürünü kullanarak para kazanıyorsunuz yaşamınızı o ürün sayesinde sağlı yorsunuz ürünü aldınız ve ayıplı çıktı gittiniz kanun yolunu kullandınız ve beklemeye başladınız doğal olarak ürünü kullanamadığınız için parada kazanamıyorsunuz ne yapacaksınız nasıl yaşacaksınız?
Şu ana kadar araştırmalarım sonucu hakem heyetine başvurularda 2 aydan önce kararlar çıkmıyor yani en iyi ihtimalle hakem heyetlik oldunuzmu 2 ay bekliyorsunuz.

Eksiklik kanundaki işleyişin yavaşlığı ağır yürümesi kanun uygulaması ne zaman hızlanır insanlarin sorunları kısa ve makul bir sürede çözülür o zaman size sonuna kadar hak veririm.

Yukarıda verdiğim örneği yaşayan insanları gördüm ve en basiti kendimden örnek vereyim bakın 3 aydan fazladır hakem heyeti kararı bekliyorum ya ben geçimimi o ürünü kullanarak sağlayan biri olsaydım 3 aydan fazla sürede kiramı,faturalarımı vs vs kim ödeyecekti sorarım.
Burada iş devletimize düşüyor bu kurum ve kanun uygulamasını bir an önce hızlandırmaları gerekir,o zamana kadar bende ilk tercih olarak diğer arkadaşın yöntemini kullanırım ve tavsiye ederim son çare olarak kanun yolunu düşünürüm.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
süper anlatmışsın ağzına sağlık

[ENGİN]

Üye
ihtiyacı kalmaz

anlıyorum seni kardeşim seninde fikrin önemli elbet ust mesajdakı arkadaşında sorunu 3 aydan fazladır kı hallolmamış bu sorunda var işte

Beni turkcell'den Mecidiyeköy LG'den Üsküdar şengüller'den aradılar yumuşak davranınca üste çıkmaya çalışyırlar bağır biraz onlar anlıyor o zaman ne denmek istendiğini Yurt içinde aldığım telefona kaçak ibaresi koyuldu bunlara bağıra çağıra hallettim

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
firmalar çamura yatmaz da servisler neden çamura yatar anlamam sanki cebinden kesiyorlar telefon bozuk olunca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...