O, sana Kitab’ı indirendir. Onun (Kur’an’ın) bazı âyetleri muhkemdir, onlar kitabın anasıdır. Diğerleri de müteşabihdir(Manasını ve hakikatini yalnız Allah bilir).Kalplerinde bir eğrilik olanlar, fitne çıkarmak ve onun olmadık yorumlarını yapmak için müteşabih âyetlerinin ardına düşerler. Oysa onun gerçek manasını ancak Allah bilir. İlimde derinleşmiş olanlar, “Ona inandık, hepsi Rabbimiz katındandır” derler. (Bu inceliği) ancak akıl sahipleri düşünüp anlar.
ÂL-İ İMRÂN (7)
bence bunun yerine buraya göz atın bu daha çok ilginizi çekecek(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayılarla fazla uğraşmayın.bu iş sayılarla olsaydı bir yarışma düzenlenir kim daha fazla şifre kıracak o zaman belli olurdu.alimlerde jüri üyesi olup birinciyi seçerlerdi..adam birde otoriteymiş gibi şakası yok haa diyor, bence saçmalıyor. buraya bunu ekleyen arkadaşımı tenzih ederim,darılmasın gücenmesin.( Nasrettin hocaya sormuşlar:
- Hocam kıyamet ne zaman kopacak?
- Hangisi? Büyük kıyamet mi, küçük kıyamet mi?
- Hocam kıyametin küçüğü büyüğü olur mu?
- Olur!.. Karım ölürse küçük kıyamet, ben ölürsem büyük kıyamet kopar!..
--------------- Ekleme ---------------
mehdi gelmişnerde peki şu anda
bizede söyle
![]()
Ben bilmiyorum nerede olduğunu.Sadece bu yazının ve videoların içinde olduğu bir flash bellek ulaştı bana.Sen Mehdi'nin nerede olduğunu boşver.Üzümünü ye bağını sorma..
Bu arada;maaşallah dalga geçme seviyesi tavan yapmış.
Bazılarıysa,''kıyamet tarihini sadece Allah bilir'' diye işten sıyrılmaya çalışıyor.
Orası öyle.Aksini söylediğimiz yok.Biz sadece Kuran'ın sayısal ölçüsünün ve Dünya tarihindeki kehanetlerin söylediklerini anlatmaya çalışıyoruz.Yaratıcının yaptığı tüm uyarılar bu tarihleri gösteriyor.
Hz.Muhammed,ümmetimin ömrü 1500 yılı geçmeyecek diyor.Hz.Muhammed'in doğum yılı 571'den 2010'a 1439 yıl geçti.Siz hâlâ,işi alaya almaya devam ediyorsunuz
Muhammed /18
Onlar,kıyametin kendilerine ansızın gelmesinden başka bir şey beklemiyorlar.Muhakkak onun alâmetleri gelmiştir..(ama öğüt almıyorlar).Kıyamet kendilerine gelip çatınca öğüt almaları,kendilerine ne fayda verecek?..

Mehmetce38™;1988047' Alıntı:Peki büyük alemetler gerçekleşti diyorsunuz peki Dabbetül arz nerde kafirlerin alnına kefere müslümanların alnına müslim damgası vuracak yer altından çıkacak kıyamet yaklaşınca