ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Mehmet

Emekli Yönetici
Peki güneş batıdan doğdumu

emmi

Üye
arkadaşım sen benim tavsiye ettiğim linke eğer göz atarsan benim hiç dalga geçmediğimi anlarsın. kıyamet alametlerinin çoğu çıkmıştır büyükleri sırada ve her an gelmesi olası amma böyle bir tarih verilmesi çok abes..Kuranı kerim herşeyiyle mucizedir ama, çarpma bölme çıkarma falan tarihi filanın tarihinden çıkarırsak şöyle olur v.s gibi izahatlarla ahanda kıyametin ne zaman kopacağının şifresini kırdım gibi laflara kim inanır(kadir inanır).sonra alay konusu olur.he birde bizim kahinlere dinen inanmamız haramdır..nostradamus ve onun gibilerin dedikleri mesela tıpatıp çıkmış varsayalım yinede bunlara inanmak haramdırrr..benden söylemesi kardeş ben acizane klavyemin döndüğü kadar yazmakla mükellefim

Çin asırlardır var evet.Ama Çin ve Kuzey Kore,komünistliği 60 yıl önce kabul ettiler..
Güneş batıdan doğmaz daha .Seni de iyice takıntılı yaptık Mehmet..Dabbe çıkınca,kıyamete yakın batıdan doğacak.Güneşin nasıl batıdan doğacağını yazısında yazmış Mehdi.Bilimsel olarak bilim adamları da kabul ediyor böyle bir olayı.60 sayfada yazıyor hepsi

Mehmet

Emekli Yönetici
Birazını Okudum tamam ama bigün üstü perişan deliye benzer biri benden sigara istedi verdim bana dediki güneş batıdan doğdu dedi bende amca sen iyimisin amca ne batıdan doğması filan dedim oğlum biz eskiden biz ilimde çok ilerdeydik ama artık batı yani avrupa bizi geçti ilimde güneş batıdan doğdu artık anladın mı dedi şaşırdm açikçası

Samsunspor

Emekli Yönetici
ah Mehmet vah Mehmet Ramiz Dayıdır belki

O zaten öyle.Ama kıyamete yakın,güneş batıdan doğacak..Şafak uzun süre sökmeyecek o gün..Söktüğü zaman da güneş batıdan doğacak..Olay bu.Yazıda,ilk okuyunca tüylerim ürpermişti..

yahoman

Üye
İlginççç Paylaşım için teşekkürler

Mehmet

Emekli Yönetici
Bide yanılmiyosam doğuda biryerden duman çikacakmış ve bütün dünya görecekmiş bu acaba petrolün icadımı yokşa ırak veya filistin olabilirmi

Olabilir.Savaştan sonraki yıkımda oluşacak duman da olabilir.Göreceğiz işte neler olacak..Kıyamet,inananlar için bir son değil.Yeni bir hayatın başlangıcı..Günaha batanlar düşünsün o günü..
O günü yaşayacağımız için şanslıyız.İnançlılar için korkmak gereksiz..Sonuçta bir gün ölmeyecekmiyiz hepimiz.Herkesle birlikte öleceğiz işte sevinin..

Tepkiler: ali taner
Irak, Kuveyt'i işgal ettiğinde petrol rezervlerini vurmuştu. Yangınlar aylarca söndürülememişti. Kuveyt, aylarca duman soludu. Belki de budur işaret..

Mehmet

Emekli Yönetici
Ama o dumandan bütùn müslümanlar nezle(grip) olucak yanılmıyosan ben şuan nezleyim varmı başka nezle olan

Hadislerdeki alametlerden gerçekleşmeyini kalmadı.Hepsini yazsam buraya 2 sayfa olur.4 tane yazayım aklımda olan

Bağdat alevlerle yok edilecek alameti var.Irak'ın durumu ortada.Hala intihar bombacıları patlatıyor kendini.Geçen 17 kişi öldü.
Doğuda ve batıda 2 büyük batış yaşanacak alameti vardı.2004'deki Sumatra'daki tsunami doğudaki,2006'daki katrina batıdaki..
Depremler artacak alameti var.Haitide en fazla can kaybı yaşanan deprimi yaşadık.Ölü sayısı 200.000.Daha da artıyor.1 dk sallandı Haiti.1 dk'da mefta..
Yüksek binalar yapılacak alameti var.Dubaide diktiler bir tane kazık geçen ay..Bulutlara değecek neredeyse..

Mehmet

Emekli Yönetici
Ama doğuda ve batıda 2 yer batıcak büyük alametlerden değilmı

Arap Yarımadası'nda farklı yerlerde üç tane alev topu yerden doğacak ve önüne katığı her şeyi yok edecekti. Bunu göremedim ben..

Ayrıca Arap Yarımadası tıpkı Brezilya'da bulunan yağmur ormanları gibi gür ve yemyeşil olacak. Bunu da görmedik şükür.

Ayrıca dilencilerin bile paralarını havaya savuracağı kadar bolluğun yaşanacağı Altın Çağ'ın başlaması gerek değil mi?

Mehmetce38™;1988334' Alıntı:
Ama o dumandan bütùn müslümanlar nezle(grip) olucak yanılmıyosan ben şuan nezleyim varmı başka nezle olan

Yok ama duman kokusu geliyor bazen; Suriye tarafından..

Altınçağ zaten kıyamet sonrası cennet hayatı.Hadisler yanlış yorumlandı.Kıyametten önce altın çağ yaşanması mantıklı mı sence?..

Mehmet

Emekli Yönetici
Dünyada LAİLAHEİLLALLAH sesi kesildiği zaman kıyamet kopacaktır çok şükür milyarlarca müslüman var

Mehmetce38™;1988378' Alıntı:
Dünyada LAİLAHEİLLALLAH sesi kesildiği zaman kıyamet kopacaktır çok şükür milyarlarca müslüman var

Dünya nüfusu sürekli arttığı için müslüman sayısı da artıyor.Dünya'da bir müslüman kalacak diye beklersen sonsuza kadar gider kıyamet tarihi..
Hem artık gerçek müslüman yok denecek kadar az kaldı..

''İnsanlar üzerinde öyle bir zaman gelecek ki,camilerde bin kişiden fazlaları namaz kılacak da,içlerinden bir mü'min bulunmayacak.''
Hz.Muhammed

Altınçağ zaten kıyamet sonrası cennet hayatı.Hadisler yanlış yorumlandı.Kıyametten önce altın çağ yaşanması mantıklı mı sence?..

Altın Çağ cennet hayatı ise, o halde günümüzde Altın Çağ yaşanıyor demektir. Zirâ ölenler (hak edenler) cennete gidiyor sonuçta.. Ama sen kıyamet sonrası diyorsun..

Mehmetce38™;1988378' Alıntı:

E yani..