Mehmet
Emekli Yönetici
Evet bu tür olayları çevremde duyarım yalan yok gece yarıları aynaya bakmaktan tedirgin olurum
Bir olaya şahit olmuştum.
Kuzenim aynada saçını tararken hemen arkasında sırtını duvara dayamış birinin izlediğini görüyor ve aniden arkasına bakıyor. Ben "n'oldu" diye sorduğumda "çabuk yanıma gel ve aynaya bak" dedi ama bir şey göremedim. O görüyormuş meğer.. Aynaya bakarak cinin üzerine yürüdü. Ben şaka yapıyor sandığım için gülüyordum. Evin içinde bir o tarafa, bir bu tarafa koşuşturup, durdu. En sonunda kapı kendiliğinden sert bir şekilde kapanınca tüylerim ürperdi. "Cin kaçtı, görmedin mi?" dediğinde donmuş kalmıştım.
Yani cinler hâlâ aynada görünüyorlar abi..
Mehmetce38™;1989105' Alıntı:Cinlerde insanlar gibi müslümanı var olmayanı var sanırsam
Kur'an'ın her seyı bahsetmedıgını bılıyorsun sanırım bana boyle soylendı valal bılemem amabu ınsan Risale-i Nur'dan alıntılarla cevap verıyordu.Onlar ıcınmukafat degıl kı,onların hesabı bellı oldu zamanında ınananları cennete gıdecek yanılmıyosam onların ıcınden de ınananı var yanı ıyıhuyluları dıgerlerı garantı,seytan gıbı cumlesı yanacak,ona ben de gıcık oldum nıye onlar bızı goruyor da bız onları goremıyoruz diye.
Mehmetce38™;1989136' Alıntı:Evet bu tür olayları çevremde duyarım yalan yok gece yarıları aynaya bakmaktan tedirgin olurum
Sanırsam daha saf kalbi temiz kişilere görünüyorlar
herkesin kendi ifade etme eleştirme hakki vardım saçmada olsa burda işlenen tema kıyamet dinimizin inanılması gereken şartlarından burasıda dini sohbet bölümü isteyen okur isteyen okumaz konuyubu kadar saçma bir şeyin bu forumda tartişilması gerçekten şaşırıyorum gerçekten şeytanın bile aklına gelmeyecek bir şey bölüm yetkililerinin hala kaldırmamasına şok oluyorum diğer forum sitelerinde açılanlar kaldırılırken bu saçmalayan arkadaşın yazısı tartışılıyor ilginççç
Oyleyse oruç tutmamıza muhtaç değil namazımızada vs vs ihtiyacı yok Kuran niye arapça indi o halde kusura bakmayın ama çizgileriniz değişiyorYaratıcı,bizim illa arapça namaz kılmamıza muhtaç mı?..Biraz mantık yüretemiyormuyuz hiç?..
Mehmetce38™;1989166' Alıntı:herkesin kendi ifade etme eleştirme hakki vardım saçmada olsa burda işlenen tema kıyamet dinimizin inanılması gereken şartlarından burasıda dini sohbet bölümü isteyen okur isteyen okumaz konuyu
Mehmetce38™;1989187' Alıntı:Oyleyse oruç tutmamıza muhtaç değil namazımızada vs vs ihtiyacı yok Kuran niye arapça indi o halde kusura bakmayın ama çizgileriniz değişiyor
Evet bizde bu konuyu tartışıyoruziyide dinimiz bu şekilde bildirmemiştir bu konuyu bu adamın imanından şüpheliyim
Ben bu Mehdiden şüphelenmeye başladım biz yanlışmı yaşıyoruz yani İslamıMehdi,anladığınız dilde kılın diyor.Ben ona inanırım.Hadislerde,Mehdi gelince şu anki din anlayışını kökünden değiştirecek deniyor..
Böyle yaparsanız kimse size inanmaz tamam mantık dini ama mantığında kuralları olmalıİşin mantıklısı bu zaten.Namazı anlamadan kılmanın bir manası yok.İslam akıl dinidir.Mantık dini
Mehmetce38™;1989273' Alıntı:Böyle yaparsanız kimse size inanmaz tamam mantık dini ama mantığında kuralları olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?