Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ELF M6000 Mesaj SORUNU LÜTFEN YARDIMMM!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sametdemir1
Üye
Konu Sahibi
ELF M6000 Mesaj SORUNU LÜTFEN YARDIMMM!
merhaba arkadaşlar geçen gün ELF m6000 model iphone mpdel telefon aldım mesaj sorunu var arkadaşlarım mesaj çekiyor mesaj yarım geliyor karakter sorunu bu nasıl çözülür lütfen yardım (
banazlİ25
Üye
aynısı bende de var.gelen mesajlardaki ö ve ü harfine kadar okuyor.sonrası kalıyor.
tek çözüm arkadaşlarının yazarken,özellikle de türkçe harflerden noktalı harf kullanmaması maalesef
duygusalkız
Üye
ben daha 1 ay oldu olmadı aldım elf m6000 kımseye tawsiye etmem hiç guzel değil hem mesajlar yarım gelıyo hemde bluetoothla bişey atamıyordum ıkı defa servise gonderdm ekranı kırıldı hemen dusunce serwis dısı olduqu içinN bn kendım odedım parası bna 350 milyona mal oldu hepsi hiç tawsiye etmem şmdı elımde kaldı alanda yok.
boschnak
Üye
arkadaşlar bunu için istanbul da ileti bilişim var isterseniz [email protected] dan adresini ve telefon numarasını veririm bendede aynı sorun vardı gönderdim çözüldü