eline sağlık toprağım
ELECTRONİC Üye Konu Sahibi mmb7982' Alıntı: eline sağlık toprağım Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan toprağım ...
ELECTRONİC Üye Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Teşekkürler,güzel temalar Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan dostum ...
volkaner79 Üye Temaları gösteren iconlar aslında.nedeyse bütün temaların icon'u aynı bunları değiştire bilsek aslında daha iyi olur.
Temaları gösteren iconlar aslında.nedeyse bütün temaların icon'u aynı bunları değiştire bilsek aslında daha iyi olur.
ELECTRONİC Üye Konu Sahibi rapman' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Önemli Değil güle güle kullanın iyi forumlar ...
rapman' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Önemli Değil güle güle kullanın iyi forumlar ...
ELECTRONİC Üye Konu Sahibi volkaner79' Alıntı: Temaları gösteren iconlar aslında.nedeyse bütün temaların icon'u aynı bunları değiştire bilsek aslında daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... İcon changer adında bi uygulama ile tema iconlarını değiştirebilirsin dostum ...
volkaner79' Alıntı: Temaları gösteren iconlar aslında.nedeyse bütün temaların icon'u aynı bunları değiştire bilsek aslında daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... İcon changer adında bi uygulama ile tema iconlarını değiştirebilirsin dostum ...
emree79 Üye arkadaşlar hepsi güzel de bunun ekranda ortadaki şarj gösteren kısmı çıkmıyo onu nasıl çıkartacağız??
arkadaşlar hepsi güzel de bunun ekranda ortadaki şarj gösteren kısmı çıkmıyo onu nasıl çıkartacağız??
ELECTRONİC Üye Konu Sahibi emree79' Alıntı: arkadaşlar hepsi güzel de bunun ekranda ortadaki şarj gösteren kısmı çıkmıyo onu nasıl çıkartacağız?? Genişletmek için tıkla ... Ortada şarj gösteren kısım ?
emree79' Alıntı: arkadaşlar hepsi güzel de bunun ekranda ortadaki şarj gösteren kısmı çıkmıyo onu nasıl çıkartacağız?? Genişletmek için tıkla ... Ortada şarj gösteren kısım ?
ELECTRONİC Üye Konu Sahibi Haaaa sen Nokia battery monitör ü diyorsun yardımcı programlarda bulabilirsin 3.0 sürüm numarası ile öyle ortada gösterir şarjı ...
Haaaa sen Nokia battery monitör ü diyorsun yardımcı programlarda bulabilirsin 3.0 sürüm numarası ile öyle ortada gösterir şarjı ...