eldeki ogg player kaldırılınca tel ogg leri çalmaz mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozoalp1

ozoalp1

Üye
    Konu Sahibi
eldeki ogg player kaldırılınca tel ogg leri çalmaz mı
Arkadaşlar teldeki ogg playerı kaldırdım ve tel ogg leri çalmamaya başladı.zil sesi olarak da atayamıyorum.Vinampı kurdum tel ogg uzuntalı dosyayı vinampta çalıyor ama galeride göremiyor ve dolayısıyla zil sesi olarak atamıyor da.Ogg player yüklü iken ses kaydecisinde de çalabiliyordum.Acaba ogg playerda bununla ilgili codek mi vardı?Programı kaldırınca o da silindi mi?bu arada telim 6600.Yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Caine

Caine

Üye
bence ogg playeri tekrar kurr. ama ogg icind eherhangi bir codec oldugunu sanmıyorum. o programın kendi özelliği.

ozoalp1

ozoalp1

Üye
    Konu Sahibi
yani ogg player olmadan ogg uzantılı ses dosyaları zil sesi olmaz ve ses kaydedicide açılmaz mı

ozkanak

ozkanak

Üye
acaba power mp3 yüzündenmi olmuyorr

AHMET2525

AHMET2525

Üye
bence ogg player'den çünkü bendeki ogg playerin dosyalarının yanında recognizer.sis die bi dosya var o codeci saglıo belki onuda silmissindir

ozkanak

ozkanak

Üye
hımmm o pro ne işe yarıyo yeni ersiyonun içinde yokk

AHMET2525

AHMET2525

Üye
recognizer codec oluo ogg player için eski versiyonda 3650/7650 için olan versiyonunda

medjai001

medjai001

Üye
kardes codec var onu yukle hem wma ları hemde ogg leri kendi muzil playeri calıyor bir ara internette

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
OGG player'ı yükleyince telefon otomatik olarak *.ogg uzantılı formatı tanır. Galiba OGG Player'ın içinde bunun için bir yama var.

*.ogg formatını telefonun tanıması için, OGG Player'ı tekrar yüklemen veya üstteki arkadaşın dediği codeci bulup telefona yüklemen gerekli. Codec yanılmıyorsam sitede verilmişti, dosyalar bölümüne bir bak.

medjai001

medjai001

Üye
burdan indirin arkadaslar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

medjai001

medjai001

Üye
bu arada codecler e:/system/libs/plugins içinde oggtremorcontroller.dll ogg yi silecekseniz bile bunu bir yere kopyalayın sonra silin sonra bunu aynı yere kopyalayın o zaman hala ogg leri dinleye bilirsiniz ve zil sesi yapabilirsiniz

rap..tolga

rap..tolga

Üye
bence programı tekrar kur senin için daha iyi olur kardeşim
teröre lanetttttt

ozoalp1

ozoalp1

Üye
    Konu Sahibi
ilgi gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

k.o.r.t-rex

k.o.r.t-rex

Üye
guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt