ekranım açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
ekranım açılmıyor
Arkadaşlar bilgisayarımı açınca ekranı açtığım zaman görüntü gelmiyo.Ama bilgisayarın reset tuşuna basınca görüntü geliyor.Böyle reset ata ata böyle giderse anakart yancak.Sizce ne yapabilirim bu sorunu çözmek için:megafon::sn:

xwp

xwp

Üye
kardeş parçaları teker teker başka bilgisayarda güncelle mesela ekran kartını driverini başka pc ye takıp güncelle öyle:D

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
pc nin ekran kablosunu iyi tak ekran kartını kontrol et.

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
tram olarak ekranımın kablosu takılı ve driverimi güncelledim ama olmuyo

Anıl Umut

Emekli Yönetici
büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklanan bir problem!!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Monitör'ün arka kablosunu bir yokla sorun hal olmasa en yakın servise gidip ekran kartını bir kontröl ettir.

emreciq

Üye
Kardeş senin ekran kartı driveri ni güncelle sonra ekran kartına degen bişey varsa deymemesini sağla ekran kartın agp 8X destekliyse çıkart tak bide aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırak sonra etkinleştir :oke:

Exalans

Exalans

Üye
dostum sorun ekran kartında anlamak için monitor kablosunu ekran kartı yerine anakrttaki girişe tak sorun devam ediyorsa systemi baştan kurmayı dene .

Catty

Catty

Emekli Yönetici
fatihsagohiphop™;1073111' Alıntı:

arkadasa katılıyorum
fatihsagohiphop™;1073111' Alıntı:

arkadasa katılıyorum bnm arkadasıma da olmustu ekran kartını cıkarp -taktı oldu bnm arkadasıma da olmustu ekran kartını cıkarp -taktı oldu

tester141

tester141

Üye
Büyük ihtimal amd tabanlı bir anakart kart kullanıyorsun, sorun ekran kartından yada ekran kartının sürücüsünden değil, sadece anakartının en son yazılımı indir ve kur biostan ek olarak ekran kartın kaç mb ise ona göre ayarla, misal 64 mb ise 64 yap 128 mb ise 128 yap, kolay gelsin.

Aynı sorunla bende karşılaştım ilk etap açılmıyor ekran ama reset tusuna basına görüntü geliyor, üsteki yöntemleri yaparsan sorunun kalmaz arkadaşım.

asusxseries

Üye
senin sorunun ramda ya ram portunun biri yanmış yada ramın bozulmuş çünkü eğer bıos bip sesi varsa uzun bir kere bipppppppppppppppppppppppp der bu ramdan kaynaklanır

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım anakartın bıos uzun bipppppppppppppppppp çıkartıyor ise sorun ram dadır ya ram slotun bozuk yada ramin bozuk:oke:

erolllll

Üye
bak kardeşim o öle anlatılmaz sen bilgisayırn ekran özelliklerinden baglaştırıyaca girmişsindir ordan özellikler sonra alta taraftada küçük bi yazılar var sende devre dışı yapmıssındır sonrada bilgisayarı da acarken ekran gözükmüyodu daha sonra sende F5den güvenli mod calıstırırsın ama kablolarda felan sorun yoq sorun senin elinin altında yapabilirsien yap....!

Doğan

Üye
kasadaki vga portuna dikkat et tekrar sök tak yandaki vidaları gevselt tekrar sık eğer ekranın LCD ise aynısı yine bakalım olacakmı?

Üst Alt