İstek Ekranda enine çizgiler. (amoled)

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda enine çizgiler. (amoled)
Telefonun ekraninda enine çizgiler var özellikle en kısık parlaklikta ve gri tonlarda belli oluyor. Her renkte belli ama gri tonlarda çok daha fazla. Mesela sayfayi felan kaydirdigimda cizgiler sabit duruyor. Bu neyle alakali olabilir? Bi arkadaş bataryadan kaynaklanabilir demişti. Bazilarida amoled ekrandan kaynakli dedi. Bi çözümü felan var midir?

kılcal çiziklerdir büyük ihtimal

Eğer biraz uzun soluklu kullanim bir telefonsa,almoled likit akma sorunu olabilir. Aklima gelen ölü piksel de olabilir peki hangi model bahsi gecen?

PriZm

Üye
ekran kapalı ikende görünüyormu? eğer görünüyorsa çizik vardır.

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Eğer biraz uzun soluklu kullanim bir telefonsa,almoled likit akma sorunu olabilir. Aklima gelen ölü piksel de olabilir peki hangi model bahsi gecen?

galaxy nexus. likit dediğin olayı bi yerde daha okumuştum ondan kaynaklı olabilirmiş. peki ekran değişimi dışında başka bir çözüm yolu yok mudur?
ekran kapalı ikende görünüyormu? eğer görünüyorsa çizik vardır.

sen yapma bari ali. çizikle alakası yok durumun. çok daha farklı..

PriZm

Üye

Amoledlerde sık görülen gölge sorunuda olabilir.

Ekranı ısıtma falan yapiyor telefoncular ama uzun soluklu olmuyor o zaman,şöyle birşey önerebilirim 0 ekran yerine anakarti bozuk olan bir samsung galaxy nexsus alip onu kendi telefonunuza eklerseniz ucuz yollu halledilir ama ekranda sorun oldugundan,yeni bir ekran alsaniz bile ekran ve dokunmatik bir butun olarak almis oluyorsunuz. Dedigim gibi anakarti sorunlu bir telefon bulabilirseniz ucuz yollu halletmis olursunuz,takmasida zor degil kendiniz bile yapabilirsiniz onu

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Amoledlerde sık görülen gölge sorunuda olabilir.

burn in'i diyorsan oda değil.
peki bu durumun bataryayla bi alakası olabilir mi?

Düşme geldiyse basina telefonun onunla alakasi olabilir ama batarylayla ekranin alakasi olmaz tabi sahibinden'e bakiyim dedim sadece dokunmatik panel ve ekran bir arada 300 tl

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Düşme geldiyse basina telefonun onunla alakasi olabilir ama batarylayla ekranin alakasi olmaz tabi sahibinden'e bakiyim dedim sadece dokunmatik panel ve ekran bir arada 300 tl

kalsın o zaman ya.

Tepkiler: Invoke
Yani az bir fiyat degil onun yerine üstüne biraz eklenilse idare edicek telefon alinir,benimkinin de dokunmatik ekrani çatlak,yaptirmiyorum yeni alicam,diyorum sabrediyim bosuna masraf etmiyim nasilsa yeni alinca kullanmam

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yani az bir fiyat degil onun yerine üstüne biraz eklenilse idare edicek telefon alinir,benimkinin de dokunmatik ekrani çatlak,yaptirmiyorum yeni alicam,diyorum sabrediyim bosuna masraf etmiyim nasilsa yeni alinca kullanmam

ahah en iyisi.

Tepkiler: nokia_belle
Çoğu amoled ekranda bu tip şeyler gözükebiliyor kafana takma görmemezlikten gel... N8 kullanırken bende de vardı..