Ve Aysun Kayacı cehaletini konuşturdu... İbretliktir, okuyunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Ve Aysun Kayacı cehaletini konuşturdu... İbretliktir, okuyunuz
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Aysun Kayacı'nın varoşlar olarak tabir edilen gecekondu semtlerinde ve fakir mahallelerde yaşayan insanlara yönelik sözleri Müjde Ar'ı adeta çileden çıkarttı.

Kayacı, "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba" diye konuştu.

Müjde Ar, Kayacı'ya şöyle yanıt verdi: "O zaman en çok vergiyi veren 60 tane oy versin. Öyle şey olur mu?"

Aysun Kayacı, Müjde Ar'a yanıt vereyim derken AKP seçmenini çok kızdıracak şu sözleri sarf etti:

"Ama şu an sizin şikayet ettiğiniz şey, ayak takımının iktidara getirdiği partiden şikayet etmiyor musunuz?"

Müjde Ar, "Hiç öyle bir şey söylemedik biz. Ayak takımı diye bir şey kullanmadık biz" derken, Kayacı, bu sefer de gecekondu semtlerinde ve fakir mahallelerde yaşam mücadelesi veren vatandaşları kızdıracak sözler söyledi.

Aysun Kayacı, "Gecekondu diken, sonradan belediyelerin diploma dağıtır gibi tapularını dağıttığı gecekondu dikenle, kaçak elektrik kullananla ki bu yüzbinleri buluyor Türkiye'de; vergi kaçıranla niçin benim oyum eşit acaba?" diye sorgularken Pınar Kür de Kayacı'ya destek çıktı...

Çiğdem Anad, "Ama o elektrik parasını ödeyemiyor" diye konuşunca Aysun Kayacı,"O ödemiyor öyle gecekonduları dikiyor ondan sonra" diyerek eleştirilerini sürdürdü.

Kayacı'nın bu sözlerine çok kızan Müjde Ar, tepki gösterirken, ikili arasında ortam gerildi ve şu diyaloglar yaşandı:

Müjde Ar: Ben seni bir gecekonduya göndereyim iki gün yaşa, bak ben gittim oralara...

Aysun Kayacı: Benim annemin ailesi de dışarıdan geldi. Geldiklerinde onlar da şu an dışarda insanların yaptığı gibi iki tane gecekondu dikip akıllı 'köylü kurnazı' derler ya, öyle bir yöntem deneyebilirlerdi. Benim anneannem de benim annem de çok çekti.

Müjde Ar: Ama insanlar büyük şehirlere karınlarını doyurmak için geliyorlar. En fazla kaçak elektrik Güneydoğu'da kullanılıyor. Ne yapsın insanlar? Hala Adıyaman'da mağarada yaşayan insan var Aysun...

Aysun Kayacı: Doğruyu yapacaklar. Ben de çok ekonomik problem çektim. Çalışacaklar... Ben şu anda okulumun parasını da kendim ödüyorum.

Müjde Ar: Mağaraya alçıpan mı yapacak, dekoratör mü tutacak Allah aşkına.

Aysun Kayacı: Benim anneannem ne yaptıysa onu yapacak? Sonra bir siyasi parti gelip gecekonduların bilmem nesini verecek, odun verecek, kömür verecek. Ondan sonra da memleket Arabistan olacak, oldu yani...

Pınar Kür: Alıp oyu götürecek biz de burada kafamızı kaşıyacağız. Çok doğru.

Müjde Ar: Sosyal politikalar geliştirilirse bunlara gerek kalmaz.

PINAR-MÜJDE TARTIŞMASI

Aysun Kayacı ile Müjde Ar arasında başlayan bu tartışmaya sonradan Pınar Kür de katıldı ve Kür ile Müjde Ar arasında tartışma çıktı. Kaçak elektrik meselesinden çıkan tartışmada şu diyaloglar yaşandı:

Pınar Kür: Avrupa'nın herhangi bir büyük kentinde böyle bir akın oluyor mu, İstanbul'a olan akın gibi...

Müjde Ar: Herhangi bir Avrupa kentinde bu kadar aç insan var mı? Yok...

Pınar Kür: Otursun memleketinde niçin geliyor buraya, burada iş var mı?

Müjde Ar: Nerede otursun ayol. Adam alıyor tezgahını iki tane limon koyuyor. Pınar inanmıyorum senin bunları söylediğine.

Pınar Kür: Ben de senin bunu söylediğine inanmıyorum.

Müjde Ar: Nerede otursun ablacığım, nerede oturacak?

Pınar Kür: Köyü neredeyse, memleketi neredeyse orada otursun.

Müjde Ar: Köyünde toprağı mı var, tohum alacak parası mı var?

Pınar Kür: Bunun sorumlusu ben miyim pardon!

Müjde Ar: Senmiş gibi niye kızıyorsun o zaman insanlara?

Pınar Kür: İstanbul'da yaşayan birisi olarak bunun acısını çekiyorum.

Çiğdem Anad: Ama siz rahatınızdan hiç taviz vermek istemiyorsunuz. Rahatsız oluyorsunuz.

Aysun Kayacı: Ne alakası var. Benim rahat olduğumu nereden biliyorsunuz? Herkesin iyiliği için konuşuyorum ben.

Çiğdem Anad: Herkesin iyiliği iş bulma umudu olmayan yerde kalması mı Aysun?

Aysun Kayacı: Fransa'nın da köylüsü var, İtalya'nın da köylüsü var. Köylünün toprağı var.

Müjde Ar: Sen Fransa'nın köylüsünün haklarını biliyor musun? Fransa'nın köylüsü durduğu vakit bütün Fransa duruyor.

Kaynak: Televizyongazetesi
Kaynak:

İzlemek isteyenler :

Bedenini teşhirle para kazanan biri için haddini fazlasıyla aşmış bu küçük hanım. İyi de senin oyun, bir profesörünkiyle de aynı be güzelim; onu nasıl çözeceğiz değil mi? Biz buna itiraz ediyor muyuz; ki sen bu ülkenin insanını aşağılıyorsun. Sen kimsin? Eğer beğenmiyorsan, gidebilirsin o hayranı olduğun Amerikaya (Yanınada Pınar'ı alırsan hiç fena olmaz yani). İnan hiç özlemeyiz seni, bilesin. Pınar Kür, Aysun Kayacı ve bunun gibiler kendilerini elit kaymak tabaka sanmakta; ki asıl komik olan da budur. Asıl düşündürücü olan ne biliyormusunuz: Namusu her genç Türk erkeğinin bilgisayarına düşmüş bir şahsiyetin burada "iyi yurttaşlık" dersi vermesi. Doğum yaptıkların da da bu sevdikleri (!) ülke yerine, Amerikada doğurmaya can atarlar ama. İşin aslı bu söyledikleri kendi düşüncesi bile değil; geçen yılki meşhur tartışmadan aklında bu kadar kalmış zavallının. Bekir Coşkun'un Hürriyet'te çıkan yazısıyla başlayan ve Ahmet Hakan'la girdiği polemikten bir kaç yazı okumuş o kadar. Zavallım, anlamamış ki anlatsın.

gknky

gknky

Üye
herkesin kendi düşüncesi saygı duymak lazım + bu ülkede herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür arkadaşım !!!

+

bazı yerlerde haklı bazı yerlerde haksız..

POWER

POWER

Üye
tam bi rezalet kendini ne sanıyosa artık :ss

kurt bey

kurt bey

Üye
herkesin kendi düşüncesi saygı duymak lazım + bu ülkede herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür arkadaşım !!!

+

Düşünce özgürlüğü başka şey başkalarına hakaret etmek ayrı şey. "Dağlı Çoban,ayakçı takımı" gibi sözlerin düşünce özgürlüğünde yeri yok bence gökhan. Yanlış düşüğnüyorsun yada yazıyı tamamen okumadın.:deal:

karides

Üye
    Konu Sahibi

+

Özürgülüğün sınırı, başkalırının özgürlüğüdür kardeşim. Açıkça aşağılama var ve bu noktada özgürlük savunulumaz. Buna olsa olsa "anarşisizm" denir. Ben önce eşitlik sonra özgürlükten yanayım anlayacağın. + acaba nereleri haklı bulduğunu söyleyebilir misin? Çünkü yanlış anlama ama bence savunulacak bir yan da yok işin açıkçası kardeşim. Zira, dediğimi gibi aslında Bekir Coşkun'un AKP seçmeni hakkında yazdığı bir iki yazıyı okumuş ve açıkçası anlayamamış.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ama şu an sizin şikayet ettiğiniz şey, ayak takımının iktidara getirdiği partiden şikayet etmiyor musunuz?"

'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye?

böle bi tabir yok yaniii....herhalde hanfendi 2 kırıtıyo die kendini medeniyet kraliçesi ilan etti...en tahammül edemediğim insan tarzı...kendini herkesten üstün gören ve bencil....nesee fazla bi yorum yapmiyimm aynı seviyeye düşmiiym....

bu tarz bi yorumu daha geçenlerde tv de izledim..bi partinin kadın kolları konferans veriyodu ve orada böle benzer bi yorum yapılmıştı...kadın dio ki ; evimde temizliğe gelen kadın çıkmış dio ki " hanımım bende akp ye oy verdim,ülkem için hayırlı olcağını düşündüm" bende dedim ki sen ne die düşünüyosun ki ,sen anlarsın ülkenin geleceğinden iiliğinden sen otur temizliğini yap die bi konuşma yapmıştı....

bu ve bunun gibi insanları aşağılayan kişileri kınıyorumm....

ayrıca gökhancımm hakaret etmek başka bişidir düşünce belirtmek başka bişidir... ;)

gknky

gknky

Üye
başkalarına hakareti kınıorm ztn ben ondan bahsetmiorm.. gecekondu olayında aysun %100000 haklı... kim ne derse desin benm düşüncem bu.. insanlar çalışmaya gelio olabilir buraya ama 2 tuğladan ev yapıp ta sora o ev değerlenip yıllar sora tapusunu almak bence yanlış..

ankarayı biliosanız dikmen - erzurum mahallesi gecekondularla doluydu imar müdürlüğü bunlara tapu verdi bi nevi devletin toprağını bedelsiz verdiler hiçbir karşılığı olmadan... yıllar sora o arsaları arsa sahipleri !!! kat karşılığı mütahite vererek 10-15 katlı binalar diktiler ve kimse bişi diemedi bunlara..

bence bu çok yanlış.. benim dedemler de köyden ankaraya geldiklerinde sefillik çekmişler onlarda bilirdi 2 tuğla dikip ev yapmayı ama naptı kundaktaki çocuğu ve babannemi 2 yıl ankarada yanlız bıraktı hollandaya gitti işçi olarak sırtında hambal gbi yük taşıdı ekmeğini kazandı geldi ankaraya evini aldı..

ankarayı bilen varsa balgat gecekondu ilçesiydi bundan 5-6 yıl önceye kadar..ama devlet sağolsun gecekonduların hepsini bi şekilde tapuladı ve şimdi balgat ankaranın lüx semtlerinden biri oldu.. biz akşam 7 den sora balgatta dolaşmaya korkardık şimdi gecekondudan çıkma batı özentisi sarı saçlar mine etek dar body kızlar gezio gecenin köründe kafelerden barlarda..

karides

Üye
    Konu Sahibi
başkalarına hakareti kınıorm ztn ben ondan bahsetmiorm.. gecekondu olayında aysun %100000 haklı... kim ne derse desin benm düşüncem bu.. insanlar çalışmaya gelio olabilir buraya ama 2 tuğladan ev yapıp ta sora o ev değerlenip yıllar sora tapusunu almak bence yanlış..

ankarayı biliosanız dikmen - erzurum mahallesi gecekondularla doluydu imar müdürlüğü bunlara tapu verdi bi nevi devletin toprağını bedelsiz verdiler hiçbir karşılığı olmadan... yıllar sora o arsaları arsa sahipleri !!! kat karşılığı mütahite vererek 10-15 katlı binalar diktiler ve kimse bişi diemedi bunlara..

bence bu çok yanlış.. benim dedemler de köyden ankaraya geldiklerinde sefillik çekmişler onlarda bilirdi 2 tuğla dikip ev yapmayı ama naptı kundaktaki çocuğu ve babannemi 2 yıl ankarada yanlız bıraktı hollandaya gitti işçi olarak sırtında hambal gbi yük taşıdı ekmeğini kazandı geldi ankaraya evini aldı..

ankarayı bilen varsa balgat gecekondu ilçesiydi bundan 5-6 yıl önceye kadar..ama devlet sağolsun gecekonduların hepsini bi şekilde tapuladı ve şimdi balgat ankaranın lüx semtlerinden biri oldu.. biz akşam 7 den sora balgatta dolaşmaya korkardık şimdi gecekondudan çıkma batı özentisi sarı saçlar mine etek dar body kızlar gezio gecenin köründe kafelerden barlarda..

Bu söylediklerinde haklılık payın var tabii; ama bu insanların neden göç ettiği mutlaka sorgulanmalı. 1950'lerden bu yana ülkenin göç verme rekortmeni olan bölge (herkesin bildiğinin aksine) İç Anadolu Bölgesidir. Peki bunun sebebi nedir? Anayasının en temel ilkesi bu ülkenin SOSYAL bir devlet olduğudur. Bu devlet, ekonomisi tümüyle tarıma dayanan bir bölgede çiftçisini Allah'a havale ediyorsa , bunun sonuçlarına da katlanmak zorunda. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin göç nedenini hiç açmıyorum, nedeni çok belli. Yine aynı şekilde bu devlet, insanının yaşadığı yerde canını, malını korumak ve karnını doyurmak zorundadır. Bunu yapamıyorsa da sonuçları herkesi üzecektir.

Ama yukarıda yaptığım tüm açıklamalar, Aysun Kayacı'nın sözlerini haklı göstermez. Çünkü Aysun senin dile getirdiğin (ve kendi mantığı içinde haklı olduğun) mağduriyeti, aşağılama aracı olarak kullanmıştır. Ben zaten cevap yazarken senin ne demek istediğini anlamıştım; bu yüzden sordum sana. Sen masum düşünürken; o sapkın düşüncesinin kanıtı olarak kullanmakta.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ama yukarıda yaptığım tüm açıklamalar, Aysun Kayacı'nın sözlerini haklı göstermez. Çünkü Aysun senin dile getirdiğin (ve kendi mantığı içinde haklı olduğun) mağduriyeti, aşağılama aracı olarak kullanmıştır. Ben zaten cevap yazarken senin ne demek istediğini anlamıştım; bu yüzden sordum sana. Sen masum düşünürken; o sapkın düşüncesinin kanıtı olarak kullanmakta.

evet katılıyorum sana...burda konu ne olursa olsun işin içinde aşağılama var...anlattığı konuda haklı bile olsa kimse kimseye birilerini aşağılama hakkını vermez.... ;););)

gknky

gknky

Üye
aysunu aşağılama konusunda bende kınadım zaten ama gecekondu olayında bence haklı.. çünkü ben bizzat yaşadım bunları..başbakanımızın oturduğu bölümde aynıydı ordakileri 2 ay gibi bi zamanda yıkıp boşalttılar fakat ankaranın dier bi ucunda kilere tapu daıttılar bu eşitlik deildir bence! yaşadığı yerde canını, malını korumak ve karnını doyurmak zorundadır bu konuda haklısın ama bunu bide kimsesizlere evsizlere yetimhanedekilere çocuk esirgeme kurumundakilere sorun bakalm ne cvp veriolar..ben ankara yenimahallede oturuorm burda çocuk esirgeme kurumu ( yurt diorz biz ) var ordaki çocuklara bigün gelin sorun neler yapıolarmış çocuklara..bizzat ben şahid oldum..ve bu pskolojideki çocuklardan çevrede herkes korkuyor..nedeni bali içmek parkta yurtta esrar içmek , kapkaç , hırsızlık , taciz vs.. bumudur devletin koruması?? devlet bence halkından önce devlete sığınanları korusun ondan sora haklına iyilik yapsın..kendi çatısının altındaki insanlardan kendi haklına zarar veriyor..

karides

Üye
    Konu Sahibi
aysunu aşağılama konusunda bende kınadım zaten ama gecekondu olayında bence haklı.. çünkü ben bizzat yaşadım bunları..başbakanımızın oturduğu bölümde aynıydı ordakileri 2 ay gibi bi zamanda yıkıp boşalttılar fakat ankaranın dier bi ucunda kilere tapu daıttılar bu eşitlik deildir bence! yaşadığı yerde canını, malını korumak ve karnını doyurmak zorundadır bu konuda haklısın ama bunu bide kimsesizlere evsizlere yetimhanedekilere çocuk esirgeme kurumundakilere sorun bakalm ne cvp veriolar..ben ankara yenimahallede oturuorm burda çocuk esirgeme kurumu ( yurt diorz biz ) var ordaki çocuklara bigün gelin sorun neler yapıolarmış çocuklara..bizzat ben şahid oldum..ve bu pskolojideki çocuklardan çevrede herkes korkuyor..nedeni bali içmek parkta yurtta esrar içmek , kapkaç , hırsızlık , taciz vs.. bumudur devletin koruması?? devlet bence halkından önce devlete sığınanları korusun ondan sora haklına iyilik yapsın..kendi çatısının altındaki insanlardan kendi haklına zarar veriyor..

Konu çok dağılacak ve ben bu gidişle uyarı alacağım; ama son söz olarak şunu söyleyeyim bari:
Farklı uygulamalar varsa, bunun sorumlusu olacak en son kişi (Aysun hanım'ın saldırdığı) vatandaştır. Partizanlık, oy kaygısı zaten ülkeyi bu hale getirdi. Birilerine bu noktada piyango vuruyor; birileri de çöldeki bahtsız bedevi misali...

gknky

gknky

Üye
aysun hanımın saldırdığı vatandaşı devletin pek umursadığı söylenmez..devlet umursasaydı böle olmazdı ztn en başta umursasaydı göç olmazdı ;)

son olarak köylü milletin efendisidir bunu unutan devlet adamları umarım hatırlarlar...

+

bu devletin başbakanı bi vatandaşına ( köylüsüne ) ' ananıda al git ' diosa konuşcak pek bişi kalmıo bize...aysunun laflarından çok bu tartışılmalıydı ilk başta..

herkese iiyi geceler ;)

karides

Üye
    Konu Sahibi
Sana da iyi geceler dostum.

gknky

gknky

Üye
iyi geceler kardeşim ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Her şeyi devletten beklersek bu devlet 2 aya çıkmaz batar. Yurtta bali çekeni, haksız yollarla tapu alanı, elektiriği kaçak kullananı devlet bir bir takip edemez, bunlardan haberi olamaz.

Hangi yurdun kapısında yazıyor, burdakiler esrar içiyor; bali çekiyor, diye?
Hangi evin kapısında yazıyor, bu evde kaçak elektirik bağlantısı var, diye?
Hangi tapuda yazıyor, bu tapu usulsüz yollarla alındı, diye?
Hangi devlet bir usulsüzlüğü kendi imkanlarıyla ortaya çıkarabilmiş?

Biz sadece devletin anamıza, babamıza verdiği memur veya emekli maaşlarını yemek için mi varız? Birisinin kullandığı kaçak elektirik 70 küsür milyon kişinin hakkını gasp etmesi, hakkını yemesi anlamına geldiğini biliyoruz; o zaman niye hakkımızı yediriyoruz? Hakkımızı yiyen birisiyle neden sadece devletin uğraşması isteniyor? Ot muyuz biz? En basitinden sevgililerimize her gün onlarca kez alo diyoruz; buluşuyoruz. Bunlara bir şey yok; ama polise telefon açıp "Alo, memurum burda esrar içiyorlar." deyince dilimiz; savcılığa gidip usulsüzlük hakkında soruşturma açılması üzerine dilekçe verince elimiz ayağımız yara tutuyor ..

Tatlı suyun başı kalabalık olur, demiş Mevlana. Sen o suya bir tuz at bakalım o kalabalığa n'oluyor?

gknky

gknky

Üye
Her şeyi devletten beklersek bu devlet 2 aya çıkmaz batar. Yurtta bali çekeni, haksız yollarla tapu alanı, elektiriği kaçak kullananı devlet bir bir takip edemez, bunlardan haberi olamaz. Yurttakiler bali çekerken siz izlemekle mi meşguldünüz ya da sizin oralara telefon teknolojisi gelmedi galiba? Polise bir alo diyemediniz mi?

Hangi yurdun kapısında yazıyor, burdakiler esrar içiyor; bali çekiyor, diye?
Hangi evin kapısında yazıyor, bu evde kaçak elektirik bağlantısı var, diye?
Hangi tapuda yazıyor, bu tapu usulsüz yollarla alındı, diye?
Hangi devlet bir usulsüzlüğü kendi imkanlarıyla ortaya çıkarabilmiş?

Biz sadece devletin anamıza, babamıza verdiği memur veya emekli maaşlarını yemek için mi varız? Birisinin kullandığı kaçak elektirik 70 küsür milyon kişinin hakkını gasp etmesi, hakkını yemesi anlamına geldiğini biliyoruz; o zaman niye hakkımızı yediriyoruz? Hakkımızı yiyen birisiyle neden sadece devletin uğraşması isteniyor? Ot muyuz biz? En basitinden sevgililerimize her gün onlarca kez alo diyoruz; buluşuyoruz. Bunlara bir şey yok; ama polise telefon açıp "Alo, memurum burda esrar içiyorlar." deyince dilimiz; savcılığa gidip usulsüzlük hakkında soruşturma açılması üzerine dilekçe verince elimiz ayağımız yara tutuyor ..

Tatlı suyun başı kalabalık olur, demiş Mevlana. Sen o suya bir tuz at bakalım o kalabalığa n'oluyor?

iyi demişsin hoş demişsinde ihbar yapınca devletin polisi napıyor? eğer izlediysen geçen sene haberlerde bi kadını bıçaklamışlardı ankara yenimahallede bunu yapanlar yurdun balicileriydi..kadın kameraya 'ölcekmiyim abi' die söylerken can çekişirken devletin polisi durup orda onu izliyordu.. ben bizzat ordaydım ve bu olayın yaşandığı yer bizim evin 50 metre ilerisindeydi onlarca mahalle sakini ifade verdi okadar ihbar yapıldı noldu hiçbişi olmadı..polis geldi izledi ambülans geldi aldı götürdü kadıncağızı..saatler sora kadın öldü..o çocuklar elini kolunu sallayarak gezdi..halada geziordur belki bilemeyiz

haksız yere tapu veren devletin ta kendisi belediye verdi..ve o gecekondularda oturanlar şimdi trilyonluk oldu en ucuz daireler 200bin ytl ye satılıor..

benm arkdaşımı zorla gasp ettiler telefonunu parasını karakola gittimizde devletin güvenliğini sağlamakla yükümlü memur bize ' soğuk su için iyi gelir ' derse biz daha napalım??

devletin okullarının önünde uyuşturucu satılıosa biz napalım? okul idaresi bişey yapamıosa??

okul idaresi de çaırıo hergün polis noluo sonuçta yine satılıo bi şekilde..

insan duyduklarına diil gördüklerine inanırmış ve bende bunları bizzat gördüm yaşadım...

mavis45

mavis45

Üye
aslında birşeyler söylemek istiyor ama tam beceremiyor ve kendini durduk yere rezil ediyor bilip de konuşsa içim gam yemicek ama...

iOS Developer

iOS Developer

Üye
yorumsuz kalmak en güzeli bence bu topiğe herkesin görüşüne saygı duyulmalı...yapılan yanlış da olsa doğruda olsa sonuçta oda onun kendi görüşüdür arkadaşlar...

--------------- Ekleme ---------------

iyi demişsin hoş demişsinde ihbar yapınca devletin polisi napıyor? eğer izlediysen geçen sene haberlerde bi kadını bıçaklamışlardı ankara yenimahallede bunu yapanlar yurdun balicileriydi..kadın kameraya 'ölcekmiyim abi' die söylerken can çekişirken devletin polisi durup orda onu izliyordu.. ben bizzat ordaydım ve bu olayın yaşandığı yer bizim evin 50 metre ilerisindeydi onlarca mahalle sakini ifade verdi okadar ihbar yapıldı noldu hiçbişi olmadı..polis geldi izledi ambülans geldi aldı götürdü kadıncağızı..saatler sora kadın öldü..o çocuklar elini kolunu sallayarak gezdi..halada geziordur belki bilemeyiz

haksız yere tapu veren devletin ta kendisi belediye verdi..ve o gecekondularda oturanlar şimdi trilyonluk oldu en ucuz daireler 200bin ytl ye satılıor..

benm arkdaşımı zorla gasp ettiler telefonunu parasını karakola gittimizde devletin güvenliğini sağlamakla yükümlü memur bize ' soğuk su için iyi gelir ' derse biz daha napalım??

devletin okullarının önünde uyuşturucu satılıosa biz napalım? okul idaresi bişey yapamıosa??

okul idaresi de çaırıo hergün polis noluo sonuçta yine satılıo bi şekilde..

insan duyduklarına diil gördüklerine inanırmış ve bende bunları bizzat gördüm yaşadım...

gökhancım şu anda devletin memuru olarak nitelendirdiğimiz polisin yakaladıgı o çocuklar var ya ben sana onların serbest bırakılma şeklini anlatayım; öncelik olarak savcılığa çıkan o çocuklar 18 yaş altında oldugundan dolayı savcılık ceza verme yetkisini veya çıkarıldıkları mahkemece ceza verilmesi zorlaşıyor kanunlarımız bunu gösteriyor artı olarak çocuklara balici diyorsun ve o çocuklar için bu bir avantaj oluyor verdikleri ifade büyük ihtimalle şu şekildedir kafamız güzeldi istemeden yaptık pişmanız hatırlamıyoruz demişlerdir bunun üzerineserbest kalmışlardır ve şunuda yeri gelmişken eklemek istiyoruım şu anda devletin hapishanesinde kalacak yer yok insanlar sığmıyor hapishanelere ikinci olayına gelirsek senin arkadaşının çalınan cap telefonun takibini savcılık yapıyor polis değil...anlayışın için teşekkür ederim...

Sıla_mucx

Sıla_mucx

Üye
bence qayet doru konuşmuş kendisi. ayrıca ilk başta o insanlardan "ayak takımı" diye bahseden kişinin şu anda bizim başımızdaki insan olduğunu düşünürsek... ben yanlış bişey göremedim açıkçası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...