Arkadaşımda Çalışıyorkart uçmuş![]()

evet başka ekran kartını denedim o da çalışmıyor sadece onboard çalışıyoya anakart ekran kartının yuvası bozulmuş
ya da ana kart komple uçmuştur ikisinden biri
cevabın için teşekkür ederim ama kabloyu çıkartıp takınca görüntü onboarda bile gelmiyobendede aynıama benimki işlemciden kaynaklanıyor fan dan tutuyorum az bir yukurı kaldırıyorum pc açılıyor. bir dene
![]()
ekran kartı yuvasını çıkartılabiliyormu bide ayrı satılıyomuya anakart ekran kartının yuvası bozulmuş
ya da ana kart komple uçmuştur ikisinden biri
pc w8 ses gelmiyor normaldedeşunu denermisin haporleri aç sesini de aç pc açılıyormu bir bak bkm hani açılma sesi varya onu duyabiliyormusun
bunu demenden endişeliydim bunu diyecene %60 emindim hım o zaman işlemciyi sök toz varsa üfle işlemci soketin orlarda işlemciyi yerine tak ramlerin soketini değiştir eğer fazlaysapc w8 ses gelmiyor normaldede
bende öyle biliyordum ama bir soruyum dedimekran kartı yuvası anakartı mondalıdır çıkmaz .D ana kartı değişmen gerekir eğer öyleyse
dediklerinin hepsini yaptım ama sadece onboarddan görüntü geliyorbunu demenden endişeliydim bunu diyecene %60 emindim hım o zaman işlemciyi sök toz varsa üfle işlemci soketin orlarda işlemciyi yerine tak ramlerin soketini değiştir eğer fazlaysa
onboad ekran karti iğrenç euro truck simulator 2 de düşük ayarda bile kasıyor gülsemmi ağlasammıekran kartı başka bir pc de çalışıyor ise ekran karrtı çalışıyor geriye bios ve ana kart kalıyor
hadi ya yeni anakrt onla uyumlu yeni ram filan babam asla yeni pc almaz ets 2 de kasıyor direksiyondan zevk bile almıyorumŞimdi Tek Çare Yeni Anakart'mıon boardda sorunsuz açılıyorsa ve ekran kartı başka bir anakartta çalışıyorsa kesin anakartan dır port veya başka bir sorun olabilir ama anakartandır
Eğer port yüzünden ise anakart üzerinde başka port yok muhadi ya yeni anakrt onla uyumlu yeni ram filan babam asla yeni pc almaz ets 2 de kasıyor direksiyondan zevk bile almıyorumŞimdi Tek Çare Yeni Anakart'mı
1 tanedir. port gelişmiş anakartlarda 2 tane formula V gibiEğer port yüzünden ise anakart üzerinde başka port yok mu
1 TaneEğer port yüzünden ise anakart üzerinde başka port yok mu