ekrana dokununca ekran titriyor

Sponsorlu Bağlantılar

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
ekrana dokununca ekran titriyor
iyi günler samsung jet kullanıyorum parmağımı ekrana basılı tuttuğumda ekran titriyor şarjda iken bastığımda daha çok titriyor sorunu baya araştırdım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi günler

not: laptop bilgisayarım onun da bataryasında sorun var arada bir kapanıyor şarj çok çabuk gidiyor telefonum da öyle normalde çok uzun sürmesi lazımdı ama benim telefon birkaç saat tek sürüyor bilgisayarım da şarjı taktığımda mouse işareti titriyor. sorun bataryadan olabilir mi

devonur

Üye
Valla Benim Telefonda Onun Ayarı Var Dokundukca Titriyo :D Eğer Sendede Varsa Aman Tel'e Bozuk Deme.

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
hayır benim oyunla değil örneğin bi widgeti ana menüye atacam titriyor birkaç denememde zor atıyorum menüye girdiğimde ilk sayfadan diğerine yavaşca götürmeye çalışınca titriyor ya da rehberime bakıyorum yavaşca aşağı getirmek istiyorum rehber bi yukarı bi aşağı titremeye başlıyor yani genel olarak ekrana basılı tuttuğumda ekran titriyor son sirim firmware yükledim yine aynı

OğuzcanAbi

Üye
ayarlardan kapatın :hmmm

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Dokunma titreşimlerinden kapatınca titremez

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
ne demek istediğini tam anlayamadım ama demek istediğim telefon titremiyor menü titriyor yani parmağımı basılı tuttuğumda sanki kendim titretiyormuşum gibi titriyor ama parmağımı sabit tutuyorum kalemle denedim aynı iyice sabitledim ama yine titredi yani sorun telefonda ama tam olarak anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum

baranselona

baranselona

Üye
dokunmatik paneliniz bozulmuş olmalı
parmağınız sabit olsa bile ekran bozuk olduğu için farklı yerleri algılıyomuş gibi görüyodur
mesaj yazarken bi sıkıntı çekiyomusunuz mesela 2 ye basınca 3 algılıyor gibi????

bir telefoncuya gidip değiştirebilirsiniz ama ondan önce kalibrasyonu denemenizi tavsiye ederim

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
hayır mesajda sıkıntı çekmiyorum kalibrasyonun amacı dokunmatiğin tam yerinde olması. benimki zaten tam yerinde yani nereye basarsam orayı seçiyor testten de hiçbir sorun yok çizgi çizdiğimde şarda olmadığı zaman düz çizgi çizdiğimde hafif sallanmalar oluyor sabitlediğimde yaklaşık 1 cm çapında bi alanı çiziyor sürekli yani kalibrasyondan değil ama dediğim gibi başka bi telefonda denedim onun da aynı sorunu vardı satıcıya sordum kendi özelliği dedi şarja taktığımda yazamıyorum bile cuma günü servise gönderecem artık ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar

not: hızlı bi şekilde basıp kaldırdığımda hiçbir sorun olmuyor sadece basılı tuttuğumda sallanıyor

berk9999

Üye
Arkadaşım acaba sıkıntıyı hallettin mi aynı şey bende de oluyor da

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam bu cihaz bende de vardı aynı sorunla bende karşılaştım özellikle sarjdayken tam işkence oluyordu fw'de çözemedi işi..o cihazlar'ın genel sorunu bu malesef..

berk9999

Üye
Sagolasın

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

Üst Alt