Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de anlayamadım şu an da test edemiyorum aospdeyim.
MrGalaxy
Üye
Sınıf arkadaşım Note II aldıktan 2 hafta sonra yere düşmesi sonucu camı kırdı :/ Flip cover bile fayda etmedi ama Allah korusun
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Ekran çarpmasa dahi ekran kırılabilir.Özellikle dik şekilde köşelerden çarparak düşmesi ekran kırılma ihtimali direkt ekran çarpmasına göre daha fazla olur.+ olarak telefonun 183 gram ağırlığı olmasıda olaya tuz biber ekiyor.
alical33
Üye
920 dede gg2 var ben jelatinsiz kullanıyorum anahtar vs falan bende sürttüm bişey olmadı sadece beyaz ışık altında görülen ufak kılcal çizikler var normal açıdan bakınca hiç görünmüyor ama note2 de ekran daha büyük olduğu için kırılma çatlama riski daha yüksek buff kaplamalar var sana onu öneririm
AHKE
Üye
yakinlik sensoru herhalde o telefonu kulaga goturunce kapaniyosa yakinlik sensorudur
Ekran çarpmasa dahi ekran kırılabilir.Özellikle dik şekilde köşelerden çarparak düşmesi ekran kırılma ihtimali direkt ekran çarpmasına göre daha fazla olur.+ olarak telefonun 183 gram ağırlığı olmasıda olaya tuz biber ekiyor.
üff knk ne olmuş öyle orada ya internet kopuyor ya hani benim bu sırada sayfa yanıt vermiyor diyor sanırım onunla alakalı bir durum isteyerek yapmıyorum yani