Ekran koruyucular hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Bu arada Note 2 kullanıcılarına bir sorum var.

3G kamerasının yanında sadece karanlıkta ve ekran kapalı iken görülebilen kırmızı bir ışık var.Bu ışık ne işe yarıyor :ehe

Sensör o

MrGalaxy

Üye
Sınıf arkadaşım Note II aldıktan 2 hafta sonra yere düşmesi sonucu camı kırdı :/ Flip cover bile fayda etmedi ama Allah korusun

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ekran çarpmasa dahi ekran kırılabilir.Özellikle dik şekilde köşelerden çarparak düşmesi ekran kırılma ihtimali direkt ekran çarpmasına göre daha fazla olur.+ olarak telefonun 183 gram ağırlığı olmasıda olaya tuz biber ekiyor.

alical33

alical33

Üye
920 dede gg2 var ben jelatinsiz kullanıyorum anahtar vs falan bende sürttüm bişey olmadı sadece beyaz ışık altında görülen ufak kılcal çizikler var normal açıdan bakınca hiç görünmüyor ama note2 de ekran daha büyük olduğu için kırılma çatlama riski daha yüksek buff kaplamalar var sana onu öneririm

AHKE

AHKE

Üye
yakinlik sensoru herhalde o telefonu kulaga goturunce kapaniyosa yakinlik sensorudur

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
Bu arada Note 2 kullanıcılarına bir sorum var.

3G kamerasının yanında sadece karanlıkta ve ekran kapalı iken görülebilen kırmızı bir ışık var.Bu ışık ne işe yarıyor :ehe

yakınlık sensörü o :) mesela birisini aradığında falanda yanar :evet: birisi ile görüşürken ekrana dokunmaman için ekranı kapatıyor :)

- - - Eklendi - - -

Ekran çarpmasa dahi ekran kırılabilir.Özellikle dik şekilde köşelerden çarparak düşmesi ekran kırılma ihtimali direkt ekran çarpmasına göre daha fazla olur.+ olarak telefonun 183 gram ağırlığı olmasıda olaya tuz biber ekiyor.

telefonu yere düşürmediğin sürece o ekrana hiçbir şey olmaz :oke: adam bir video'da s3'ün ekranının üzerinde bıçakla oyun oynuyordu :evet:

s-pen çizer mi diye sorarsan onu bilemem ama çizmez sanırım parmakla zaten çizmek çok zor birşey tabi tırnakla ekrana dokunmaya çalışmazsan :oke:

- - - Eklendi - - -

Tamamda benim bildiğim yakınlık sensörü ışıklı değil.Galaxy S de ışık yanmıyordu. :hmmm

bilmiyorum ama bunlarda yanıyor işte :ehe ona bakarsak benim 5800 ve c6-01'imde de yakınlık sensörü vardı ama ışık yanmıyordu :)

- - - Eklendi - - -

Tamamda benim bildiğim yakınlık sensörü ışıklı değil.Galaxy S de ışık yanmıyordu. :hmmm

bilmiyorum ama bunlarda yanıyor işte :ehe ona bakarsak benim 5800 ve c6-01'imde de yakınlık sensörü vardı ama ışık yanmıyordu :)

- - - Eklendi - - -

Sınıf arkadaşım Note II aldıktan 2 hafta sonra yere düşmesi sonucu camı kırdı :/ Flip cover bile fayda etmedi ama Allah korusun

s3'lerde de farklı birşey yok :evet:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Talip cevap tuşuna 1 kere bassanda yeterdi :D

avcitalip

avcitalip

Üye
Talip cevap tuşuna 1 kere bassanda yeterdi :D
üff knk ne olmuş öyle orada :ehe ya internet kopuyor ya hani benim bu sırada sayfa yanıt vermiyor diyor sanırım onunla alakalı bir durum isteyerek yapmıyorum yani :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt