Ekran Koruyucu Kullananlar Bi Bakın !

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Koruyucu Kullananlar Bi Bakın !
Beyler telefon servisten gelecek. Ekran korucu yeni kılıf flan alacam komple kasa değişti vs. Hafta sonu tatile gidecem o zamana kadar elmde olması lazım o yüzden acil yardım bekliyorum.

Mat jelatin mi iyi yoksa yoksa parlak mı telefon C7 .Sürekli filim falanda izliyorum.

Varsa elinizde fotograf video bişeler atında kendimde bi bakayım bulamadım nette

mat kir tutmaz ama görüntü kalitesini düşürür. Parlak ise çok kir tutar

bayon

Üye
aynı zamanda parlak cok çiziliyo aldığım gün çıkarttım ben

asigsasi

Üye
evet mat jelatin 404 gibi ayrılmıyor çiziğe daha dayanıklı

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hepinize mat alacam inş pişman olmam

Kalite için parlak daha iyi ama hemen çiziliyorlar mat ta hd liği çok düşürüyor söylemesi

bayon

Üye
aslında nokia nin orjinal parlaklarindan alsan daha az cizilir de 30 tl mi 35 tl mi ne o da

yok ya ne yaptınız gittigidiyor da 3 mat ekran koruyucu 10 lira kargo dahil..elemanın nicki hopiyodi

MaxiHan

Üye
Havada karada mat

Tepkiler: asigsasi

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
1 tane mat ekran koruyucu 1 tane silikon kılıf ( tam saranlardan ) 13tl
Kargo 20tl üzeri bedava onun dışında + 5tl
Kapıda ödeme yaparsanız +5 tlde o

isteyene link verebilriim sadece c7 değil bütün teller için ucuzdan güzel kılıflar falan var. C7 IPS baktım 24 tl hiç bişe . Kılıfta dandik değil CaseStreet 17 tl den düşmüştü 7 tlye

Ben bir pakette almıştım 30 tl ye
arkasına koruyucu (silikon değil ve bayağı sağlam mat ekran koruyucu ve ekranı silmek için bez 25 tl idi
griffin olucak tı markası

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir pakette almıştım 30 tl ye
arkasına koruyucu (silikon değil ve bayağı sağlam mat ekran koruyucu ve ekranı silmek için bez 25 tl idi
griffin olucak tı markası

Şöyle bişe olması lazım o zman : Bu bayağı iyi ama benim takıntı gibi birşeyim var köşeden azcık açılsa komple söker atarım boşa masraf

Şunu merak ediyodum aslında ama artık tatile gidincede bi bakıp araştırıcam nasıl birşey ona göre bu bile alınabilir

- - - Eklendi - - -

Durumu olana tavsiye ederim baya güzel

http://www.mobilcadde.com/nokia-c7-orjinal-siyah-silikon-kilif-2197

[video=youtube;dvxUTYeKVdM]http://www.youtube.com/watch?v=dvxUTYeKVdM[/video]