asus ve sapphıre bana göre
teşekkürler nedenini de açıklarsan sevinirim başka önerisi olanlar da yazsın konu güncel
asus güçlü ekran kartları yapıyor ve güçlüu soğuttucu fanlar koyuyor tabi bir de bunun sıvı soğutmalı ekran kartları da var
teşekkürler peki bunların soğutmadan başka bi artısı var mıfan soğutmad an daha iyi hıdrojen sıvı simı ne amd islemcısıni test ederlerken üstüne doluken sıvı gördüysen eğer
nasıl yanı
Ya hani var ya asus un özel ekran kartları direct cu ii felan işte onların normal nvidia ekran kartlarından başka farklılıkları var mıanlamadım![]()
bilmiyorumYa hani var ya asus un özel ekran kartları direct cu ii felan işte onların normal nvidia ekran kartlarından başka farklılıkları var mı

anlamadım![]()
asus direct cu modeller var asusun özel ekran kartı biliyon mu onları sen 
Ya hani var ya asus un özel ekran kartları direct cu ii felan işte onların normal nvidia ekran kartlarından başka farklılıkları var mı
asus direct cu modeller var asusun özel ekran kartı biliyon mu onları sen
![]()
Ben hala anlamadım. Nvidia ekran kartının kendisi. Bende nvidıa ge-force yazıyor. Benimkini nvidianın kendisi üretik heralde. Diğerlerini neden başka başka firmalar üretiyor anlamadım. Mesala zotac üretince nvidianın bu işte payı noluyor.
zotac kartı üretiyor kartı çine binevi işletim sistemi gibi bişey mi yapıyor nvidia
Mesela zotac ekran kartı markasıdır. Nvidia grafik işlemci (gpu) markasıdır kardeşim
zotac kartı üretiyor kartı çine binevi işletim sistemi gibi bişey mi yapıyor nvidia