Ekran kartlari üreticileri!

Sponsorlu Bağlantılar

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartlari üreticileri!
Mrb arkadaşlar merak ettim de hangi ekran kartı üreticisi daha iyi daha kaliteli daha iyi soğutuculu ekran kartı yapıyor?Cevaplarsanız sevinirim.(Yani powercolor, asus, msi, gigabyte,palit, axle, sapphire, vtx3d ve zotac arasından hangisi iyi)

hikmet366

hikmet366

Üye
asus ve sapphıre bana göre

hikmet366

hikmet366

Üye
teşekkürler nedenini de açıklarsan sevinirim başka önerisi olanlar da yazsın konu güncel

asus güçlü ekran kartları yapıyor ve güçlüu soğuttucu fanlar koyuyor tabi bir de bunun sıvı soğutmalı ekran kartları da var

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi

asus güçlü ekran kartları yapıyor ve güçlüu soğuttucu fanlar koyuyor tabi bir de bunun sıvı soğutmalı ekran kartları da var

peki sıvı soğutma nedir ne işe yarar işlevsel midir ve soğutmadan başka etkisi yok mudur

hikmet366

hikmet366

Üye
fan soğutmad an daha iyi hıdrojen sıvı simı ne amd islemcısıni test ederlerken üstüne doluken sıvı gördüysen eğer

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
fan soğutmad an daha iyi hıdrojen sıvı simı ne amd islemcısıni test ederlerken üstüne doluken sıvı gördüysen eğer
teşekkürler peki bunların soğutmadan başka bi artısı var mı

hikmet366

hikmet366

Üye
nasıl yanı

hikmet366

hikmet366

Üye
anlamadım :)

Uhops

Uhops

Üye
Ya hani var ya asus un özel ekran kartları direct cu ii felan işte onların normal nvidia ekran kartlarından başka farklılıkları var mı

evet bi çoğunda var. nvıdıa'nın resmi sitesinde direct cu ii olup olmadığını bakabilirsin

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
zotac en iyi nvidia üreticisidir

Uhops

Uhops

Üye
Ben hala anlamadım. Nvidia ekran kartının kendisi. Bende nvidıa ge-force yazıyor. Benimkini nvidianın kendisi üretik heralde. Diğerlerini neden başka başka firmalar üretiyor anlamadım. Mesala zotac üretince nvidianın bu işte payı noluyor.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Ben hala anlamadım. Nvidia ekran kartının kendisi. Bende nvidıa ge-force yazıyor. Benimkini nvidianın kendisi üretik heralde. Diğerlerini neden başka başka firmalar üretiyor anlamadım. Mesala zotac üretince nvidianın bu işte payı noluyor.

Mesela zotac ekran kartı markasıdır. Nvidia grafik işlemci (gpu) markasıdır kardeşim

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
zotac kartı üretiyor kartı çine binevi işletim sistemi gibi bişey mi yapıyor nvidia

Içine işlemci yi koyuyor 2 tane var zaten atı ve nvidia. Şöyle düşün anakartın gigabyte işlemci intel