Ekran kartı sorunu sorunnum var lütfen yardımmm m !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı sorunu sorunnum var lütfen yardımmm m !!!!!!
arkadaşlar daha ilk önce pc özelliklerimi yazım Genunine Intel (R) T2050 1.60 GHZ , 128 mb ekran kartı , 2,50 GB ram HP marka laptopum var win7 işletim sistemi yüklü. Daha önce need for speed undergraun2 yi hiç takılmadan rahat rahat oynatıodu fakat artık xp yüklesemde win7 yüklesemde oyun bi zamandan sonra 4 sn aralıklarla oyun yavaşlamaa başlıyor. Ama bu sürekli aynı zamanlamada oluyo hiç şaşmıyor her 4 sn de bir yavaşlıyo oyun. 4 sn sonra oyunda roket gibi tekrar devam ediyor sonra 4 sn sonra bidaha ve bu beni çıldırtıyor. Oyunu ilk açtıığım zaman böyle bişe olmuyor en bi 5 dk çok raht oynatıror 5 dk sonra başlıyor gene. Ekran kartım ölüyormu ne oluyo anlamaadım. Önceden hiç böyle bişe olmazdıı. En adi oyunlarda bile böyle yapıyor taa 2002 oyunun bile berabt oynatıyor ki ben laptopumu 2004 de aldım. Sebebi nedir sizce en son ekran kartı yazılımınıda yükledim fakat aynısı olduu. Bunu çözebilene helal olsun çok dua ederim walla . Kimseye çözdüremedim bu olayıı :(:(:(:(

--------------- Ekleme ---------------

kimse çözemedim sanırım :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ya ekran kartın ya da işlemcin artık vadesini doldurmuştur veya aşırı ısınıyordur.Oyun sırasında sıcaklık değerlerini gözden geçir ve buraya yaz.Ayrıca her oyunda bu hatayı verip vermediği de önemli.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Ya ekran kartın ya da işlemcin artık vadesini doldurmuştur veya aşırı ısınıyordur.Oyun sırasında sıcaklık değerlerini gözden geçir ve buraya yaz.Ayrıca her oyunda bu hatayı verip vermediği de önemli.
her oyun da aynı sorunu veriyor:( bencede artık vadesi bitiyor gibi. işte oyun oynarken işlemci bilgileri.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Burda GPU sıcaklık değerleri mevcut değil ancak işlemci sıcaklığı varsayılanın çok üzerinde.Takılması gayet normal.Tabi ekran kartını ayrıca işleme tabi tutmak gerekir.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Burda GPU sıcaklık değerleri mevcut değil ancak işlemci sıcaklığı varsayılanın çok üzerinde.Takılması gayet normal.Tabi ekran kartını ayrıca işleme tabi tutmak gerekir.
anladım teşekkürler. Demekki yapıcak bişe yok artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt