Ekran kartı ile anakart

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı ile anakart
beyler 2inci el sapphire hd 7850 oc ekran kartı almak ıstıyorum fakat 250w guc kaynagı bide bu anakrt var modeli pegatron ıpx41-d3 chipset intel

sizce anakart uyarmı bide kac w guc kaynagı almam lazım acill cevaplarınızı bkelıyorum

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
250w mı hayatta yetmez en az gerçek 450w olması gerek

yusuf1998x

Üye
power yetmez. ve anakartın eski bir model. işlemcin ne ? ekran kartı darboğaz yapabilir işlemcine göre öneri yapalım. ve ram miktarı ne kadar ?

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
işlemcim pentium 6800 3.3ghz 4gb ramsuan ati radeon hd 6350 ile counter global offesivde en dusuk ayarlarda 60fps alıyorum ekran kartım 512mb 64bit bana yeni ekran kartı lazım uygun fiyata diger ekran kartı ıle arasında baya fps artıcak guc kaynagıda alabılırım yanında ekran kartı oneriniz lutfen

yusuf1998x

Üye
bence 7850 darboğaz yapar tam verim alamazsın. ram miktarı yeter. Hd 7770 alman daha mantıklı olur6350 dediğin kart giriş seviyesi ve çok dandik bir kart. 7770 sana ilaç gibi gelir :D ama güç kaynağını kesin değişmen lazım

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
işlemci ile ekran kartı arasındaki ilişki nedir kötü işlemcilere iyi ekran kartı takılmazmı merak ettimde bide 7770 256bitmi

yusuf1998x

Üye
işlemciyle ekran kartı eşzamanlı çalışırlar. işlemcin kötü olup ekran kartın iyi olursa darboğaz olur tam verim alamazsın. mesela bir oyunda bi sahnede ağır bir grafik çizilicek ekran kartın bunu hemen çizer ama işlemcin kötü olduğu için ekran kartına yetişemez. kötü işlemcilere iyi ekran kartı takılabilir ama verim alamazsın. 7770 128bit bir karttır. ama 128 bitlik kartlar arasında en iyilerden biri

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş özele bi bakarsan iyi olur

fk555897

fk555897

Üye
işlemci ile ekran kartı arasındaki ilişki nedir kötü işlemcilere iyi ekran kartı takılmazmı merak ettimde bide 7770 256bitmi
Takılır ama pek bir işe yaramaz. Şahin'e 5.0 motor taktığını düşün.