ekran kartı harici mi yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı harici mi yardım.
Toshiba Satellite A300 2D4 bilgisayarım artık ihtiyaçlarımı karşılamaz oldu. Gerçi bir ekran kartını değiştirsem idare eder bir süre ama pek bir bilgim yok. biraz araştırma yaptım ancak benim ekran kartım dahili mi harici mi bilemedim, nasıl bulabilirim veya nedir bir fikir verin bana. eğer hariciyse değiştirmeli miyim ve ne almalıyım fikirlerinizi bekliyorum.yardım :)

- - - Eklendi - - -

hiç mi fikriniz yok beyler ya:hih:

futbol123

futbol123

Üye
Farketmez yine değişmez zaten :) yeni bir laptop almanız lazım eskilerle ugraşmayın artık yardımcı oluruz size :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aynı notebook bendede var.
Uzerınde ıslem yapmaya degmez..
Yenı bır pc almak daha mantıklı :oke:

raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
ah ah keske alabilsem :) yaz okulu olmasaydı bi sansım vardı ama. neyse sağolun yınede :)

- - - Eklendi - - -

peki F/P olarak bir bilgisayar tavsiyeniz var mı ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
butcenız ne kadar ?

raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
1200-1600 arası anca

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şudur bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi bilgisayar..

fiyat fazla gelirse 1380 liraya
8 gb yerine 6gb rami bulunan... 750gb yerine 500gb harddiski bulunan bir alt modelide budur.

60 liradan kaçmayıp üst modeli alın derim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
şudur bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi bilgisayar..

fiyat fazla gelirse 1380 liraya
8 gb yerine 6gb rami bulunan... 750gb yerine 500gb harddiski bulunan bir alt modelide budur.

60 liradan kaçmayıp üst modeli alın derim. :oke:
Hasan bunların ekran kartı güçlü değil 200tl daha ekleyip oyun canavarı lenovo y580 almak daha mantıklı :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Tehlike ";5133790][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Hasan bunların ekran kartı güçlü değil 200tl daha ekleyip oyun canavarı lenovo y580 almak daha mantıklı :oke:[URL="http://www.bimeks.com.tr/urun/124454/lenovo-y580-59-332594.aspx' Alıntı:
Lenovo Y580 59-332594 | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor[/URL]
1600 TL nin + 222 TL sini sen vericek misin :kop2:[/SIZE][/COLOR]

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5133933]
22tl mi :D indirim yaparlar hatta 1750tl ye bile alır nakitse :D ayıpsın hemen yatırırım para :pro:
[/QUOTE]
sen o parayı bana atta ben alayım :ehe

raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler arkadaslar :) 222 tl için biraz daha beklemem gerekebilir ama düşünücem.bir şey daha sormak istiyorum, benim bilgisayarın 2.eli ne kadar yani ne kadara satabilirim? malum öğrencilik.:kop:

futbol123

futbol123

Üye
cok tesekkurler arkadaslar :) 222 tl için biraz daha beklemem gerekebilir ama düşünücem.bir şey daha sormak istiyorum, benim bilgisayarın 2.eli ne kadar yani ne kadara satabilirim? malum öğrencilik.:kop:
Tam olarak bilmiyorum ama tahminen 400tl civarı sahibinden.com a bak piyasasına :) ben baktım uyanığın teki özel üretim demiş 775tl :d::d:

momol

Üye
Laptopunu senın yerınde olsam elden satmaya calısırım once bır blgısayarcıya getır sana soyledıgı fıyatın 100 yada 200 lıra ustune cevrenden bırısıne vermeye calıs. Alacagın bilgisayar ise en az i5 olsun pıyasada uygun guzel laptoplar var özellikleri şoyle olsun i5 ati harıcı ekran kartı olsun ram cok onemlı degıl cunku en kotusunde 2gb ddr3 oluyor ram daha sonra ekleyebılırsın ama işlemci yada ekran kartı ekleyemezsın bunları goz onune alarak satın al. Sana makrada DELL öneririm cunku servısı guzel arıza durumunda servıs yerınde garantılı oluyolar. Saygılarımla.

raven1111

raven1111

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkür ederim önümüzdeki 1 2 ay planımda yok ama göz önünde bulundurucam tavsiyelerini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt