Harici ekran kartlı laptobun kartı değiştirilebilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Harici ekran kartlı laptobun kartı değiştirilebilir mi ?
Geçen gün laptobum hakkında bazı sorularım olmuştu ama cevabını tam alamadım benim laptobun ekran kartı amd radeon 7670M 1Gb dir.lord of the ringsin son sürümünde çok hafif kastı sadece bunu yok etmek istiyom.Kısaca ekran kartı laptopta değişir mi ?

kaptan23

kaptan23

Üye
ya leptoplarda değişme yok diye biliyorum ama ekran kartını güncelle sorun ortandan kalkar bildiğim kadarıyla yetrli bi kart oyun için

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
7670 yeterli değişmene gerek yok zaten o model anakartla tümleşik değişmez. :oke:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
7670 yeterli değişmene gerek yok zaten o model anakartla tümleşik değişmez. :oke:

harici ekran kartı var yaw beni korkutmayın emin misin kardeş lütfen böle olduğunu bilsem hayatta almazdım lütfen bilgi verin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
harici ekran kartı var yaw beni korkutmayın emin misin kardeş lütfen böle olduğunu bilsem hayatta almazdım lütfen bilgi verin

arkadaşım notebookların büyük bir kısmı öyle.
özel üretim oyun notebooklarında değişim mevcut.
fiyatları 2400 den başlıyor

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
peki neden böle yazıyor internette ayrıca aldığım kişide bana harici diyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

aldıgın adamın harici ekran kartı demesi şu ki işlemciden bağımsız olan harici.
birde onun dahili olanı var INTEL HD graphic diye geçer. HD7670 zaten büyük ihtimalle anakartla tümleşik yani sökemezsin.

hadi diyelim söktün 7670ten üstün ne takabilirsin mesela GT650m yada gtx560m neyse işte daha performanslı modeller.
300 dolardan başlıyor. yurtdışında satışı.sence değermi pc yi sökmeye 600 TL masraf etmeye o kart için.
gereksiz bir iş. değmez gidersin 2200 TL ye GTX660m li MSI gamer notebook alırsın temiz. garantili i7 li canavar.

alırken düşünecektin ona göre alacaktın :oke:

buyur link. üstelik senin pcye uyup uymayacagıda belirsiz.

http://www.ebay.com/itm/ALIENWARE-M15x-M17x-M18x-VGA-Upgrade-Kit-GTX-660M-Kepler-1GB-GDDR5-MXM-3-0b-/110975184581?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item19d6a2eec5

325dolar. + kargo parasını fln düşün. sonra gümrüğe takılacak. gümrük vergisi ıvırzıvır.
uğraşılmayacak iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt