Ekran Kartı 3D Ayarları.Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı 3D Ayarları.Yardım
merhaba arkadaslar.ekran kartı driverini kurcalarken bi ayar buldum.opengl 3d ayarları isimi....
herneyse.ekran kartı intel...üretiliş ayarlında sanırım halen.pc yi alalı 1 yıl kadar oldu.sizce bu 3d ayarları nasıl olmalı ? resimlerini ekliyorum...yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tesekkürler...

ayarlar nasıl olmalı hiç bilgim yok :(
--------------- Ekleme ---------------

özür dilerim ya resim ekleyememişim :S

3d ayarları nasıl oluyor kısaca :(

Perfect!

Üye
oyunlarda performans da kullanırsan ekran kartını daha iyi verim alırsın ben öyle yapıyorum

Burak

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yaparız bu ayarı :( performans filan

electro77

electro77

Üye
Dostum böyle resim yüklenir mi hiç? Kendi bilgisayarında açarsın bu resmi.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardes yaa :( beceremedim işte

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bu Siteye Girerek Upload Et Resim'i.Sonra Direct Link Yazan Yerdeki Linki Buraya Yapıştır ;)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
OpenGL ayarlarını default yani varsayılan yap.Oyun sırasında grafiklerin geçişine göre zaten otomatik olarak ayarlar onu.Fazla görüntü kalitesi elde etmek için birtakım ayarlar yapabilirsin fakat bu da Power Supply ve ekran kartına fazla yük bindirir.GPU daha fazla ısınır dolayısıyla uzun ömürlü olmaz.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
sayın nedved sanırım bi ayar varmıs oyun ayarı.performans veya görünü kalitesi arttır falan yapabiliyormusuz.halil isimli arkadas yazmıs bilgi o nasıl birsey ?

Perfect!

Üye
ekran kartının programı vardı sürücüyü yüklerken gelir onun üzerinden yaparsın
ati için bi resim koydum

Ekli dosyalar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Üstte yazdım.Buradaki ayar oyun performansını arttırıp GPU'nun ömrünü kısaltır , daha fazla güce ihtiyaç duyar ve ısınmayı kolaylaştırır.Gerisi sana kalmış.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
halil kardes bunun birde intel için olanı varmı :( intel ayarlarınında bi resimini yüklesen ?

nedved seni gayet iyi anladım saol

Perfect!

Üye
halil kardes bunun birde intel için olanı varmı :( intel ayarlarınında bi resimini yüklesen ?

nedved seni gayet iyi anladım saol

intel ekran kartımı var intel işlemcidir

ekran kartı isimleri

Sapphire
Asus
Powercolor
Palit
HIS
Zotac
Point Of View
gigabyte
Leadtek
Axle

Burak

Üye
    Konu Sahibi
3d ayar sayfasının resimini ekliyorum.yardımlarını bekliyorum.nasıl yapılır bu ayar neyleri nasıl yapmam gerek :(

Uploaded with

Uploaded with

ayar sayfası buyur.hangisini ne yapayım nasıl bi ayar önerirsiniz

Perfect!

Üye
şu var eğer işlemci ram ve ekran kartı güçlüyse hepsini kalite yapsan koymaz ancak burdan ayar yapcam diye çalışma ben performansda kullanıyorum bi çok ayarda uygulamaya göre ayarlı yani uygulama içindeki ayarları değiştirsen daha iyi olur bence çünkü ben daha önce denedim kalite yaptım hepsini oyun çalışamadı öyle bişey bence hiç elleme en azında donanımı korumuş olursun ki donanım bi oyunu desteklemiyorsa bu ayarı değiştirerek o oyunu yine açamasın belli modelleri kapsıyor oyunlar

Burak

Üye
    Konu Sahibi
halil :( ya call of duty 4 yükledim bayağı bir heveslenmiştim.simgeye bi tıkladım çıkan yazı su oldu
!bu ekran kartı desteklenmiyor,tercihen nvidia ! ya nasıl olur böle sey yha çoğu seyi desteklemiyor nasıl ekran kartı bu :(

Perfect!

Üye
dediğim bu işte senin ekran kartı marka model ne

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ben istersen dxdiag/ekran bölümünün bir resimini ekleyeyim sen oradan bak ? bilmiyorum ben markasını olurmu ? ekleyeyimmi

Perfect!

Üye
sen bilirsin ama sen bana pc kaç senelik onu söyle önce
bide sağ tık özelliklere gir ordan ayarlara gir ekran kartı modeli yazar
birde eğer oyn desteklemiyo dediyse unut sen çünkü oyunlar belirli modellerle çalışıyo

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarı alalı daha 1 yıl olmadı.resimi ekliyorum.bak bakalım nasıl mıs iyimi kötümü ?

Uploaded with

Perfect!

Üye
evet bu ekran kartını bi çok oyun desteklemez 256 mb olması dışında
Nvidia veya ati 512 mb 256 bitlik bir ekran kartı almani öneririm minimum
Ram 2gb
İşlemcide çift çekirdek olmalı en az kasma olmadan oynamak icin yeni oyunları

Üst Alt