ekran degisimi sonrasi telefon donmasi

Sponsorlu Bağlantılar

keops009

Üye
    Konu Sahibi
ekran degisimi sonrasi telefon donmasi
Sony xperia z2 model bi telefonum mevcut ekran da kismi dokunmatik arizasi vardi garantisi mevcut degildi yetkili servise yolladim 1500 lira istedi telefonun 0 ı 1300 bile değilken her neyse normal bir telefoncuda ekrani 200 liraya degistirttim orjinal dedi tabiki ama ben salak değilim cin mali ekrani dayadigini biliyorum ona raziyiz sorun degil fakat ekran takildiktan sonra kamera calismadi ve bana daha once calisiyor muydu gibi sacma bi soru sordu telefonda hic bir. Sorun yoktu canavar gibiydi her neyse flash mi root mu ne attilar herhalde yaptilar telefonu ama bu sefer telefon donmasi ve dokunmatik sorunu basladi dondugu icin dokunamiyoruz dogru duzgun adam da garanti vermedi umursamiyor benim kendim halletmem lazim hanimin telefonu uzuluyor. Biraz uzun yazdim okuyan cevaplayan herkeze tskler ne yapmam gerekiyor rootlamalimiyim oyleyse ne yapmaliyim normal format cekersem kamera yine mi gider bi yol gösteriverin.ayriyetten mobil veriyi acinca donuyor daha cok

Son düzenleme:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Donma cihaza yapılan ROOT işlemi ve bunun kullandığı ROM'dan kaynaklı olabilir. Cihazınıza yeni bir ROM atmayı deneyebilirsiniz ilk etapta.

keops009

Üye
    Konu Sahibi
Peki normal kendi ayarlarindan formatlasam telefonu kamera bozulurmu gene

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bozulacağını zannetmiyorum, orjinal ROM'u doğru bir şekilde kurarsan.

keops009

Üye
    Konu Sahibi
Pc companiondan geri yukleme yapmayı dusunuyorum onceden aldigim bir yedekleme var. bu arada 6.0 gelmiş pc companiondan yükseltme yapıyorum bakalım ne olacak. yada format mı ceksem ?

Son düzenleme:

keops009

Üye
    Konu Sahibi
Bozulacağını zannetmiyorum, orjinal ROM'u doğru bir şekilde kurarsan.
telefonun ayarlar kısmından fabrika ayarlarına döndürdüm root silinmiş midir çünkü mobil veriyi açınca telefon donuyor tamamen kitleniyor

0MG90

0MG90

Üye
Yan sanayi ekranı niye taktırdın? Cihazı iyice giriş seviyesine döndürmüşün.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici

keops009

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma ekran değişimi yapıldı yan sanayi normal telefoncuda. o ekran değişiminden sonra ne hikmetse telefon donuyor. mobil veriyi açınca donuyor kapatınca düzeliyor . ekranı değiştirdikten sonra kamera çalışmamıştı root attılar çalıştı telefona format çektim ayarlar menüsünden yine düzelmedi. mobil veriyi açınca donuyor. dokunmatik çalışmıyor.

Üst Alt