Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Yeni konu yarın gelecek şuan onayda denenmiştir
Edit: Furkan abi birde konundaki Real Racing2 de lisans sorunu var başka apk upload edilmeli benim başıma gelmişti. Bir üyeye de rast geldi.
Bende vardı ama malesef sildimYeni konu yarın gelecek şuan onayda denenmiştir
Edit: Furkan abi birde konundaki Real Racing2 de lisans sorunu var başka apk upload edilmeli benim başıma gelmişti. Bir üyeye de rast geldi.
Bende vardı ama malesef sildim
- - - Eklendi - - -
Bu arada lisans silmeyide biliyorum belki işe yarayabilir onun hakkında konu açsammı ?
Bende vardı ama malesef sildim
- - - Eklendi - - -
Bu arada lisans silmeyide biliyorum belki işe yarayabilir onun hakkında konu açsammı ?
Evet iyi olur
- - - Eklendi - - -
Bu ekip konusu tam bir istişare bölümüne dönüştü. Tam istediğim noktadayız şuanEkip olmak illa S60v5'teki T.C.K'da olduğu gibi CFW gibi bir ekip çalışması sonucu bir içerik sunmak gerektirmez. Ekip demek, herkesin birbirine yardım ettiği ve herkesin birbirinden aldığı tecrübelerle daha da iyi hale gelmesi demektir.
Allah işimizi şeytan yüzünden bozulmasına izin vermesin (amin).
Yarin videolu anlatim geliyor ozmn gencler hazir olun
Lucky patcher kullanimiyla ilgili konu cok yerinde olur ismail istersen ac ?
Abi ne guzel konustun azina saglik amin amin
- - - Eklendi - - -
Real racing 2 sorunlu olani verin indireyim ben onu bi.
Abi ne guzel konustun azina saglik amin amin
- - - Eklendi - - -
Real racing 2 sorunlu olani verin indireyim ben onu bi.
Rica ederim
Real Racing'i ben düzelteceğimHem benim düzeltmem şart çünkü telefonda deneyeceğim
Sesin de iyi iso
Yo tamam anladimda ben lucky patcher anlatacam ya sorunlu oyun lazim onun icin dedimpaylasirsan guzel olur abi
Guzel
http://www.maxicep.com/android-oyun...lasimlari-3d-hd-ve-normal-oyunlar-650004.html
Bu adresteki Real Racing bozuk
en vahim durum benimki ekipte benden başka kimsede t20 yok bu konuda yalnızım
en vahim durum benimki ekipte benden başka kimsede t20 yok bu konuda yalnızım
ahahahhaahah
Üzülme yaw . İyi gecelerne alaka yaw
Bekliyoruz
Bir zamanlar S60v5'te sadece 5230'a CFW yapmıştım da tek cevap gelmemişti kendi kendime cevap atmıştım. Hatta ne söylediğimi bile hatırlıyorum: "Sizden ses yok ben yine de yazılımı biraz daha geliştirdim" demiştim
Yalnızlık sorun değil, sen yeter ki birşeyler yapmayı iste
Apk data'yı çekemiyor Batman oyununda. Konudan indirip hafıza kartına atacaksın ama yine hata veriyor bende.
Bu arada furkan bey real racing 2 yi dun indirdim kurdum gayet guzel calisiyor. Apk kurdum wifiden datayi cekti 397 mb sonra oyuna gjrdi. Problem?
- - - Eklendi - - -
Batman sorunlu. Daha data indifmeden direk acilista hata veriyor. Bakalim duzeltebilecekmiyim.
Apk data'yı çekemiyor Batman oyununda. Konudan indirip hafıza kartına atacaksın ama yine hata veriyor bende.
Bİrde konuyu ekliyebilirmisin Furkan abi http://www.maxicep.com/sony-ericsso...wm-kernel-gingerbread-694785.html#post5234839
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?