(Ekip Kapatıldı) Son Tuğra Ekibi (Android Bölümü)

Türe

Üye
Ablamin atamasi biterse ben de acicam ins.

Yavaş Ismail kardesim nazar değmesin....

Furkan kardeşim S3 için son sürüm siyah kernel en stabil en iyi j.b veya ics romlar paylaşırmısınız?XDA ile uğraşamıyorum internet yavas çekilmiyor

S3 istersen paylasabilirim. Kuzenimin tele yuklemistik bi kactane ama simdi deneme sansim yok. İstersen paylasiyim?

Paylaş kanka ya stock rom sarmıyor.Siyah kernel yükledim ama son sürüm mü bilmem.Binary sayacını sıfırlamak için yükledim.Madness paylaşmış ama bilgim yok güncelmidir bilmiyorum

Türe

Üye
Paylaş kanka ya stock rom sarmıyor.Siyah kernel yükledim ama son sürüm mü bilmem.Binary sayacını sıfırlamak için yükledim.Madness paylaşmış ama bilgim yok güncelmidir bilmiyorum

Gokhanmoral.com dan guncelini bulabilirsin

Tepkiler: HacKLess

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S3 istersen paylasabilirim. Kuzenimin tele yuklemistik bi kactane ama simdi deneme sansim yok. İstersen paylasiyim?

Denemen gerekiyor. Denersen, telefonu kullanma zorunluluğun yok. Kuzeninin telefonunda denediğin romları paylaşabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bu arada ben de durmuyorum, ekibin başı olarak durmakta yakışmazdı zaten Oyun konumdaki oyunları test edip linklerini güncelliyorum ve oldukça büyük oyunlar var çok gecikiyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekipteki üyelerin paylaşımları hakkında hatırlatma yapmak istiyorum. Paylaşımlarınızdaki içerikleri mutlaka deneyin. Bu hem konunuzun hem de ekibin kalitesini arttıracaktır

Tepkiler: HacKLess
Yeni konu yarın gelecek şuan onayda denenmiştir
Edit: Furkan abi birde konundaki Real Racing2 de lisans sorunu var başka apk upload edilmeli benim başıma gelmişti. Bir üyeye de rast geldi.