M. tAHA Üye özelden konussanız . yani konu baslıgı ile alakasız olmasın. - - - Eklendi - - - hayırlı olsun. o kişi bendim
özelden konussanız . yani konu baslıgı ile alakasız olmasın. - - - Eklendi - - - hayırlı olsun. o kişi bendim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: özelden konussanız . yani konu baslıgı ile alakasız olmasın. - - - Eklendi - - - hayırlı olsun. o kişi bendim Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim . Kutlamayı buradan yapabilirler üyelerimiz.
M. tAHA' Alıntı: özelden konussanız . yani konu baslıgı ile alakasız olmasın. - - - Eklendi - - - hayırlı olsun. o kişi bendim Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim . Kutlamayı buradan yapabilirler üyelerimiz.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: teşekkür ederim tekrar Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşimin adaşı
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi ods61' Alıntı: 5530 yardım gerekirse buradayım. Genişletmek için tıkla ... İstersen Tester olarak alalım JAF ile ilgili flaşlama bilgin varsa ve online süren çoksa?
ods61' Alıntı: 5530 yardım gerekirse buradayım. Genişletmek için tıkla ... İstersen Tester olarak alalım JAF ile ilgili flaşlama bilgin varsa ve online süren çoksa?
anılbaran Üye yetmez yani bana şunu söyle şu zamana kadar kaç kez flash attın ? Flash attın diyelim tel açılmadı ne yapıcan ? Ne kadar süredir telefonda cfw kullanıyosun ?
yetmez yani bana şunu söyle şu zamana kadar kaç kez flash attın ? Flash attın diyelim tel açılmadı ne yapıcan ? Ne kadar süredir telefonda cfw kullanıyosun ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi ods61' Alıntı: 5 kere falan, açılmazsa tekrar flash atarım ofwye falan. Genişletmek için tıkla ... İşte bu iş böyle değil, telefon acilmazsa neden açılmadığını bulmalisin.
ods61' Alıntı: 5 kere falan, açılmazsa tekrar flash atarım ofwye falan. Genişletmek için tıkla ... İşte bu iş böyle değil, telefon acilmazsa neden açılmadığını bulmalisin.
MarjinaL -TR Üye ods61' Alıntı: 5530 yardım gerekirse buradayım. Genişletmek için tıkla ... günde 5-10 flash ın tele zarar verme olasılığı var ve ayrıca tecruben varmı?
ods61' Alıntı: 5530 yardım gerekirse buradayım. Genişletmek için tıkla ... günde 5-10 flash ın tele zarar verme olasılığı var ve ayrıca tecruben varmı?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi mardok' Alıntı: foruma 10 ay girmedik neler olmuş ya Genişletmek için tıkla ... Ooo Talha hoşgeldin
mardok Üye Rambo_FT' Alıntı: Ooo Talha hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim işleri büyütmüşsünüz
Rambo_FT' Alıntı: Ooo Talha hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim işleri büyütmüşsünüz
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi mardok' Alıntı: hoşbulduk kardeşim işleri büyütmüşsünüz Genişletmek için tıkla ... Şirket kurduk denebilir OmegA sonrası bir fikir attım ortaya, bir baktım ekip kurmuşuz Keşke sende olsaydın
mardok' Alıntı: hoşbulduk kardeşim işleri büyütmüşsünüz Genişletmek için tıkla ... Şirket kurduk denebilir OmegA sonrası bir fikir attım ortaya, bir baktım ekip kurmuşuz Keşke sende olsaydın
mardok Üye Rambo_FT' Alıntı: Şirket kurduk denebilir OmegA sonrası bir fikir attım ortaya, bir baktım ekip kurmuşuz Keşke sende olsaydın Genişletmek için tıkla ... sınavlar bitti çok şükür bakalım biraz antreman yapıp sahalara dönmeyi planlıyorum
Rambo_FT' Alıntı: Şirket kurduk denebilir OmegA sonrası bir fikir attım ortaya, bir baktım ekip kurmuşuz Keşke sende olsaydın Genişletmek için tıkla ... sınavlar bitti çok şükür bakalım biraz antreman yapıp sahalara dönmeyi planlıyorum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi mardok' Alıntı: sınavlar bitti çok şükür bakalım biraz antreman yapıp sahalara dönmeyi planlıyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah
mardok' Alıntı: sınavlar bitti çok şükür bakalım biraz antreman yapıp sahalara dönmeyi planlıyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah
mardok Üye Rambo_FT' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler Belle falan kaç gündür mod inceliyorum artk nasıl fw yapılır onu hatırlamaya çalışıyorum
Rambo_FT' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler Belle falan kaç gündür mod inceliyorum artk nasıl fw yapılır onu hatırlamaya çalışıyorum