Ekim'den Önce Zor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Ekim'den Önce Zor..
Villarreal'de forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, UEFA'nın resmi internet sitesinde sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, Ekim ayından önce sahalara dönemeyeceğini söyledi.



EURO 2008'de Türk Milli Takımı'nın Hırvatistan'a karşı oynadığı çeyrek final mücadelesinde sakatlanan Nihat Kahveci, Villarreal'in zorlu La Liga ve Şampiyonlar Ligi mücadeleleri öncesinde tedavisine devam ediyor.

Takımının sezon başındaki maçlarını kaçıracağı için üzgün olduğunu söyleyen Nihat, aynı sakatlığı daha önce de yaşadığını, bu sefer daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Tedavi sürecinin başarıyla devam ettiğini anlatan golcü futbolcu, artık yürürken acı çekmediğini belirtirken, takım arkadaşlarına destek olamamasının sakatlığından daha çok acı verdiğini vurguladı. Nihat ayrıca, sahalara ekim ayında ve eskisinden de sağlıklı olarak dönmek istediğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon La Liga'da 18 gole imza atan milli futbolcu, takımının ligi şampiyon Real Madrid&#8217;in arkasında ikinci sırada bitirmesinde büyük rol oynamıştı.

2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Villarreal'de taraftarlar ise, Joseba Llorente, Jozy Altidore, Edmilson ve Ariel Ibagaza gibi transferlere rağmen, sağlıklı bir Nihat olmadan aynı başarıya ulaşabilmelerinin zor olacağını düşünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt