Şener Özbayraklı: Ligi en iyi şekilde bitirip şampiyon olacağız!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Şener Özbayraklı: Ligi en iyi şekilde bitirip şampiyon olacağız!
Fenerbahçe’nin sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

Şener Özbayraklı, Fenerbahçe Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Takımda 3. sezonunu geçirdiğini hatırlatan Şener, “Her maça çıktığım zaman yeni gelmiş gibi aynı mücadeleyi verdim. Oynadığım maçların çoğundan keyif aldım. Burada olmaktan çok mutluyum. Umarım daha uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet ederim” dedi.

“En kısa sürede sahalara dönmek için çok çalıştım”

Yaşadığı sakatlık dönemi ile ilgili de konuşan Şener, “Devre arasında hazırlık maçında bir pozisyonda sakatlık yaşadım. En kısa sürede sahalara dönmek için çok çalıştım. Ama oynadığım kupa maçında tekrar aynı sakatlığı yaşadım. Benim için zor bir süreçti. Sakatlığımı atlattım ve kendimi en iyi şekilde hazırladım. Şu anda formdayım” diye konuştu.

“Ligi en iyi şekilde bitirip şampiyon olacağız”

Şener, sezon başından beri çok puan kaybettiklerini vurgulayarak, “Zorlu süreçlerden geçtik. Liderle aramızda çok az bir puan farkı var ve oynayacağımız çok maç var. Biz büyük bir takımız, inişli çıkışlı dönemlerimiz elbet oluyor. Hataları en aza indirip yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Ligi en iyi şekilde bitirip şampiyon olacağız” açıklamasını yaptı.


Güncel futbolda bek oyuncularının hücum hattına da destek vermelerini değerlendiren Şener, “Takım için en önemli şey gol atmak. Günümüz futbolunda her zaman beklerden farklı şeyler isteniyor. Biz de buna en iyi şekilde ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bazı maçlarda zorluk çekiyoruz. Ama hocamız olsun, camia olsun, taraftarımız olsun beklerin sürekli atağa çıkıp katkı vermesini istiyor. Biz de bu şekilde devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Biz her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz”

Kupadaki Beşiktaş derbisini de değerlendiren Şener Özbayraklı, “Derbi maçlarının motivasyonu daha farklı oluyor. Biz her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz ve bunu en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. İlk maçta, lig maçında Beşiktaş’a mağlup olduk ama sonra bunu telafi etmek için bir fırsatımız oldu. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Maalesef gördüğümüz kırmızı kartlar oldu. Bazı hataları yapmasaydık belki maçı daha iyi bir şekilde bitirebilirdik. Maçtan sonra da herkes bana desteğini gösterdi. İnsan gol atınca mutlu oluyor” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’de derbiler başka bir havada oynanıyor”

‘Vodafone Park Stadı’nda maçlar çok gergin geçiyor, sen bunu nasıl değerlendiriyorsun’ şeklindeki soruya ise Şener, “Derbi maçların çoğu gergin geçiyor. Türkiye’de derbiler daha başka bir havada oynanıyor. Hepimiz tecrübeli futbolcularız ve bu maçlarda daha sakin olmamız gerekiyor” cevabını verdi.

Dirar ile sağladıkları uyumu da değerlendiren Şener Özbayraklı, “Ben çok değişik futbolcularla oynadım. Nabil saha içinde çok yardım sever ve sürekli koşuyor. Ben de elimden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyorum. Böyle devam ettikçe takım için daha iyi olacak bence” dedi.

“Formayı almak için çok çalışmamız gerekiyor"

Özbayraklı, günümüz futbolunda sürekli kendilerini geliştirmek zorunda olduklarını vurgulayarak, “Formayı almak için çok çalışmamız gerekiyor. Sahada hocamız bunları görüyor ve ona göre değerlendiriyor. Bu yüzden kendimizi geliştirmemiz çok önemli. Ben de bunun için çok çalışıyorum. Takdir her zaman hocamızındır” diye konuştu.
 


Baydırman

Baydırman

Moderator
Kendi sahanda akhisarı yenemiyorsun sonra şampiyon olacağız inanın diyorsun buna sen inanıyor musun? Taraftarın inanmıyor. Haydi hayırlı tıraşlar.
 
gonyalı

gonyalı

Üye
2023 ün şampiyonu FB olacaktır tüm bahisler FB ye :halay3:
 


Üst Alt