Janssen : 'Şampiyonluk için her şeye sahibiz'

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Janssen : 'Şampiyonluk için her şeye sahibiz'
Fenerbahçe Gazetesi’ne konuşan Janssen iddialı açıklamalar yaptı: Gerçekten çok iyi bir takımız. Şampiyon olmak için hiçbir eksiğimiz yok...


Şu anda Hollanda Milli Takım kampında bulunan Vincent Janssen, Fenerbahçe Gazetesi’nin 166. sayısına röportaj verdi. 23 yaşındaki golcü, “Fenerbahçe’ye gelmeden önce başka Hollandalı oyuncuların burada forma giydiğini biliyordum. Yani burayla ilgili bilgim vardı. Zaman zaman Fenerbahçe’nin maçlarını izlemiştim. Çok büyük bir camia olduğunu da biliyordum. Kulüp benimle iletişime geçtiğinde çok mutlu oldum” dedi.

Janssen, takımda büyük bir rekabet olduğunu, bu durumun tüm futbolculara fayda sağladığını söyledi. Hollandalı yıldız, kendisiyle ilgili olarak, “Güçlü bir forvetim. Her zaman takıma yardım etmeyi, pres yapmayı, savaşmayı seven bir futbolcuyum” diye konuştu. Çok iyi bir takım olduklarını belirten 23 yaşındaki oyuncu, “Her sene olduğu gibi bu sezon da hedefimiz şampiyonluk. Avrupa’da olmadığımız için lige çok iyi şekilde odaklanmamız gerekiyor. Şampiyon olmak için hiçbir eksiğimiz yok” ifadelerini kullandı. Janssen, annesinin yüzmede dünya şampiyonluğu bulunduğunu ve kız kardeşlerinin de yüzme sporuna ilgi duyduğunu söyledi.


 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Birde ruha sahip olsanız, olacak bu işte. Bir maçta ruhunuz var diğer maçta yok.
 


Üst Alt