orijinal dosyaları jafla geri yükle... bu kadar basit.... yani fw dosylarının orijinalini geri yükle exe dosyasından.sonra jafla![]()
yarıdmcı olursan sevinirim.http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.htmlpeki orjinal fw dosyalarını nerden bylabilirim. Özel mesajda atmıştım hiç bilmediğimi belirttim ama cevap gelmediyarıdmcı olursan sevinirim.
evet gerekli...özellikle telefon bulunamadı hatası için...peki bunlar için nokia pc suite gereklimi
--------------- Ekleme ---------------
telefon bulunamadı diyo
bir pc suite kapalı oalcak...tel de kapalı olacak.....teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
biirşey daha ekleyeyim bunu tel kapalıyken yapcaz dimi, acıken pc suite seçmicez
dostum buradaki çoğu kişi ilk sayfadaki açıklamaları okuyarak yükleme yaptı...bana niye kimse yardımcı olmuyor ya![]()

1. konu tercih meselesikardeş herşey mükemmel ellerine sağlık tek şikayetim 2 tane ufak minicik kusurdan öte 1.tercihlerde genel yerine tsunami yazıyor ki bence keşke genel diye kalsaydı sadece genel tercihinde tarihi gösteriyo arada tsunami yazması çok hoşuma gitmedi 2.font çok güzel değil ben fontu değiştirdim çok güzel oldu hiç bi hatasıda yok kendi eklediğim fontun ha bide winrar ve facebook kullanmıyorum boşuna telefonda duruyolar program atmak CFW'de neden moda hep sade isteyen istediği proyu kursa olsa daha iyi ama perfecto bi çalışma olmuş sağol
dostum buradaki çoğu kişi ilk sayfadaki açıklamaları okuyarak yükleme yaptı...
doğal olarak yaptığın işlemleri kontrol ederek yeniden başla.....![]()
2. Telefon kapalıyken bu işlem uygulanacak yazmışsin bi yorumda e hafıza kartına ne yapmamız gerek o zaman off

ne zaman eskidide yenileyeyim...zaten sağlam link?Lİnki yenilermisiniz lütfen
teşekkürler....çok teşekkür ederim . şimdi bitti yüklemem . sorun olursa yazarım . ALLAH RAZI OLSUN
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Windows 7 Kullanıyorum Fakat Resimde Gösterilen Kutucukları İşaretlediğimde Örneğin PPM'i Yeşile Çevirmek İstediğimde Dosya İstiyor Benden Bütü Dosyaları İndirip Gerek Yerlere Attım Sorun Nedir? Acil Cevap Bekliyorum Lütfen...