[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

lgul80

Üye
üstad öncelikle teşekkür ederim çalışman için.benim sorunum jaf programını kurarken şöyle bi soru çıkıyo karşıma
(you have different version for nokia cable driver.do you want to install drivers version 7.0.2.0 from setup)
evet diyorum yarıya kadar yüklüyo sonra
call class installer(REGISTERDEVICE) FAILURE (0xe0000235) diyo
tamam diyorum main FAILURE:0xe0000235 diyo
onada tamam diyorum sonra yüklüyo.ama jaf çalışmıyo bu hatayı veriyo
(Saved winscard.dll to: C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\winscard.dll ERROR: Not supported Windows version)
windows 7 kullanıyorum PC SUİTE de kurdum uyumluluk xp sp3 ama genede olmuyo

--------------- Ekleme ---------------

üstad öncelikle teşekkür ederim çalışman için.benim sorunum jaf programını kurarken şöyle bi soru çıkıyo karşıma
(you have different version for nokia cable driver.do you want to install drivers version 7.0.2.0 from setup)
evet diyorum yarıya kadar yüklüyo sonra
call class installer(REGISTERDEVICE) FAILURE (0xe0000235) diyo
tamam diyorum main FAILURE:0xe0000235 diyo
onada tamam diyorum sonra yüklüyo.ama jaf çalışmıyo bu hatayı veriyo
(Saved winscard.dll to: C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\winscard.dll ERROR: Not supported Windows version)
windows 7 kullanıyorum PC SUİTE de kurdum uyumluluk xp sp3 ama genede olmuyo

sorun düzeldi yönetici olarak çalıştırdım programı oldu

Quakespq2

Üye
ARKADAŞLAR 2 SEFER SORUNSUZ KUDRUM 2 SINDE DE E YE MUSIC KLASORU GELMEDI :sYARDIM EDIN MUZIK DINLEYEMIYORUM

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

Quakespq2

Üye
Hızlı cevap verdigin için teşekkürler ben anladım hatamı ilkinde hafıza kartı takılı olmadan kurmustum şimdi music klasörü olusturunca calıstı teşekkür ederim.

mutluadam

Üye
kötü naber :) bunda webde sayfa içeriği olarak tümü nü seçersek webden atıyormu? bu sorun düzeldimi? önceki sürümde bu problem vardı. sayfa içeriğini flash olmayan görüntülere aldığımızda atmıyordu. ama bana flash görüntüler mutlak olarak lazım.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötü naber :) bunda webde sayfa içeriği olarak tümü nü seçersek webden atıyormu? bu sorun düzeldimi? önceki sürümde bu problem vardı. sayfa içeriğini flash olmayan görüntülere aldığımızda atmıyordu. ama bana flash görüntüler mutlak olarak lazım.
abi bu sürümde flash ev erkanı vardır.
doğal olarak web sayfalarındaki flash desteği sorunlu olacaktır.....
değişen bi durum yk....

mutluadam

Üye
abi bu sürümde flash ev erkanı vardır.
doğal olarak web sayfalarındaki flash desteği sorunlu olacaktır.....
değişen bi durum yk....

teşekkürler kötü kardeş. bir şey daha sorucam gerçi bu n97 tabanlı cfw ile ilgili. c2z maker bunda çalışmıyormu? bendde çalışmıyor. aktif edince çarpı işareti çıkıyor. efekt denicemde yani bunun için lazım bu yama. rofs2 ye yerleştirip denemek uzun yolda.

kaan öztürk

kaan öztürk

Üye
arkadaşlar bu yazılım ne oluo benim 5800 kurabiliyormuyum

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kötü kardeş. bir şey daha sorucam gerçi bu n97 tabanlı cfw ile ilgili. c2z maker bunda çalışmıyormu? bendde çalışmıyor. aktif edince çarpı işareti çıkıyor. efekt denicemde yani bunun için lazım bu yama. rofs2 ye yerleştirip denemek uzun yolda.
abi nedne çalışmasın
oluşturduğun rmp dosyasını ilgili klasöre atman kafi....
arkadaşlar bu yazılım ne oluo benim 5800 kurabiliyormuyum
elbette
bu yazılımı bir işletim sistemi olarak düşünebilirsiniz
sıfırdan windows kurar gibi

cagdas88

Üye
Searching for default location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
.......Error booting phone...

hocam böyle bir hata alıyorum nedinedir

m.milamur

Üye
Kötü arkadaşım Fw de kullandığın efekt çok güzel bunu C6 Fw sine eklemek istiyorum Efekti ayrı bir klasör olarak yollayabilir misin? Veya MegaloManiaX arkadaşımızın yaptığı c6 V2 Fw sine, senin efektini entegre edip paylaşma imkanın var mı? Veya c6 V2 Fw sinin efekti ile seninkini nasıl değiştirebilirim anlatabilir misin? YArdımların için şimdiden teşekkürler. Dosyayı ve anlatımı istersen mail atabilirsin [email protected] YArdımların için şimdiden teşekkürler

marines06

Üye
kötüköylü ellerine kollarına sağlık benim şöyle bir sorunum var mesaj yazarken türkçe karakterler ç.ğ vb. daha fazla 2 veya 4 karakter sayılıyor bunun bir çözümü var mı acaba ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kötü arkadaşım Fw de kullandığın efekt çok güzel bunu C6 Fw sine eklemek istiyorum Efekti ayrı bir klasör olarak yollayabilir misin? Veya MegaloManiaX arkadaşımızın yaptığı c6 V2 Fw sine, senin efektini entegre edip paylaşma imkanın var mı? Veya c6 V2 Fw sinin efekti ile seninkini nasıl değiştirebilirim anlatabilir misin? YArdımların için şimdiden teşekkürler. Dosyayı ve anlatımı istersen mail atabilirsin [email protected] YArdımların için şimdiden teşekkürler
değerli dostum bu efekt olayı c6 da gerçekten sıkıntılı...
dostum efekt olayı çok basit aslında...uygun gördüğün efekt dosyasını örneğin bu fw dekini almak istiyosun?
yazılımı nokia editorle aç
ardından resource\effects klasörünü istediğin yazılıma taşı...
ama bu efekt dosyasını kullanırsan menüye girdiğinde kasılma yapacaktır.
çünkü c6 uyumlu bir tema değil

kötüköylü ellerine kollarına sağlık benim şöyle bir sorunum var mesaj yazarken türkçe karakterler ç.ğ vb. daha fazla 2 veya 4 karakter sayılıyor bunun bir çözümü var mı acaba ?
Dostum mesaj ayarlarından karakter desteğini kontrol et....
ama bildiğim kadarıyla hala Türkçe karakterlerde operatörler(Turkcell-Avea)
ekstra ücret alıyor..
yanlış biliyoda olabilirim...
tavsiyem sana Türkçe karakter kullanma...

marines06

Üye
tessekkur ederim teli hacklemeden önce garmin kuruluydu bende temiz olsun diye hafıza kartını formatladım.şimdi tekrar kurayım dedim ama kuramadım tsunami de garmini nasıl kurabilirim...

Ferzan

Ferzan

Üye
emeğine sağlık:tşk:

stalyosa

Üye
selam arkadaşım telefonda şuan bu fw yüklü bu ve daha önceki hackli fw dede ortak olan bir sorunum war genel seçiminde iken telefon gelen aramalarda zil sesi aniden kesiliyor. çalarken bi anda ses kesiliyor yani. bazende hiç kesilme yapmıyor ve buda beni fıtık etti kelimenin tam anlamıyla eski versiyonun yerine bunu kurmamın sebebide bu kesilmedi fakat düzelmedi zannediyorumkibir hata var bu fw de çözümünü biliyorsan yardımcı olursan sewinirim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşım telefonda şuan bu fw yüklü bu ve daha önceki hackli fw dede ortak olan bir sorunum war genel seçiminde iken telefon gelen aramalarda zil sesi aniden kesiliyor. çalarken bi anda ses kesiliyor yani. bazende hiç kesilme yapmıyor ve buda beni fıtık etti kelimenin tam anlamıyla eski versiyonun yerine bunu kurmamın sebebide bu kesilmedi fakat düzelmedi zannediyorumkibir hata var bu fw de çözümünü biliyorsan yardımcı olursan sewinirim.
sensör ayrlarından ekran döndürme kontrollerini devre dışı bırak :D

stalyosa

Üye
şaka yapıyorsun bu kadar basitmi çözümü:D

Üst Alt