[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
çok teşekkürler işme yarayacak doğrusu

klncarsln

klncarsln

Üye
orijinal dosyaları jafla geri yükle... bu kadar basit.... yani fw dosylarının orijinalini geri yükle exe dosyasından.sonra jafla :D

peki orjinal fw dosyalarını nerden bylabilirim. Özel mesajda atmıştım hiç bilmediğimi belirttim ama cevap gelmedi :) yarıdmcı olursan sevinirim.

bahakaba

Üye
peki bunlar için nokia pc suite gereklimi

--------------- Ekleme ---------------

telefon bulunamadı diyo

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
peki orjinal fw dosyalarını nerden bylabilirim. Özel mesajda atmıştım hiç bilmediğimi belirttim ama cevap gelmedi :) yarıdmcı olursan sevinirim.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html

burdaki anlatımı uygularsan oprijinal versiyona dönmüş olursun...
peki bunlar için nokia pc suite gereklimi

telefon bulunamadı diyo
evet gerekli...özellikle telefon bulunamadı hatası için...

bahakaba

Üye
teşekkürler

biirşey daha ekleyeyim bunu tel kapalıyken yapcaz dimi, acıken pc suite seçmicez

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

biirşey daha ekleyeyim bunu tel kapalıyken yapcaz dimi, acıken pc suite seçmicez
bir pc suite kapalı oalcak...tel de kapalı olacak.....

bahakaba

Üye
tekrar sağol :D

bi şey söylicem bu işte bi bit yeniği var ama çözemedim hep "Searching for phone...Not found!!!" diyor neden acaba

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Güzel olmuş Ferzan abinin fw sini kullanıyordum ama bunda daha fazla ayrıntı var bi deneceğim Şimdide teşekkürler

mhchn

mhchn

Üye
bana niye kimse yardımcı olmuyor ya:off::nono::off:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bana niye kimse yardımcı olmuyor ya:off::nono::off:
dostum buradaki çoğu kişi ilk sayfadaki açıklamaları okuyarak yükleme yaptı...
doğal olarak yaptığın işlemleri kontrol ederek yeniden başla.....(h)

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş herşey mükemmel ellerine sağlık tek şikayetim 2 tane ufak minicik kusurdan öte 1.tercihlerde genel yerine tsunami yazıyor ki bence keşke genel diye kalsaydı sadece genel tercihinde tarihi gösteriyo arada tsunami yazması çok hoşuma gitmedi 2.font çok güzel değil ben fontu değiştirdim çok güzel oldu hiç bi hatasıda yok kendi eklediğim fontun ha bide winrar ve facebook kullanmıyorum boşuna telefonda duruyolar program atmak CFW'de neden moda hep sade isteyen istediği proyu kursa olsa daha iyi ama perfecto bi çalışma olmuş sağol

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş herşey mükemmel ellerine sağlık tek şikayetim 2 tane ufak minicik kusurdan öte 1.tercihlerde genel yerine tsunami yazıyor ki bence keşke genel diye kalsaydı sadece genel tercihinde tarihi gösteriyo arada tsunami yazması çok hoşuma gitmedi 2.font çok güzel değil ben fontu değiştirdim çok güzel oldu hiç bi hatasıda yok kendi eklediğim fontun ha bide winrar ve facebook kullanmıyorum boşuna telefonda duruyolar program atmak CFW'de neden moda hep sade isteyen istediği proyu kursa olsa daha iyi ama perfecto bi çalışma olmuş sağol
1. konu tercih meselesi
font konusunda ise hiçbir ekleme yapılmamıştır...orijinal fontlar korunmuştur...

mhchn

mhchn

Üye
dostum buradaki çoğu kişi ilk sayfadaki açıklamaları okuyarak yükleme yaptı...
doğal olarak yaptığın işlemleri kontrol ederek yeniden başla.....(h)

Ya tamam açıklamalar falan herşey tamam telefona format mi ne gerektiriyor diyorsunuz onu bir türlü çözemedim :s 2. Telefon kapalıyken bu işlem uygulanacak yazmışsin bi yorumda e hafıza kartına ne yapmamız gerek o zaman off:s:nono:

ersinaksor

Üye
öncelikle teşekkürler ama C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 gibi bişey yok bende . kendim oluşturabilirmiyim nasıl yapcam

jaf programını açtım şimdiye kadar bi sorun yok ama yukarıdaki yeşil kısımları aktifleştirmek için basıyorum bi yeri bi dosyayı seçmemi istiyo . sonra use ını ya basınca hepsi yine gidiyo . sırasıyla ne yapmam gerekiyo biri yardımcı olursa sevinirim
.
lütfen

santiagomuniez9

Üye
Lİnki yenilermisiniz lütfen

ersinaksor

Üye
çok teşekkür ederim . şimdi bitti yüklemem . sorun olursa yazarım . ALLAH RAZI OLSUN

santiagomuniez9

Üye

Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları
bu linkte
Erişmeye çalıştığınız dosya geçici olarak kullanım dışıdır. yazıyor..

ANGTEARCHER

ANGTEARCHER

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Windows 7 Kullanıyorum Fakat Resimde Gösterilen Kutucukları İşaretlediğimde Örneğin PPM'i Yeşile Çevirmek İstediğimde Dosya İstiyor Benden Bütü Dosyaları İndirip Gerek Yerlere Attım Sorun Nedir? Acil Cevap Bekliyorum Lütfen...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Windows 7 Kullanıyorum Fakat Resimde Gösterilen Kutucukları İşaretlediğimde Örneğin PPM'i Yeşile Çevirmek İstediğimde Dosya İstiyor Benden Bütü Dosyaları İndirip Gerek Yerlere Attım Sorun Nedir? Acil Cevap Bekliyorum Lütfen...

dostum user iniden gideceksin o kısımlarda işin yokki?

Üst Alt