[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

akrep6565

Üye
hocam ben forumda anlatılanları birebir yaptım ama telde değişen hiç birsey olmadı aynı yani acaba neyi eksik yaptım yardımcı olursanız çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

bekliyorum 4 saattir uğraşıyorum yapamadım lütfen yardımcı olun

taylan_1

taylan_1

Üye
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen ne yapmam gerekiyor en sonunda bu oluyor kuramıyorum

Ricochet

Ricochet

Üye
PRESS POWER ON NOW!
arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen ne yapmam gerekiyor en sonunda bu oluyor kuramıyorum

nokia pc suite kur.

boramir1981

Üye
Pc Suite kur ama mğmkğnse Flash atarken kapalı olsun.
Bende aynı sorunu yaşadım böyle çözüldü

çağlar23

çağlar23

Üye
jaff programında go ya bastıgımda error hatası veriyor sebebi nedir

taylan_1

taylan_1

Üye
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Changing mode...
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Done!
Detected P-: 9000AAC9
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
ne yaptıysam olmadı lütfen yardımcı olun benim tlfonmda v51 var fakat hacklı v51 e cevirmek istiyorum bu anlatılan işlemleri yapıyorm acaba v51 var diyemi olmuyor :((

tragos

Üye
...
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

dediklerinizi yaptıktan sonra jaf programındaki ileti budur. 4 dakika kadar değişiklik olmadı ve telefonun ekranı beyaz. doğru yolda mıyım?

ayrıca windows 7 ve vista kullanan arkadaşlara gerekli kurulumları yaptıktan sonra kurulan programların uyumluluk modlarını ve yönetici olarak çalıştır seçeneklerini seçip öyle başlamalarını tavsiye ederim.

Aang67

Aang67

Üye
...
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

dediklerinizi yaptıktan sonra jaf programındaki ileti budur. 4 dakika kadar değişiklik olmadı ve telefonun ekranı beyaz. doğru yolda mıyım?

ayrıca windows 7 ve vista kullanan arkadaşlara gerekli kurulumları yaptıktan sonra kurulan programların uyumluluk modlarını ve yönetici olarak çalıştır seçeneklerini seçip öyle başlamalarını tavsiye ederim.

Telefonu kapatıp bir kere daha flaşlayın.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadasım ben açılış resmi acılırken kasıyormus gıbı oluyor ve ben sevmedım resmı nasıl degısecem baska bı resım koyamazmıyım onerın varmı resım olarak :)

warhacker

warhacker

Üye
Sağol menü düzenlenmiş bayağı düzenlenmiş hemde :) telefon hızlandı ama. Teşekkürler Sorunsuz Çalıştı

estami

Üye
Muhteşemsin üstadim olay tamamdir

dr.arrican

Üye
kardeş emeğine sağlık sorunsuz çalışıyor :)

yiğitsaraç

Üye
saolun

trol67

trol67

Üye
Birkaç gündür kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı çok hızlı, görseli ve yazılımlar çok başarılı yeterli çok teşekkürler.:oke:

Ancak bazı oraTsu ev ekranında orange widgets gibi bazı kısa yollar masaustunde çalıştıramadım,belkide bu temada normal ama yol gösterir yardım edebilirseniz sevinirim:bye2:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç gündür kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı çok hızlı, görseli ve yazılımlar çok başarılı yeterli çok teşekkürler.:oke:

Ancak bazı oraTsu ev ekranında orange widgets gibi bazı kısa yollar masaustunde çalıştıramadım,belkide bu temada normal ama yol gösterir yardım edebilirseniz sevinirim:bye2:
evet oratsunun bazı widgetları çalışmaz.inanın bu bir tek benim fw ilealakalı bi durum değil.paketin hazırlanma biçimiyle alakalı.

boramir1981

Üye
Hocam elinize sağlık süper bir versiyon olmuş. Ancak bazı sorunlarım var.
- Ramblow ilk yüklediğimde çok güzel çalışıyordu. dün yükledim. şimdi trial expired diyor. çözüm varmıdır.
- Şarj 1 gün bile gitmedi şarj edip flashlamıştım.

Birde Şu menulerde olan tema efektlerini telefonu sola yatırdığımızdada çalıştırabilirmiyiz. olursa muhteşem olacak.

akrep6565

Üye
yardımcı olacak kimse yokm u

estami

Üye
- Ramblow ilk yüklediğimde çok güzel çalışıyordu. dün yükledim. şimdi trial expired diyor. çözüm varmıdır.

Birde Şu menulerde olan tema efektlerini telefonu sola yatırdığımızdada çalıştırabilirmiyiz. olursa muhteşem olacak.

Evet üstadım aynı sorun bendede var ram blow trial oldu reg istiyr ne yapabiliriz?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

-şarj konusunu cfw e bağlamak?güzel yaklaşım.istersen bide orijinal yazılımla dene
ikisindede hiç telefona dokunmadan kaç gün gidecek merak ediyorum
-tema efektine öyle bir özellik eklenirse birgün neden olmasın?
-ramblow soruları inanın sıktı artık.3 gündür kullanıyorum.hala daha hata alamadım üzgünüm
başaramadım bi türlü ramblow da hata bulmayı!
yardımcı olacak kimse yokm u
daha önceki mesajlarımdada belirttim.ilk mesajı dikkatliceokuyun.bi kere flashlama işlemine telefon açıkken başlanmaz.
Evet üstadım aynı sorun bendede var ram blow trial oldu reg istiyr ne yapabiliriz?
-ramblow soruları inanın sıktı artık.3 gündür kullanıyorum.hala daha hata alamadım üzgünüm
başaramadım bi türlü ramblow da hata bulmayı!
LÜTFEN İZLEYİN VE VİCDANINIZI ELİNİZE KOYUN.Ramblow la ilgili sorularla ilgilenmiyorum artık!

Üst Alt