[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
can not find JAF.EXE diyor acil yardım lütfwn
zannedersem vista ya da windows 7 kullanıyorsun ogm jaf pkey emulatörün üzerine sağ tıklayıp özellikler>uyumluluk>windows xp sp3 olarak yarlayıp uygula deyin.programı yeniden çalıştırın
:D

piretory

piretory

Üye
seçenekler içinde xp sp2 var seçtim ama hata devam ediyor?

yiğitsaraç

Üye
SAOLUN TSKLER FRİMWARE COK GÜZEL OLMUS ACABA DİYORUMKİ SU SADECE FİREBİRD TEMASI DURSA DİER HEPSİ SİLİNCE YANİ EN MAKSİMUM C DE NE KADAR YER BIRAKIRIZ BİDE Rally_Master_Pro_unsigned ADLI PROYU KURDUM TEL KAĞNI GİBİ :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
SAOLUN TSKLER FRİMWARE COK GÜZEL OLMUS ACABA DİYORUMKİ SU SADECE FİREBİRD TEMASI DURSA DİER HEPSİ SİLİNCE YANİ EN MAKSİMUM C DE NE KADAR YER BIRAKIRIZ BİDE Rally_Master_Pro_unsigned ADLI PROYU KURDUM TEL KAĞNI GİBİ :)
temalar romda kurulu yani z sürücüsünde.temaları kaldırmakla performans etkilenmez...c den yer kazanılamaz...

telefonun performansına gelince bende kullanıyorum ama her nedense bi performans problemi göremedim.arkaplanda çalışan uygulamalrı ramblow ya da killme prograamlarıyla kaldırıp öyle deneyin.

--------------- Ekleme ---------------

seçenekler içinde xp sp2 var seçtim ama hata devam ediyor?
peki jaf kurulumunu yaptınmı?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
kardeşim emeğine sağlık gerçekten güzel bir çalışma olmuş

Dream0ver

Üye
bisi soracaktım ilk önce tebrik ederim çok güzel çalışma ilk hackim sizin sayenizde oldu... Benim sorum şu... Siz oraya performans için önbellek e ye alındı diye... Peki b)u internet için geçerli mi... Çünkü hacki indirmemin sebebinden biri bu lütfen cevaplarsaniz sevinirim:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bisi soracaktım ilk önce tebrik ederim çok güzel çalışma ilk hackim sizin sayenizde oldu... Benim sorum şu... Siz oraya performans için önbellek e ye alındı diye... Peki b)u internet için geçerli mi... Çünkü hacki indirmemin sebebinden biri bu lütfen cevaplarsaniz sevinirim:
evvet Türkiyem...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım yok ben şundan dolayı sordum bi siteye girdim doldu baya 7mb felan sonra hafıza dolu dedi de nedenini anlamadım
bu genel bir hatadır bu cfw le alakalı bir durum değildir.
çözüm nedir?
-uygulamalardan çıkarken mutlaka çıkış yapıyoruz(basit bir mesaj/rehber bile 2-4 mb ram kullanabiliyor)
-internetten grçekten verim almak istiyorsanız uc web browser ı kullanın tavsiyemdir.kendi download manager ı java flash desteği hızı kullanımı süper
link:
tanıtım

ya da cep telefonunuza direkt:
adresinin girerek de indirebilirsiniz...
pc nizden indirmek için:

yiğitsaraç

Üye
merhabalar ramblow register hatası veriyor tarihi güncelledim fakat sorunum yeniden devam ediyor acaba tarihi güncellerken bir hata mı yaptım ?

canb34

canb34

Üye
hocam teşekkürler her şey düzgün de hard format filan atmıyo muyuz??

ama CİDDİ bir sorunum var bilgisayara pc suite ile bagladıgımda bos alan 0 bayt görünüyo ne silersem siliyim yine aynı şey hicbir sey atamıyorum ve telefon hafızasına da atamıyorum hocam yardım edin hard format da attım..

Revengeful

Emekli Yönetici
Eline sağlık :good:

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
Select phone model kutucuğu boş geliyor neden olabilir acaba?

emirkan25

emirkan25

Üye
sagol dustum şimdi yaptım bi problem grünmüyo sorun olursa yazarım teşekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hocam teşekkürler her şey düzgün de hard format filan atmıyo muyuz??

ama CİDDİ bir sorunum var bilgisayara pc suite ile bagladıgımda bos alan 0 bayt görünüyo ne silersem siliyim yine aynı şey hicbir sey atamıyorum ve telefon hafızasına da atamıyorum hocam yardım edin hard format da attım..
ilk sayfayı düzgün okumadan yaparsanız CİDDİ SORUNLAR yaşarsınız!yeniden flashlayın
Select phone model kutucuğu boş geliyor neden olabilir acaba?
orijinal firmware dosyalarını pc ye yeniden kurun. sıkıntı ondandır
Orijinal v51 dosyaları

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
eline sağlık teşekkürler.

Denibo

Üye
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

sürekli bu çıkıyor kafayı yicem hafif dokunuyorum usb tanıma sesi geliyor sonra usb çıkarılınca çıkan sesle gidio bulamıyor bi türlü

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kod:
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

sürekli bu çıkıyor kafayı yicem hafif dokunuyorum usb tanıma sesi  geliyor sonra usb çıkarılınca çıkan sesle gidio bulamıyor bi türlü
aynı sorunu bende yaşamıştım sana tavsite:
pc suite indir kur.

jafla işlem yaparken pc suitein kapalı olduğuna emin ol :)

Denibo

Üye
hocam pc suite kapalı olcaksa neden kurcamki

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hocam pc suite kapalı olcaksa neden kurcamki
nokia usb rom pc nizde kurulu değil bu driveri ancak pc suite le yada windows update üzerinden elde edebilirsin.büyük ihtimal vista ya da windows 7 kullanıyorsundur
kolayı
pc suite:

Üst Alt