PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen ne yapmam gerekiyor en sonunda bu oluyor kuramıyorum
(...
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...
dediklerinizi yaptıktan sonra jaf programındaki ileti budur. 4 dakika kadar değişiklik olmadı ve telefonun ekranı beyaz. doğru yolda mıyım?
ayrıca windows 7 ve vista kullanan arkadaşlara gerekli kurulumları yaptıktan sonra kurulan programların uyumluluk modlarını ve yönetici olarak çalıştır seçeneklerini seçip öyle başlamalarını tavsiye ederim.
Telefonu kapatıp bir kere daha flaşlayın.
teşekkürler.evet oratsunun bazı widgetları çalışmaz.inanın bu bir tek benim fw ilealakalı bi durum değil.paketin hazırlanma biçimiyle alakalı.Birkaç gündür kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı çok hızlı, görseli ve yazılımlar çok başarılı yeterli çok teşekkürler.
Ancak bazı oraTsu ev ekranında orange widgets gibi bazı kısa yollar masaustunde çalıştıramadım,belkide bu temada normal ama yol gösterir yardım edebilirseniz sevinirim![]()
Hocam elinize sağlık süper bir versiyon olmuş. Ancak bazı sorunlarım var.
- Ramblow ilk yüklediğimde çok güzel çalışıyordu. dün yükledim. şimdi trial expired diyor. çözüm varmıdır.
- Şarj 1 gün bile gitmedi şarj edip flashlamıştım.
Birde Şu menulerde olan tema efektlerini telefonu sola yatırdığımızdada çalıştırabilirmiyiz. olursa muhteşem olacak.
-şarj konusunu cfw e bağlamak?güzel yaklaşım.istersen bide orijinal yazılımla deneHocam elinize sağlık süper bir versiyon olmuş. Ancak bazı sorunlarım var.
- Ramblow ilk yüklediğimde çok güzel çalışıyordu. dün yükledim. şimdi trial expired diyor. çözüm varmıdır.
- Şarj 1 gün bile gitmedi şarj edip flashlamıştım.
Birde Şu menulerde olan tema efektlerini telefonu sola yatırdığımızdada çalıştırabilirmiyiz. olursa muhteşem olacak.
daha önceki mesajlarımdada belirttim.ilk mesajı dikkatliceokuyun.bi kere flashlama işlemine telefon açıkken başlanmaz.yardımcı olacak kimse yokm u
-ramblow soruları inanın sıktı artık.3 gündür kullanıyorum.hala daha hata alamadım üzgünümEvet üstadım aynı sorun bendede var ram blow trial oldu reg istiyr ne yapabiliriz?