[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

ismetoz

Üye
Install Everything.rmp - Herhangi bir imzasız uygulamanın yüklenmesine izin verir.
Show system files.rmp - C: ve E: içindeki bütün sistem dosya ve klasörlerini gösterir.
Remove Red Recording LED.rmp - Video kaydı esnasında yanan kırmızı ışığı kapatır.
Record Tone OFF.rmp - Kayıt esnasında arama kayıt sesini kapatır.
Remove Show Open Apps - Ayarlar menüsündeki "açık uygulamaları göster" sekmesini siler.
Block GPRS & WLAN.rmp - Bluetooth ve WLAN kilitler.
Disable Logs.rmp - Log uygulamasını iptal eder.
Lock Settings.rmp - Ayarlar uygulmasını iptal eder.
Lock Bluetooth.rmp - Bluetooth kilitler.
Lock USB data.rmp - Usb bağlantısını kilitler.
Lock Installation.rmp - Herhangi bir yazılımı kurmayı önler.
Activate Bass Effects.rmp - Bass efektlerini etkinleştirir.
c2z4bin THUMB.rmp - Binary dosyaları için c2z tipi yama
12 months call log.rmp - Log sürecini 30 günden 12 aya çıkartır.
LCD Light ON.rmp - LCD arka ışığını açık tutar.
Show typed Password.rmp - Girilen şifreyi "*" işareti olmadan gösterir.
Show hidden options.rmp - Ayarlar menüsündeki gizli ayarları gösterir.
Restart Power Button.rmp - Güç tuşuna uzun süreli basma aracı tekrar başlatır.
Short Multi Tap.rmp - İki tuşa basma arasındaki zamanı azaltır.
Global Note Fix.rmp - Bütün popup notlarını siler (Base patch)
Disable Enh Note.rmp - Birçok popup notunu iptal eder.
Disable USSD Notes.rmp - Operator USDD notlarını iptal eder.
No Profile Switch Note.rmp - Profiller değiştirildiğinde açılan popup notunu siler.
ReadCRoot - C: sürücüsünün bütün içeriğini tanımlı dosya yöneticisinde gösterir. açıklamalarda bunlar yazılı fakat telefonda çıkanlar farklı ingilizcem yok gibi diyebilirim telefonda çıkanların tercümesi mümükün mü acaba yoksa her şey super bir çalışma olmuş eline sağlık ustadım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Install Everything.rmp - Herhangi bir imzasız uygulamanın yüklenmesine izin verir.
.......
ReadCRoot - C: sürücüsünün bütün içeriğini tanımlı dosya yöneticisinde gösterir. açıklamalarda bunlar yazılı fakat telefonda çıkanlar farklı ingilizcem yok gibi diyebilirim telefonda çıkanların tercümesi mümükün mü acaba yoksa her şey super bir çalışma olmuş eline sağlık ustadım
yeni çıkmış diyolar:google çeviri

ismetoz

Üye
bu kadar hızlı cvp için tşkrler ustadım çalışmanı çok beğendim eline sağlık her zaman böyle açık zihin lli insanlar ile gurur duyulur çalışmaların devamı dileklerimle tşkr ler tekrar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar hızlı cvp için tşkrler ustadım çalışmanı çok beğendim eline sağlık her zaman böyle açık zihin lli insanlar ile gurur duyulur çalışmaların devamı dileklerimle tşkr ler tekrar
asıl ben size teşekkürederim ismet bey ne demek
:)

nereharme

nereharme

Üye
rompatcher çalışmıyor neden acaba

--------------- Ekleme ---------------

Hay Allah! Usb kablosu bağlı olurken açmaya çalışırsam tabi açılmaz :)) hemen farkettim. çalışma güzel olmuş şimdilik bir sorun yok teşekkürler

webersin

webersin

Üye
3 Gündür kullanıyorum hiç bir sorun yok bazı uygulamaları yüklemiyorum belki yenisini çıkartırsın diye her gün takipdeyim dostum seni.

Yeni gelişmeler olursa bekliyorum :D

taylan_1

taylan_1

Üye
ramblow trial istiyor gerçekten arkadaşlar

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

yiğitsaraç

Üye
arkadaşlar ramblowu çözdüm ben nasıl oluo anlatacağım simdi bu nalet program

1.ilk önce hard formatı atın dil ayarı felan sormaz eğer siyah bi ekran gelirse navi temalı iş tamamdır hard format olmus demektir
2.hemen satt ve tarihi bulunduğunuz yeri bölgeyi felan ayarlayın özellikle sistem tarihini ayarlayın ve hiç değiştirmeyin!
3. ramblowa tıklayın anahtar seceneğine tıklayın hamen bir sey gir cıkar sallayın birşey oraya tamam deyin thank you yazısı gelecektir bu yazı geldimi iş tamamdır ram blow artık trial hatası vermez
4. cfw kurulunca ilk saat tarih 9.00 2009 böle oluo hemen ramblowu açmayın saat tarih ayar verip öle acın register edin :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
3 Gündür kullanıyorum hiç bir sorun yok bazı uygulamaları yüklemiyorum belki yenisini çıkartırsın diye her gün takipdeyim dostum seni.

Yeni gelişmeler olursa bekliyorum :D

Bunu SEN istedin kardeş.Samsung Ev Ekranı Eklenmiştir.Hayırlı olsun...

lerolande

lerolande

Üye
güzelmiş kardeş :)
yalnız sendn bir ricam var yapabilirsen çok sevinirim. bu rehber olayıyla ilgili. acaba yeni numara kaydederken hem sime hem tel hafızasına kaydeden bişi yapılamaz mı. ikisinden birne seçebiliyoruz da benim istediğim ikisine birden kayıt etmesi. mümkn mü böyle birşey?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş kardeş :)
yalnız sendn bir ricam var yapabilirsen çok sevinirim. bu rehber olayıyla ilgili. acaba yeni numara kaydederken hem sime hem tel hafızasına kaydeden bişi yapılamaz mı. ikisinden birne seçebiliyoruz da benim istediğim ikisine birden kayıt etmesi. mümkn mü böyle birşey?
:D
keşke öyle bişey olabilse maalesef.ama hem hafıza kartına hemde sim karta kopyalayabilirsin rehberi.hatta wireless varsa ovi üzerinden internete yükleyip istediğin an geri çağırabilirsn.tavsiyemdir!

huzun34

Üye
Arkadaşlar ben neden indiremiyorum link acılıyor kaydet diyorum okadar yavas kaydediyorki 2 saat bekliyorum tam %99 oluyor hata veriyor 2 gundur bole indiremiyorum ya acaba sorun bendemi ?

erkan7g

Üye
yaa kötüköylü daha dün yükledim senin 09.08 olan hac ini bugün baktım 13.08 çıkarmışsın çok teşekür ediyorum güzel mçalışma ama şimdi ne fark var sadece samsung mu ekledin başka bi düzeltme varmı bunu da yükleyeyim mi tekrar teşekür ederim çalışman için

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
bu ne hız ya.:aha: dün 5 kere flash attım umarım tele zararı yoktur.:hmmm bunu da yüklüyorum. teşekkürler:oke:

EFE_55

EFE_55

Üye
saolasın kardeşim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz çok güzel olmuş

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben neden indiremiyorum link acılıyor kaydet diyorum okadar yavas kaydediyorki 2 saat bekliyorum tam %99 oluyor hata veriyor 2 gundur bole indiremiyorum ya acaba sorun bendemi ?
bence tarayıcınızı ve indirme yöneticinizi değiştirin.sorun aşılacaktır.çünkü dosyları mutlaka kontrol ederim.herhangi bi sorun yok
yaa kötüköylü daha dün yükledim senin 09.08 olan hac ini bugün baktım 13.08 çıkarmışsın çok teşekür ediyorum güzel mçalışma ama şimdi ne fark var sadece samsung mu ekledin başka bi düzeltme varmı bunu da yükleyeyim mi tekrar teşekür ederim çalışman için
hayır kardeşim.
isteyen olur diye Samsung Omnia ev ekranı ekledim+
oratsu ve orange ev ekranlarının görsel tasarımı biraz değişti..sadece.tercih senin.
bu ne hız ya.:aha: dün 5 kere flash attım umarım tele zararı yoktur.:hmmm bunu da yüklüyorum. teşekkürler:oke:
hayır flash atmanın herhangibir zararı yoktur.
lütfen ilk mesajdaki kurulumdan sonra kısmına dikkat ediniz

by-hedir

by-hedir

Üye
02-Bu aşamada önceden indirmiş olduğunuz modifiye rar dosyasından çıkan
"RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" , "RM-356_51.0.006_C04_prd.rofs3.fpsx" ve "RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02" dosyaları
demişsin birader ama bu rar dosyasının içinde iki dosya var.Bu "RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" dosya yok.diğerleri tmm.
yardımcı olurmusun ben anlayamadım bu kısmı...
saygılar msn den yardımcı olmam mumkun mu...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
02-Bu aşamada önceden indirmiş olduğunuz modifiye rar dosyasından çıkan
"RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx" , "RM-356_51.0.006_C04_prd.rofs3.fpsx" ve "RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02" dosyalarını ;
evet uda dosyası yok.modifiye fw dosyasında sadece iki tane dosya var.ilk mesajdaki o kısmı düzeltmeyi unutmuşum."RM-356_51.0.006_C04_prd.rofs3.fpsx" ve "RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02" dosyalrının olması gerekiyor.uda dosyasına gerek yok!teşekkürler uyadığın için
buradan yardımcı olayım :)

Üst Alt