kotukoylu v51 hacksiz orjinal firmwareyi geri yüklesem bir sorun çıkar mı
--------------- Ekleme ---------------
şu anda hackli v51 i kullanıyorum
haritalar için hafıza kartında cities klasörünü silin.tekrar deneyin çalışacaktır.OVİ MAGAZA ,HARITA FILAN KULLANAMIYORUM kullanmam ıcın ne yapmam lazım .
daha önceki sayfalarda belirtmiştim.tlf hard format atın.saati ayarlayıp chazı yeniden başlattıktan sonra ramblowun sorunusuz çalıştığını göreceksiniz.ramblow register hatası veriyor tarihi güncelledim fakat sorunum yeniden devam ediyor acaba tarihi güncellerken bir hata mı yaptım ?
yardım edecek biri yok mu ??

arakdaşım okadar çok teşekkür eden ve yorum yapan var seni rahatsız etmeden soruma cevap bulabilmek için epeyi bir sayfa ilerledim ama bulamadım... Şimdi heyecan yaptım anlattıklarını yapacağım ama... Bu uygulamadan sonra
1- telefonumun garantisi devam edecek mi?? Ve de
2- istediğimde telefonumun şimdiki haline dönüş yapabilme imkanım var mı?![]()

önemli değil yapabildin mi bariarkadaşlar benim problemim, Nokia Sözlük yüklemeye çalışıyorum, 5 dilde sözlük yüklemem lazım ( türkçe,norveççe, fince, lehçe, ingilizce) yüklüyor ama uygulamarda göstermiyor, Çok ihtiyacım var bunlara... Nasıl bir çözüm bulabiliriz ?![]()
Kardeş Sözlük ofisin içinde. Ben de kullanıyorum sorun yok.
menü farklı olduğu için göremedim. Ama şimdide Türkçe yükleyemiyorum. Sebebi nedir acaba ?Türkçe'nin yüklü olması lazım. (bende kendinden yüklüydü) Bir daha yüklemeye çalışırsanız dahili bileşen gibi bir hata verir ve kurmaz.