[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
tamam hocam yükledim şimdi denicem

--------------- Ekleme ---------------

usb rom u netten bulup indirmiştim ama olmadı şimdi pc suite yükledim gerekli driverları yükledi oldu çok teşekkürler

serkan

Üye
kotukoylu v51 hacksiz orjinal firmwareyi geri yüklesem bir sorun çıkar mı

şu anda hackli v51 i kullanıyorum

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
OVİ MAGAZA ,HARITA FILAN KULLANAMIYORUM kullanmam ıcın ne yapmam lazım .

yiğitsaraç

Üye
ramblow register hatası veriyor tarihi güncelledim fakat sorunum yeniden devam ediyor acaba tarihi güncellerken bir hata mı yaptım ?

yardım edecek biri yok mu ??

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu v51 hacksiz orjinal firmwareyi geri yüklesem bir sorun çıkar mı

şu anda hackli v51 i kullanıyorum

evet hackli yazılım üstüne yeniden v51 hacksiz kurabilirsiniz....
OVİ MAGAZA ,HARITA FILAN KULLANAMIYORUM kullanmam ıcın ne yapmam lazım .
haritalar için hafıza kartında cities klasörünü silin.tekrar deneyin çalışacaktır.
haritaları neden kullanamıyosunuz anlamadım.benim cihazımda şu an ikiside faal durumda!
ovi store içinse en son ovi store yazılımına güncellemeniz gerekmekte.
ovi son sürüm kurulum dosyası:

ramblow register hatası veriyor tarihi güncelledim fakat sorunum yeniden devam ediyor acaba tarihi güncellerken bir hata mı yaptım ?

yardım edecek biri yok mu ??
daha önceki sayfalarda belirtmiştim.tlf hard format atın.saati ayarlayıp chazı yeniden başlattıktan sonra ramblowun sorunusuz çalıştığını göreceksiniz.

canb34

canb34

Üye
saolasın hocam tekrar flash lıcam ama format atın sonra sistem dosyalarını silin demişsin ben private ı silemedim (klasor silinemiyor dosyalar açık) bide ne tür format atcaz
yardım eder misin

yiğitsaraç

Üye
haritalar için teşekkürler

hardware_Child

Üye
arakdaşım okadar çok teşekkür eden ve yorum yapan var seni rahatsız etmeden soruma cevap bulabilmek için epeyi bir sayfa ilerledim ama bulamadım... Şimdi heyecan yaptım anlattıklarını yapacağım ama... Bu uygulamadan sonra
1- telefonumun garantisi devam edecek mi?? Ve de
2- istediğimde telefonumun şimdiki haline dönüş yapabilme imkanım var mı? :allalla:

canb34

canb34

Üye
arakdaşım okadar çok teşekkür eden ve yorum yapan var seni rahatsız etmeden soruma cevap bulabilmek için epeyi bir sayfa ilerledim ama bulamadım... Şimdi heyecan yaptım anlattıklarını yapacağım ama... Bu uygulamadan sonra
1- telefonumun garantisi devam edecek mi?? Ve de
2- istediğimde telefonumun şimdiki haline dönüş yapabilme imkanım var mı? :allalla:

1-orijinal firmware e dönersen garanti devam eder..
2-evet dönebilirsin.

hardware_Child

Üye
=) hızlı cewap için teşekkürler canb34 :)

canb34

canb34

Üye
:) önemli değil yapabildin mi bari

hocam tekrar flashladım mükemmel oldu telefon emeğine sağlık teşekkürler.

her dediğini yaptım hocam ama sorun siteden mi kaynaklanıyo anlamadım..
ben facebook mobil de yukarda ana siteye ulaş kısmına tıkladım şifremi filan girdim 5 saniye dolaştım internet dondu 1 dk sonra browser dan attı bi daha denedim aynı sonuc baska arkadaslarda da var mı bu sorun bi yardım eder misiniz

yiğitsaraç

Üye
bu ramblow un allah canını alsın ya uygulama sanırım trial tele hard format attım ram blowu acmadım tarihi ayar verip ram blowu actım 2 3 saat calıstı sora 2 gün ileri alım dedim tarihi gene sapıttı :)

yurdaerk

Üye
arkadaşlar benim problemim, Nokia Sözlük yüklemeye çalışıyorum, 5 dilde sözlük yüklemem lazım ( türkçe,norveççe, fince, lehçe, ingilizce) yüklüyor ama uygulamarda göstermiyor, Çok ihtiyacım var bunlara... Nasıl bir çözüm bulabiliriz ? :hmmm

cabbar100

cabbar100

Üye
arkadaşlar benim problemim, Nokia Sözlük yüklemeye çalışıyorum, 5 dilde sözlük yüklemem lazım ( türkçe,norveççe, fince, lehçe, ingilizce) yüklüyor ama uygulamarda göstermiyor, Çok ihtiyacım var bunlara... Nasıl bir çözüm bulabiliriz ? :hmmm

Kardeş Sözlük ofisin içinde. Ben de kullanıyorum sorun yok.

yurdaerk

Üye
cabbar100

cabbar100

Üye
Türkçe'nin yüklü olması lazım. (bende kendinden yüklüydü) Bir daha yüklemeye çalışırsanız dahili bileşen gibi bir hata verir ve kurmaz.

yurdaerk

Üye
Türkçe'nin yüklü olması lazım. (bende kendinden yüklüydü) Bir daha yüklemeye çalışırsanız dahili bileşen gibi bir hata verir ve kurmaz.

Bende 4 dil kurulu şu an türkçe yok bunların arasında ve o dillerden her hangi birini seçiyorum. Dili kaldır diye bir menü geliyor ve haliyle basıncada kaldırmak istiyor.:hmmm:bilmm

hacker_127

hacker_127

Üye
hocam gerçekten çok güzel olmuş v50 de de bu modifiyeli yazılımı kullanıyordum. şimdiye kadar ki yazılımların en güzeli diyeblirim çalışmalarınınz devamını dilerim..

barisakkaya

Üye
Usta emeğine zamanına sağlık çok teşekkürler oldukça güzel bir modifiye firmware olmuş :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Sözlüğün ayarlarını kurcalayın biraz türkçe ve ıngilizcenin yüklü olduğunu göreceksiniz.portekiz kız arkadaşım olmadığı için portekizce sözlük eklemeyi gereksinim duymadım:) ıngilizce yetiyor global dil nede olsa :-)

Üst Alt