[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

are-x

Üye
Üstadlar benimde aklıma bir soru takıldı. Daha önce FW yaptım fakat pek beklediğim gibi olmadı..evecvi_haydarın FW sini yaptım harfi harfina uyguladım ama bi sonuc alamadım. Neyse sorum bu değil
Benim sorum şu:

Su an telefonumun versiyonu v50. Bu konuda ki FW v51 için denilmiş. Bu FW yi yükleyebilmek için telefonumu önce v51 e mi yükseltmem gerek yoksa bu FW yi yükleyince zaten otomatik olarak v51 olur mu?

Cevaplarsanız sevinirim. İndirdim herşey hazır şu an. Cevap bekliyorum.. Teşekkürler saygılar..
FW için birşeyler diyecek olursam gerçekten güzel bir çalışma. Maksimum performasnsı alacagıma inanıyorum..

ewet kurulur ama burdakileride harfi harfine uygula:oke:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Eline sağlık :D

are-x

Üye
ekledim

warhacker

warhacker

Üye
Arkadaşlar Fw gerçekten çok müthiş - hızlı , görsel açıdan zengin ve göze hoş geliyor HERKESE TAVSİYE EDERİM

nejdet can

nejdet can

Üye
Dün v2,5 yükledim çok güzel hızlı stabil ve bir hayli emek verilmiş bir çalışma Herkese tavsiye eder "kotukoylu" Arkadaşımızı tebrik ederim...

Bir sorum birde maruzatım olacak...

Maruzatım: açılışta çok gecikme var telefon geç açılıyor ayrıca açılış ekranındaki Start görüntüsü çok daha şık bir görüntü olabilirdi...

Sorum: CFW kurulumu ile gelen c: 'deki genel temalardan istemediklerimizi nasıl silebiliriz...

warhacker

warhacker

Üye
Benimde bir sorum var bu Fw de Conversation mıydı neydi o yok sanırsam mesajlarda görmedim o baloncuklu iphone tarzı mesajlaşmayı. Onu ayrıca program olarak yüklemek istiyorumda. Yükleme dosyasını paylaşırmısın KotuKoylu kardeşim?

nostoney

Üye
karde çok güzel bi fw yapmışşsın teşekkürler eline koluna sağlık

--------------- Ekleme ---------------

kardeş şimdi farketim daha mesaj lar da yan ekran klavyesi çıkmıyor :(

by-hedir

by-hedir

Üye
selam arkadasım bana biraz yardımcı olursan sevınırım ama sorunun ne oldugunu bır turlu bulamadım.
Sorun ise ben telefonu diyelim ki kapattım tekrar acmak istediğimde power tusundan acıyorum nokia yazısı geliyor ama ondan sonra tekrar kapanıyor.
telin hafıza kartını cıkarıp teli acarsam acılıyor.
sorunu nasıl cozebılırım.
bana yardımcı olursan sevınırım.
msn adresim: bahadirdö[email protected]
saygılar şimdiden tesekkur ederim böyle guzel bir fw hazırladıgın için...

...RESİM ÖĞRETMENİ...

nostoney

Üye
selam arkadasım bana biraz yardımcı olursan sevınırım ama sorunun ne oldugunu bır turlu bulamadım.
Sorun ise ben telefonu diyelim ki kapattım tekrar acmak istediğimde power tusundan acıyorum nokia yazısı geliyor ama ondan sonra tekrar kapanıyor.

...RESİM ÖĞRETMENİ...
hafıza kartına format atmayı denedinmi.hocam. Eğer denediğin haldede açılmıyorsa hafıza kartın sorunludur. Başka hafıza kartıda takıp test edebilrsiniz

are-x

Üye

...RESİM ÖĞRETMENİ...

yazı tipleriyle oynadınızmı? karta format atın

nostoney

Üye
fatih kardeş bende artık kimin CFW sini yüklersem 73.6 mb olarak görüyo ya :S:S sorun nerde acaba

constantineswat

Üye
kardeş çalışman süper yalnız 2 isteğim var birincisi bu ev ekranı teması birde Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları dosyaların alternatif download linkleri ama bu tema çok süper eklersen süpper olacak..:D

are-x

Üye
kotukoylu kardeşim msne gelirmisin

cabbar100

cabbar100

Üye
kotukoylu dostum diğer arkadaşların da belirttiği gibi tam ekran klavye çalışmıyor. Telefonu çevirdiğimde klavye çıkmıyor.

nostoney

Üye
kotukoylu dostum diğer arkadaşların da belirttiği gibi tam ekran klavye çalışmıyor. Telefonu çevirdiğimde klavye çıkmıyor.
evett kardeşş bu bendede oldu deminden beri uğraşıyorum yapmadığım şey kalmadıı :vur

Red_deviL

Üye
Kardeş hepsi iyi güzeL hoş yükLedim teLefona da bunun sanaL ( qwerty ) KLavyesi yok neden ??? Çözüm buLunca pm atarsan sevinirim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hepsi iyi güzeL hoş yükLedim teLefona da bunun sanaL ( qwerty ) KLavyesi yok neden ??? Çözüm buLunca pm atarsan sevinirim.
tekrardan hepinizden özür dilerm klavye sorununu çözdüm+conversations mesajlara eklendi.
onunla uğraşıyordum.
3 dakkaya link burada olur :)

o kadarda sürmedi :D

constantineswat

Üye
kadeş ben flash atma işlemince takılı kalıyorum evet dedikten sonra açma tuşuna basıyorum ve
Searching for phone...Not found!!! bu yazı geliyor bi işlem yok nasıl yapıcam...:)

are-x

Üye
crt 308 seçeneğine dikkat et ve driverleri kontrol et tekrar flashla

Üst Alt