[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

yiğitsaraç

Üye
tekrardan hepinizden özür dilerm klavye sorununu çözdüm+conversations mesajlara eklendi.
onunla uğraşıyordum.
3 dakkaya link burada olur :)

o kadarda sürmedi :D

cok tesekkür ederim sorununmuzla ilgilendiğiniz için allah razı olsun

--------------- Ekleme ---------------

programları e/ thinkchange nin içine at auto installer den kur outo installer yuklu geliyo zaten

1. sorun hakkında bir bilgim yok
2.sorun için tsunami 3 çıkarıldı kırmızı bug hatasından dolayı yani tsunami 3 te kırmızıya bürünme gibi bir problem yok eski sürümlerden birini yüklemiş olabilirsin kardeş
3.sorun open4all yerine everything install geldi doğru
4.performans arttıracağını sanmıyorum ama bu soruya kotukoylu kardeşim cewap werirse daha ii olur

cevap verdiğiniz için cok tesekkür ederim saolun tesekkürler

final diyelim gitsin.başlığı düzeltiyorum

bu arada son versiyonda
hiçkimse rompatcher a dikkat ettimi
o rahatsız edici pop up ekran çıkmıyor :)

evet farkettim donate a bilmem ne yazıodu artık o yok mükemmel olmus

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Widget a has bazı hatalar var.bunun çözümüde maalesef yok.
nedir bunlar?
1.samsung ev ekranı seçiliyken flash destekli bir siteye girerseniz web browser kapanır
2. kırmızı ekran bug ı maalesef hala devam etmektedir.
3. volume düğmesi hatası hala mevcuttur.
söylemek hoşuma gitmiyor ama gülü seven dikenine katlanır.
eğer samsung widget ev ekranını istiyorsak bunlara katlanmak zorundayız

yiğitsaraç

Üye
Samsung Widget a has bazı hatalar var.bunun çözümüde maalesef yok.
nedir bunlar?
1.samsung ev ekranı seçiliyken flash destekli bir siteye girerseniz web browser kapanır
2. kırmızı ekran bug ı maalesef hala devam etmektedir.
3. volume düğmesi hatası hala mevcuttur.
söylemek hoşuma gitmiyor ama gülü seven dikenine katlanır.
eğer samsung widget ev ekranını istiyorsak bunlara katlanmak zorundayız

dedikleriniz dogru katılıyorum htc ev ekranınıda eğer varsa uygunsa ekleyebilirmiyizmiyiz acaba ?

SyST3M

Üye
2 Nokia 5800 a kurdum fakat ikisindede klavye çıkmadı... sanırım sorun var

entrapmen

Üye
hafıza kartınız takılımıydı?
eğer takılı değilse hafıza kartına patches diye klasör oluşmamıştır?

Cok tesekkur ederim, sorun oymus evet.

Hazir siz yenilemisken tekrardan FW ladim. Simdi cok guzel calisiyor. Hazirladiginiz dokuman ve FW icin cok tesekkur ederim, ellerinize saglik.

yiğitsaraç

Üye
arkadaşlar sizden bir ricam var ben bu telefona quick office 6.2 kurmak istedim ve bi türlü beceremedim acaba çalışan versiyonunu herhangi bir yere (site farketmez) upload ederseniz sevinirim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
2 Nokia 5800 a kurdum fakat ikisindede klavye çıkmadı... sanırım sorun var
lütfen aşağıdaki linkten yeni sürümü kurun.düzeltilmiş halidir.

SyST3M

Üye
lütfen aşağıdaki linkten yeni sürümü kurun.düzeltilmiş halidir.

ilk mesajada bu dosyayı ekleyin baride yanlış yükleme yapmasınlar kimse son sayfalara bakmıyorki... şimdi kuruyorum inşallah düzelir.

teşekkürederim. saol:oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesajada bu dosyayı ekleyin baride yanlış yükleme yapmasınlar kimse son sayfalara bakmıyorki... şimdi kuruyorum inşallah düzelir.

teşekkürederim. saol:oke:
düzelecek kesinlikle!

huzun34

Üye
programları e/ thinkchange nin içine at auto installer den kur outo installer yuklu geliyo zaten

1. sorun hakkında bir bilgim yok
2.sorun için tsunami 3 çıkarıldı kırmızı bug hatasından dolayı yani tsunami 3 te kırmızıya bürünme gibi bir problem yok eski sürümlerden birini yüklemiş olabilirsin kardeş
3.sorun open4all yerine everything install geldi doğru
4.performans arttıracağını sanmıyorum ama bu soruya kotukoylu kardeşim cewap werirse daha ii olur
tsk. ederim benim bir sorum daha olucak telde hersey 10 numara gayet guzel hic bir sorunum yok fakat ben ovi magazasina internete girmek istedigimde dogrudan hattin uzerinden baglanmaya calisiyor ayarlarini kurcaladim vs ugrastim ne yaptiysam wlan baglanmayi yani nete baglanmadan eskisi gibi seceneklerin cikarark sormasini yapamadim dogrudan hat uzerinden baglaniyor hemen acaba bune nerden duzeltebilir arkadaslar/

buarada auto 'nstaller sole b' hata ver'yor bende NO APPLICATION DETECTED IN E\Thinkchange\! aynen bu uyariyi veriyor birde bu auto kurmus olsa sanirim hepsini c surucusune kurcakmis gibi anladim ben bunu E ye alamazmiyiz

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tsk. ederim benim bir sorum daha olucak telde hersey 10 numara gayet guzel hic bir sorunum yok fakat ben ovi magazasina internete girmek istedigimde dogrudan hattin uzerinden baglanmaya calisiyor ayarlarini kurcaladim vs ugrastim ne yaptiysam wlan baglanmayi yani nete baglanmadan eskisi gibi seceneklerin cikarark sormasini yapamadim dogrudan hat uzerinden baglaniyor hemen acaba bune nerden duzeltebilir arkadaslar/

buarada auto 'nstaller sole b' hata ver'yor bende NO APPLICATION DETECTED IN E\Thinkchange\! aynen bu uyariyi veriyor birde bu auto kurmus olsa sanirim hepsini c surucusune kurcakmis gibi anladim ben bunu E ye alamazmiyiz
hafıza kartındaki thinkchang klasöründe
c ve e edie iki klasör var
c ye kurmak istediğin dosyaaları c klasörüne hafıza karına kurmak istedilerini e klasörüne atarsın olur biter :D

barisakkaya

Üye
Kardeşim eline ayağına emeğine sağlık çok güzel olmuş gerçekten herhangi bir sorun yaşamadım bazı yaptığı uyarlamalar hele ki oldukça kullanışı arttırmış teşekkürler :oke:

are-x

Üye

oviye girmeden önce wlan tarayıcıdan bi ağ tanımla sonra bağlantıdan önceliğini 1 yap sonra oviye gir dostum

huzun34

Üye
hafıza kartındaki thinkchang klasöründe
c ve e edie iki klasör var
c ye kurmak istediğin dosyaaları c klasörüne hafıza karına kurmak istedilerini e klasörüne atarsın olur biter :D

oviye girmeden önce wlan tarayıcıdan bi ağ tanımla sonra bağlantıdan önceliğini 1 yap sonra oviye gir dostum
tsk. ederim kotukoylu program isi tamam eline saglik gercekten CFW de super olmus gercekten sizler tsk. en buyugunu hak eden insanlarsiniz emegeniz icin cok cok sagolun Are-x kardesim sanada cok tsk.ederim ama oviye girmeden once wlan tarayicisindan bir agi nerden secicem internet munelerinden hangisini acmaya calissam hemen hat uzerinden girmeye calisiyo ayarlardan bakiyorum GENEL ayarlar erisim n oktasi internet secili ana sayfa gecmis listesi java adresi java ecma dizesi indirirken ac var senin soledigin bolume nerden ulasabilirim acaba

are-x

Üye
tsk. ederim kotukoylu program isi tamam eline saglik gercekten CFW de super olmus gercekten sizler tsk. en buyugunu hak eden insanlarsiniz emegeniz icin cok cok sagolun Are-x kardesim sanada cok tsk.ederim ama oviye girmeden once wlan tarayicisindan bir agi nerden secicem internet munelerinden hangisini acmaya calissam hemen hat uzerinden girmeye calisiyo ayarlardan bakiyorum GENEL ayarlar erisim n oktasi internet secili ana sayfa gecmis listesi java adresi java ecma dizesi indirirken ac var senin soledigin bolume nerden ulasabilirim acaba

bak şimdi menü>ayarlar>bağlantı>kblosuz lan>ordan ağı seç şifre warsa gir sonra kaydedildi dedikten sonra tekrar menü>ayrlar >bağlantı>hedefler>intenet ordan önceliği ayarla

demek istediğini yanlışmı anladım bilmiyorum ama sreenshot werirsen yada msn werirsen daha çok yardımcı olablrm dostum

demek istediğini yanlışmı anladım bilmiyorum ama sreenshot werirsen yada msn werirsen daha çok yardımcı olablrm dostum

tesadf

tesadf

Üye
KardEŞim emeKLerinize SaqLık Süper olmus işte budur Türkün Gücü..Allah razı olsun emeği geçen arkadaşLardan..

baranmetin

Üye
Hocam ellerine klavyene sağlık telefon süper oldu, hem hız hem kolaylık açısından süper oldu çalışmalarının devamını dilerim.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
tereddütteydim yüklemekte ama yorumları görünce yüklemeye karar verdim..hemen işlemlere başlıyorum..şimdi teşekkür etmiyorum..işlem bittiğinde edicem inşallah ;D

ilk denemede euro2 red seçmemişim dil konusunda skıntı yaşamıştım ama şimdi düzelttim..çok teşekkürler..allah razı olsun..

Üst Alt