hafıza kartımdaki music klasörü içindeki yaklaşık 391 parçayı sorunsuz gördü.sıkıntı yok...müzikçalarda sorun varmı kardeşim? müzikleri görüyormu?
Seçtiğin anda geliyorsa normal. Bende de seçtiğim zaman 2-3 saniye kadar bir karmaşa oldu.Ama şimdi geyet iyi. Hızlıca sürekli menülere falan da girdim bi şey oluyomu diye yok normal bende.ekran gidip gidp geliyo kardeş
müzikçalarda sorun varmı kardeşim? müzikleri görüyormu?
ne demek multiupload a eklicem ama biraz beklemen lazımHocam allah rızası için rapid harici link verin dosya indiyor ya 10 kb hızla indiriyor ve donarak indiriyor yani duruyor 2-3 saniye 10 kb ile indiriyor sonra tekrar duruyor lütfen alternatif verin((
Seçtiğin anda geliyorsa normal. Bende de seçtiğim zaman 2-3 saniye kadar bir karmaşa oldu.Ama şimdi geyet iyi. Hızlıca sürekli menülere falan da girdim bi şey oluyomu diye yok normal bende.
o karmaşa hep oluyo zaten de bu öle değil sürekli gidip geliyor
Seçtiğin anda geliyorsa normal. Bende de seçtiğim zaman 2-3 saniye kadar bir karmaşa oldu.Ama şimdi geyet iyi. Hızlıca sürekli menülere falan da girdim bi şey oluyomu diye yok normal bende.
o karmaşa hep oluyo zaten de bu öle değil sürekli gidip geliyor
Kardeş inan bende olmadı şu ana dek dediklerin.
not: Kotukoylu kardeşim temalar için çok teşekkür ederim. Temayı telefona mı hafıza kartına mı kurayım ?
Bu Music Sıkıntı Yarattı Dosyalarımı Yedekliyorum Hafıza Kartına Format Atıcam Sonra Telefona Hard Format Atıcam Sonra Dosyaları Yükliyecem Geri En Son SÜPER FWmizi Kurucam Telefona İnş. Olacak Bu Sefer
Multiupload ı bekliyorum Hocam.
Kardeş inan bende olmadı şu ana dek dediklerin.![]()
doğrudur kardeş saol ilgin için ama yalan söylemiyorum
bu temalar kasmaz.istediğin yere kur.bunlar telefonun kendiikonlarını kullanır.Kardeş inan bende olmadı şu ana dek dediklerin.
not: Kotukoylu kardeşim temalar için çok teşekkür ederim. Temayı telefona mı hafıza kartına mı kurayım ?
kasıntı yapan temalar daha ağırlıkta kendi ikon paketlerini içerirler ok?
doğrudur kardeş saol ilgin için ama yalan söylemiyorum
Yok haşa kardeşim asla öyle bir şey demem. Bazen oluyor böyle sorunlar. Acaba sen flash atmadan önce hafıza kartındaki sistem dosyalarını sildin mi? Bunlar sorun yaratabiliyor. Ben böyle sorunlar olmaması için flashtan önce hem hafıza kartına hem de telefona format atıyorum.(biroltr diye bir modifiyecinin tavsiyesidir bu)
bu temalar kasmaz.istediğin yere kur.bunlar telefonun kendiikonlarını kullanır.
kasıntı yapan temalar daha ağırlıkta kendi ikon paketlerini içerirler ok?
Tamam hocam çok teşekkürler paylaşımın ve yardımların için![]()
Yok haşa kardeşim asla öyle bir şey demem. Bazen oluyor böyle sorunlar. Acaba sen flash atmadan önce hafıza kartındaki sistem dosyalarını sildin mi? Bunlar sorun yaratabiliyor. Ben böyle sorunlar olmaması için flashtan önce hem hafıza kartına hem de telefona format atıyorum.(biroltr diye bir modifiyecinin tavsiyesidir bu)
evet kardeşim sildim
soundwave blue/blackeski temaların isimlerini yazabilir misiniz? 3.0 sürümünde bazıları yok![]()

arkadasım ev ekranı wıdget ama hıcbırı yaramıyor yanı yandakı youtube fılan gıbı seylere tıklanmıyor ve ortada senın resımdekı gıbı yerel saat fılan yazmıyor nasıl olcak ?