Einstein™ Beyin Jimnastiği HD

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Einstein™ Beyin Jimnastiği HD




Açıklama
Kişisel bir çalıştırıcı ile beyninizi besleyin!
Gerçekten genç kalmak ve keskin bir zekaya sahip olmak istiyorsanız, her gün bir kaç dakikanızı ayırın ve beyninizi Einstein™ Beyin Jimnastiği HD ile çalıştırın!

Kurnaz tilki, çalışkan öğrenci ya da deha? "Beyninizin Yeterliliğini" nasıl ölçersiniz? Eğlenceli ve aynı zamanda bilimsel bir altyapısı olan "Einstein™ Beyin Jimnastiği HD" beyninizin aktif kalmasına yardım eder -- ya da gerekirse tekrar çalıştırmaya başlar! "Günlük Testi“ yapın, “Beyninizin Yeterliliğini" ölçün, en yüksek seviyelere ulaşın ve sonunda “Muhteşem Beyin” unvanını alın. Düzenli olarak yaparsanız kesinlikle "Beyin Yeterliliğinizde" olan farkı hissedeceksiniz! Unutmayın, her gün ilgilenmek ve devamlılık beyninizi aktif tutmanın anahtarıdır!

Gri maddelerinizi harekete geçirin: Evde tüm ailenizle birlikte eğlenebileceğiniz ya da arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz beyin egzersizidir. Albert Einstein size bu 30 mükemmel beyin egzersizini yaparken yardımcı olacak. Meşhur Albert Einstein size tavsiyeler ve destek verecek ve eğitimler esnasında beyninizin hangi kısımlarının çalıştığını size anlatacak.

Albert Einstein ve onun minik tatlı asistanı Robo oyunun tüm yönlerinde size destek olacak. İhtiyaç duyduğunuzda yanınızda olacaklar ve farklı egzersizleri anlatıp, her egzersizin bilimsel arka planını gösterecekler. Egzersizlere devam etmeniz ve zihinsel yeterliliğinizi önemsemeniz için sizi motive edecekler.

Münih/Almanya’dan Nörolog Dr. med. Thomas Knoll şöyle diyor: "Birçok hastam günlük hayatlarındaki unutkanlıktan yakınıyor. Dengeli bir iş hayatı yanında dinlenme süresi, beden egzersizleri ve sosyal aktiviteler yanında Einstein™ Beyin Jimnastiği HD gibi beyin jimnastiği programlarının kullanılmasını öneriyorum. Einstein™ Beyin Jimnastiği HD’ni çok beğeniyorum çünkü beyni çalıştırmak için 30 tane mükemmel ve farklı egzersiz sunuyor. Detaylı istatistikleri ve işlevselliği hastalarımın beyin güçlerini harekete geçirmeleri için motivasyon kaynağı oluyor.”

Kişisel eğitim yanında Android cihaz ile aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte yanyana Hot Seat modu ile egzersiz yapabilirsiniz - herkes sırayla oynar ve oyunun sosyal dinamiklerinin keyfini çıkarır.

Android cihaz ailenizin her bireyi için bir profil yaratabilirsiniz, böylece herkes beynini kendi başına çalıştırabilir. Her egzersizin adaptif zorluk seviyesi olduğundan, herkes ihtiyaçlarına göre destek alır. Haydi beyin yeterliliğini ölçmeye başlayalım ve her gün çalışalım.

Kapsamlı sıralama ve istatistikler, lider tabloları ve ödül odası gibi daha pek çok özellik bu gerçekten benzersiz beyin çalıştırma oyununun bir parçası olarak sizleri bekliyor. İyi eğlenceler!

Gerçekten eşsiz bir beyin egzersizi oyunu sizi bekliyor. İyi eğlenceler!

Özellikler:
• Premier kalitede, bilimsel yaklaşımı olan, Android için beyin jimnastiği ürünü
• Beyninizi harekete geçirmek için 30 özel olarak tasarlanmış egzersiz
• Mevcut “Beyin Yeterliliğinizi” ölçmek için Günlük Testler
• Her seviye için dinamik zorluk seviyesi
• Her egzersiz için detaylı bilimsel bilgi
• Albert Einstein ve oyuncu arasında sürekli etkileşim
• Oyunda her yerden ulaşılabilen detaylı yardım sistemi
• Kapsamlı ve ayrıntılı istatistikler
• Bir Android cihaz üzerinde birden fazla oyuncu için profil yönetimi
• Hot-Seat modu (tek bir Android cihaz üzerinde mutiplayer modu)
• Gençlere ve de yaşlılara eğlenceli, kolay ve sezgisel kullanıcı arayüzü
• Büyük deha Albert Einstein tarafından verilen kişisel destek

Google Play Store Link


Zippyshare Link (APK+OBB)
[/URL][/URL]
 
Son düzenleme:


ali.clay

ali.clay

Üye
:tşk:
 
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim hocam.
 
tayfun5453

tayfun5453

Üye
:tşk:
 
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. :)
 
serif-23

serif-23

Üye
:thumbup: :tşk:
 
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: FeLonieS
serif-23

serif-23

Üye
hocam oyun durduruldu hatası aldım
neden acaba ?
 

ays-e

Üye
teşekkürler :ok2:
 
Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: FeLonieS
Anil-D

Anil-D

Üye
güzel oyun önerin varmı
 
  • Beğen
Tepkiler: FeLonieS
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Eline sağlık
 
  • Beğen
Tepkiler: FeLonieS


Üst Alt