bak arkadaşlar ya anlamadan dinlemeden okuyorsunuz örneğin sabah kalktınız cenabet olmuşunuz öğle vakti girene kadar gusül abdesti almak gerekir.oruçlu iken cenabet olmak demiyor.nerenizden okuyorsunuz anlamıyorum.oruçlu iken o işlemi yapmanın cezası farklı.
Yahu arkadaşlar ya gerçekten anlamadınız ya da işi gırgıra alıyorsunuz hangi ilmihal kitabını açsanız bu bilgiler mevcuttur. Çoğu şeyler yanlış biliniyor, ve biz işi kaynağından öğrenmiyor, kulaktan dolma bilgilerle yetiniyoruz.
Rüyada kadın görmek cenabet olduğunuz anlamına gelmez. Meni akmadigi sürece cenabet olunmaz. Insanlarımız rüyalarında her ç. kadın gördüklerinde banyo alırlar (meninin gelmemesine rağmen )
ayrıca cenabet olursanız orucunuz bozulmaz.
Meni istekli isteksiz gelse de cenabet olunmuştur. Ve banyo alınmalıdır.
yani cidden ahmakça konuşuyor bazı arkadaşlar cenabetken her adım günah diyor ne alaka saçma bi cvap bu olurmu öyle şey sanki cenabetlik bi ton çamur içinde olmak gibi bişiye benzetiyorsunuz doğru sölüyor arkadaş gir google arattır bozarmı bozmazmı asıl kaynaklardan öğren ben lgkg300'e katılıyorum bu konuda
Bana hocam söylemişti, cenabet iken attığın adım, yediğin yemek haram diye ... Bana göre gayet mantıklı ama sizin düşüncenizi bilemem ...
Yalnız bir husus var bunu dile getirmek istiyorum, bir pislik yapıyorsunuz ve bunun dinen hükmünü duyunca kendinize göre uyarlamak ve kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ... Örneğin oruçlu iken isteyerek cenabet olan bir insanın keffaret orucu tutulmaması gerektiğini savunması gibi ... Çok yanlış .