Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ram olayini kafaniza takmayin biraz kullandikca daha guzel oluyor rom. birde sorunsuz yuklenen cwm linkini verdim onunla sorunsuz yukleniyor. ramden sikayet edenler ya boeffla config uygulamasini kurup zram aktif edin yada stock kernel kullanin. stick kernelle bende 500-600 arasinda oluyor ram ve telefon takilmadigi surece sorun etmeyin ram olayını.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Stock kernel kaç mb cepten indorecegimde bağlantı bekleniyor diyor download yoneticim

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ilk sayfadaki bağlantı bende inmiyor, başka bağlantı paylaşacak bir arkadaşım varmı acaba?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Gerek kalmadı kardeşim pc den indirip gönderdi. Şimdi kuralım bakalim

zaferozkan

zaferozkan

Üye

Arkadaslar stock kernel kurdum ama işlem doğru olmusmu

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bu da stock romda Ramin rahatladiginin göstergesi.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaslar stock kernel kurdum ama işlem doğru olmusmu
evet stock kernel yuklenmis ve rahatlamayi gormussun. acele etme bir hafta icinde hersey daha guzel olacak. birde sana tavsiye telefonunu günde bir kere yeniden başlat ram ve stabillik acisindan daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
zaferozkan

zaferozkan

Üye
evet stock kernel yuklenmis ve rahatlamayi gormussun. acele etme bir hafta icinde hersey daha guzel olacak. birde sana tavsiye telefonunu günde bir kere yeniden başlat ram ve stabillik acisindan daha iyi olacaktır.
Dediğin gibi yapacağım, yardımların için teşekkürler

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Serdar bir başka konuda 4.3 stok rom kullandığını ve daha iyi olduğundan yana olduğunu okudum. Şimdi sen bu Romu mu başka rom mu kullanıyorsun. Ve hangisini kullanmama oneriyorsun. Fikrini alabilir miyim?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar bir başka konuda 4.3 stok rom kullandığını ve daha iyi olduğundan yana olduğunu okudum. Şimdi sen bu Romu mu başka rom mu kullanıyorsun. Ve hangisini kullanmama oneriyorsun. Fikrini alabilir miyim?
o okuduğun yazinin tarihine baksaydin keske cok onceydi stock rom kullandigim. basim agrimasin rahat olsun diyorsan efextreme guzel onun haricinde 4.4.2 blekota var

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Blekota kurmuştum, kasiyordu. Bir hafta geçsin bakalım da suan kasılma yapıyor uglygulamalar yavaş açılıyor takılıyor internet pek hoşuma gitmedi. Cm10 ve 11 den çok memnunum ama görsellik yok.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Blekota kurmuştum, kasiyordu. Bir hafta geçsin bakalım da suan kasılma yapıyor uglygulamalar yavaş açılıyor takılıyor internet pek hoşuma gitmedi. Cm10 ve 11 den çok memnunum ama görsellik yok.
cm romlarini hayatta kullanmam. tek custom rom o olsa bile.kullanmam orjinali kullanirim daha iyi sarj sorunu var ve gorsellik sifir. 100 liraya satilan cin mali telefonlarin bule gorseli daha güzel cm den.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Cm11 in şarjı bu romdan daha iyi gidiyordu. Ama henüz bir gün oldu bir hafta kullanmadan kesin konuşamam. Benim için romun hızlı uygulamaların hızlı açılması suan hiç memnun değilim örnek facebook açarken bekliyor cm de dokunduğun anda açılıyor. Ancak yine söylüyorum bir hafta kullandıktan sonra kara vereceğim. Görsel olarak bu rom harika cm bomboş ama cin mali dandik telefonlar gibi de değil

zaferozkan

zaferozkan

Üye
S3 takılmadan kullanayim da hangi rom olursa olsun. Şimdi yeni bir cihaz alacak dururum yok oğlum oldu masraflar arttı. Vodafone hat üzerinden aldigim iphone 5s i bile altı ay kullandıktan sonra satmak durumunda kaldım durum o kadar içler acısı yani borçlar bitsin alırız bir M8 inşallah

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Birde Bu gm Elite ile ilgili bilgin var mı hat üzerinde tarifeye ek ayda 48 tl ye veriyorlar alınabilir diye düşünüyorum ama custom rom olursa kendi Romu pek iyi değil diye duymuştum donanım olarak kuvvetli cihaz

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 in şarjı bu romdan daha iyi gidiyordu. Ama henüz bir gün oldu bir hafta kullanmadan kesin konuşamam. Benim için romun hızlı uygulamaların hızlı açılması suan hiç memnun değilim örnek facebook açarken bekliyor cm de dokunduğun anda açılıyor. Ancak yine söylüyorum bir hafta kullandıktan sonra kara vereceğim. Görsel olarak bu rom harika cm bomboş ama cin mali dandik telefonlar gibi de değil
cm nin sarji bundan iyi gidemez buna garanti veririm. bu rom ile 5 bucuk saat ekran suresi aliyorum ben

zaferozkan

zaferozkan

Üye
O zaman benim batarya ölü demek çünkü bugün 3 saat 45 dk da bitti batarya

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Malum ikinci el almıştım cihazı üç yıllık batarya neredeyse değiştirme zamanı geldi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Malum ikinci el almıştım cihazı üç yıllık batarya neredeyse değiştirme zamanı geldi
ohooo bataryanin omru bitmiş. 2 sene normalde sonra dusuyor sarj. yeni batarya al farki gör 3 yillik batarya ile o kadar sure alıyorsan yeni batarya ile 5 bucuk saat garanti

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan