Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Güzel ama adı üstünde beta geliştirme aşamasında bence fazla ilgi görmez.
Az daha bekle kararlı çıkana kadar onu eklersin konuya tetikte ol :)
tmm hocam takip ediyorum zaten Teşekkürler [emoji106]

Aziz04

Aziz04

Üye
Aziz kardes peki blekotadan iyimi kotumu
Valla kardeşim şimdi ben denedim iyiydi şarj durumu özellikle çok iyi
Zaten 3 tane cihaza kurdum müşterinindi fazla kurcalama şansım olmadı
Tek gördüğüm bug rehberden atıyordu bi tane cihazda tek oldu bu ama cihazı kapatıp açınca düzeldi
Bahsını ettiğin romdada o hata var ve aynı yöntemle düzeliyordu

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim şimdi ben denedim iyiydi şarj durumu özellikle çok iyi
Zaten 3 tane cihaza kurdum müşterinindi fazla kurcalama şansım olmadı
Tek gördüğüm bug rehberden atıyordu bi tane cihazda tek oldu bu ama cihazı kapatıp açınca düzeldi
Bahsını ettiğin romdada o hata var ve aynı yöntemle düzeliyordu
hocam sonucta ikiside ayni altyapida QS-I9300-KK romunu altyapi olarak kullaniyor iki yapimcida.

ÖmüR

Üye
Romu biraz önce yükledim ve bazı hataları düzeltme uygulamalarınıda (widgetler ve kamera sorunu ile ilgili hepsi düzeldi)

Rom inanılmaz derecede güzel, hızlı ve stabil. S4'deki gibi göz ile sayfayı aşağı yukarı kaydırma özelliği vs. mükemmel.

Elinize kolunuza sağlık, Teşekkürler.

75gkc

Üye
Yorumlari okudum dayanamadım yükliyecem ins sorun cıkmaz

ÖmüR

Üye

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Üstteki resim (En Soldaki) nexus 5'in arama kaydı bölümünün resmi. Ben daha önce nexus 5 kullanıyordum arama kaydı kısmı çok güzeldi.

Aynı arama kaydı menüsünü yapma imkanımız varmıdır ?

Yada S5'in arama kaydı arayüzünü yükleyebilirmiyiz ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Üstteki resim (En Soldaki) nexus 5'in arama kaydı bölümünün resmi. Ben daha önce nexus 5 kullanıyordum arama kaydı kısmı çok güzeldi.

Aynı arama kaydı menüsünü yapma imkanımız varmıdır ?

Yada S5'in arama kaydı arayüzünü yükleyebilirmiyiz ?
valla kardeşim ben o port işlerinden anlamam. bilmiyorum oyle birsey varmi. senin dedigin android L den. yapabilen varsada bilmiyorum.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaslar su havadurumu widgetindeki resimi arıyorum yardımcı olabilecek varmi?

75gkc

Üye
Romu kullandım simdilik akıcı ama kılavyeyi kullanırken ı harfi yazmak istiyorsun yazmıyordu en köşede kalıyordu bende farklı klavye kullanıyorum

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Romu kullandım simdilik akıcı ama kılavyeyi kullanırken ı harfi yazmak istiyorsun yazmıyordu en köşede kalıyordu bende farklı klavye kullanıyorum
Ayarlardan Türkçe dili indirdinmi? türkçe yüklü değilse türkçe harfler en köşelerde çıkar. ama ayarlarından turkce dili indirirsen uzun bastığında ilk basta cikacak olan turkce karakterlerdir.

McBoltt60

McBoltt60

Üye

75gkc

Üye
Tmm haloldu saolun çoklu soruyorum bilmiyorum ama bu klavyenin siyah renkli olanı varmıdır birde yukarıda bildirim çubuğunu indiriyoruz ya birde sağ yukarıda bir şeye basınca daha fazla widgetler açılıyor onu açınca çok değişik acıyo sanki normal s5 öyle birşey görmedim de

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Tmm haloldu saolun çoklu soruyorum bilmiyorum ama bu klavyenin siyah renkli olanı varmıdır birde yukarıda bildirim çubuğunu indiriyoruz ya birde sağ yukarıda bir şeye basınca daha fazla widgetler açılıyor onu açınca çok değişik acıyo sanki normal s5 öyle birşey görmedim de
evet var siyah renkliside var klavyenin
evet var siyah renkliside var klavyenin buyur acilan sayfada aciklamalar mevcut siyah klavyeyi indirip cwm den yukleyeceksin.
https://www.maxicep.com/forum/konu/root-galaxy-s3e-note-3-klavyesi-stock-klavye.895890/
diger soyledigine gelince en ufak fikrim yok. bence bir sorun degil o

Son düzenleme:

75gkc

Üye
TMM teşekkür eb ufak fikrim yok ?

75gkc

Üye
hocam peki bu arama olzyı varmıdır cok zahmet olduk ama

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi

75gkc

Üye
Hocam ilk defa sizin kadar konuyla ilgilenen birisini görüyorum tebrik ve tesekkürlerimi sunuyorum bunu kursam romda herhangi bir kasma olurmu siz tavsiye edermisiniz birde bu lg g2 çift dokunusla ekran acma özellogi varmıdır ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilk defa sizin kadar konuyla ilgilenen birisini görüyorum tebrik ve tesekkürlerimi sunuyorum bunu kursam romda herhangi bir kasma olurmu siz tavsiye edermisiniz birde bu lg g2 çift dokunusla ekran acma özellogi varmıdır ?
kasma olmaz sadece arama uygulamasinin modlanmis hali birsey olmaz ben kullandım. lg cift dokunus ile acmak mumkun tabi onu kullanmak icin boeffla kernel kullanmak ve boeffla config uygulamasindan ozelligi acmak gerekiyor fakat tavsiye etmiyorum cunku cok sarj tüketiyor. bence hic geregi yok bu seferde sarj cok gidiyor diye sikayet edeceksin