Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

by.atalay

by.atalay

Üye
Bak ben soylemedim reklaminida yapmadim.sen soyledin.sakin kizma ona gore [emoji2]
:) hayir canım niye reklam olsun kızacak bişey yok memnunsan sıkıntı yok Güle güle kullan kardeşim tercih senin telefon senin 4.4.2 romlar benide imrendirmiyor değil di ama çoğunluğunda hep bi sıkıntı hep bi hata yuklememe kararı aldim efextreme ye devam biz ilerde Allah kerim bakalim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve kartal2378

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
Hocam romu yeni yukleyebildim gercekten iyi bir rom su ana kadar gordugum iki sorun var
-2 tane tarayici var
-Ram 624 den asagi dusmuyor
bunlarinda cozumu anasayfada var sanirim en kisa surede onlarida deneyecegin rom icin tesekkurler

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam romu yeni yukleyebildim gercekten iyi bir rom su ana kadar gordugum iki sorun var
-2 tane tarayici var
-Ram 624 den asagi dusmuyor
bunlarinda cozumu anasayfada var sanirim en kisa surede onlarida deneyecegin rom icin tesekkurler
çözümler ilk sayfada var ve iki tarayici olmadi sorun değil akilli kaydirma özelliğini kullanmak icin note 2 tarayıcısı koymus birde s3 un kendi tarayıcısı var. akilli kaydirma ozelligini kullanmam dersen kaldirabilirsin. ram icin cozumler konuda mevcut konuda yoksa yorumlarda defalarca belirttim. yine bir cozum bulamazsan ozelden yaz yardimci olmaya çalışırım.

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
Hocam ilk basta iyidi ama suan takilmaya basladi hava durumu widgeti gidip geliyor surekli kilitleniyo romu yenifen yuklesem sorunlar gidermi birde ram iyice yukseldi 700 lerde geziyor ne dersiniz

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilk basta iyidi ama suan takilmaya basladi hava durumu widgeti gidip geliyor surekli kilitleniyo romu yenifen yuklesem sorunlar gidermi birde ram iyice yukseldi 700 lerde geziyor ne dersiniz
kesinlikle takilma donma sorunu yok romda talimatlara birebir uyarakmi yukledin. en bastan tekrar yukleme yap megawipeyi yap kesin yuzlerce kisi yukledi ilk senden duydum boyle sorun talimatlara uyarak en bastan yukleme yapmani tavsiye ederim

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Romu biraz önce yükledim ilk izlenim olarak gerçekten tatmin etti. 4.3 olmasına rağmen görsellik bakımından gerçekten güzel olmuş.şu ana kadar bir sorun göremedim..sarj kullanımı konusunda aslında bakarsanız bütün 4.3 sürümlerindeki gibi pek fark yok .zaten bende whatsapp, twitter, facebook, instagram, foursquare 7/24 aktif olduğu için sarjım fazla gidiyordur benim :D yalnız web browser biraz yavaş gibime geldi. hafif kasılmalar oluyor. bunun dışında gerçekten tatmin edici. stabil demek için erken ama şuanlık gerçekten sorunla karşılaşmadım. emeği geçenlerin emeğine yüreğine sağlık. hata bulursam paylaşıcam :D tekrardan teşekkürler

EDIT: Sarji gercekten iyiymis ilk izlenimde iyi gelmemisti.sarj neredeyse bitmeyecek. tavsiye ediyorum arkadaslar sarji oldukca basarili.
diger rom larda aynı sorunu yasadım kendi tarayıcısında az bi kasılmalar var idiii var yaniii
onu silip kendi orj.tarayıcıyı yüklemek gerekir ...

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
diger rom larda aynı sorunu yasadım kendi tarayıcısında az bi kasılmalar var idiii var yaniii
onu silip kendi orj.tarayıcıyı yüklemek gerekir ...
5.1 versiyonda iki tarayicida mevcut sonradan stock yuklemeye gerek yok. diger tarayıcı akilli kaydirma ozelliklerini kullanmak icin.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Serdar kardes sen hala v3.1 mi kullaniyosun

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar kardes sen hala v3.1 mi kullaniyosun
3.1 ile 5.1 arasinda gidip geliyorum :) 3.1 i gercekten cok seviyorum ama 5.1 in beklemedeki sarji cok guzel. 3.1 ile gece boyu %3-4 giderken 5.1 ile %1-2 gidiyor bende boyle oluyor baskasinda nasıl olur bilemem tabi. ama en cok 3.1 kullandım

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Blekotadan daha mi iyi

McBoltt60

McBoltt60

Üye
valla orasını bilemem. blekotadan iyimi denemedim. kimisi efeden yana kimisi blekotadan yana. ben blekota uzun sureli denemedim
Harb den.blekotan romu bilemem ama Bu rom süper.Suan yeni kurdum süper. ..

Aziz04

Aziz04

Üye
Ben efextreme 4.4.2 kitkat beta 2'yi bi kaç cihaza kurdum ve gayet stabil. Tavsiye ederim
Beta sürümü böyleyse lite sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
Şarj durumu çok iyiydi ve hiç donma bug vs... yoktu

• Beğen
Tepkiler: by.atalay
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Ben efextreme 4.4.2 kitkat beta 2'yi bi kaç cihaza kurdum ve gayet stabil. Tavsiye ederim
Beta sürümü böyleyse lite sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
Şarj durumu çok iyiydi ve hiç donma bug vs... yoktu
gercektenmi aziz kardeşim? ben beta sürümü diye hic yuklemeyi düşünmedim bile. dedigin giniyse denemek lazım madem o kadar iyi neden beta diyorki? stable version olarak sürebilirdi dedigin gibiyse demekki 3. versiyonu stabil versiyon olarak sürer

Aziz04

Aziz04

Üye
Valla bende anlamadım hocam aslında beta olduğu için hiç yüklemeyi düşünmüyordum sayfayı hergün takip ediyorum baktım başka sürümler yok bende bi deneyeyim dedim ve gerçekten muhteşem
Ama bir kaç güne kadar yeni versiyon çıkar artık kararlı sürüm olur mu bilgim yok
@serdar431

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende anlamadım hocam aslında beta olduğu için hiç yüklemeyi düşünmüyordum sayfayı hergün takip ediyorum baktım başka sürümler yok bende bi deneyeyim dedim ve gerçekten muhteşem
Ama bir kaç güne kadar yeni versiyon çıkar artık kararlı sürüm olur mu bilgim yok
@serdar431
bugun yarın bende bir deneyeyim bakalım nasılmış efextreme kitkat romu. teşekkür ederim bilgilendirmen için. denerim güzelse konuya eklerim

Aziz04

Aziz04

Üye
bugun yarın bende bir deneyeyim bakalım nasılmış efextreme kitkat romu. teşekkür ederim bilgilendirmen için. denerim güzelse konuya eklerim
Güzel ama adı üstünde beta geliştirme aşamasında bence fazla ilgi görmez.
Az daha bekle kararlı çıkana kadar onu eklersin konuya tetikte ol :)

• Beğen
Tepkiler: serdar431
kartal2378

kartal2378

Üye
Güzel ama adı üstünde beta geliştirme aşamasında bence fazla ilgi görmez.
Az daha bekle kararlı çıkana kadar onu eklersin konuya tetikte ol :)
Aziz kardes peki blekotadan iyimi kotumu