Bendede bazen oluyo bu dediğin pek önemli değil bence kadında bile kusur vardır unutmabiri beni aradı ama arama penceresi çıkmadı bildirim menüsnden cevaplayabildim kardeş

arkadasininda surumu 4.3 ise system/framework/android-policy.jar dosyasını onun telefonunda aynı yerdeki ile değistir. izinleri rw-r-r olarak ayarla ve telefonu yeniden baslatArkadaşlar bu rom da ki ekran kilidinde mürekkep efekti ni bir arkadaşım istiyor. Onunda S3 u var. Nasıl verebilirim arkadaşa
Kardesim v5.1 in ne gibi sıkıntıları var?arkadaslar v5.1 yukledim 2 gun sonra 3.1 e geri dondum. kac cikarsa ciksin bence en iyisi 3.1
Kardeşim bu sorun v5.1 de oluyorsa eğer gereken herseyi yapmışsın zaten v3.1 e geç olsun bitsin temiz bi kurulum yap.Sorunum romdan kaynaklimi bilmiyorum ancak berbat bir sorunla karsi karsiyayim sorun ilk basta twitterdan basladi android twitter uygulamasi yeni tweetleri yenilemiyorda clear data yapinca o anlik yeniliyor sonra tekrar yenilemiyordu klima gelen ve arastirdigim her turlu lanet olasi cozumu denedim simdi hepsini yazmiyim artik sinir oldum hesabi dondurdum uygulamayida sildim sinirden deli oldum telefonu paramparca eticektim az daha simdide ayni sorun instagrama oldu ne yapcam bilmiyorum defalarca uygulamayi sildim yeni yükledim clear data yaptim apk olarak indirip denedim telefonu yeniden başlattim nuh diyor peygamber demiyor ne yapacağımı bilemiyorum saskinlik icerisindeyim tarayıcıdan giriyir uygulamadan girmiyor yakinda instagramida silmek zorunda kalacam yardim edin çaresiz kaldım
Eger cwm nin son sürümü yukluyse ondan hata verebilir hocam 1.sayfada bahsedilen cwm sürümünü yukleyin.sürümü cwm den yüklerken hata veriyor sebebi ne olabilir? üstelik megawipe yaparak kuruyorum . sadece kuracam romu indirdim yoksa v2.0 dan başlayıp güncelleye güncelleye mi kuracam ?
Dostum ben 3.1 kullanıyorum 5.1 hiç kullanmadım arasinda ne kadar fark vardır bilmiyorum 3.1 stabilite hiz ve şarj açısından güzel birazdan bende 5.1 i kurucam stock karnelle kullanmayı düşünüyorum bu sefer arasındaki farkı kullanmadan bilememinstagramı düzelttim twitter gitti yapacak birşey yok 3.1 in aşırı ne farkı var söylersen ona göre indirip flashlayım
arasinda pek fazla fark yok sadece benim ilk gördüğüm 5.1 de cok fazla sarj gidiyor kullanirken ama uykuda tum gecede bende yuzde 1 sarj gitti. onemli ilan kullanim sirasindaki sarj oldugu icin 3.1 daha iyi. nd5 alt yapisi daha iyi bana gore.instagramı düzelttim twitter gitti yapacak birşey yok 3.1 in aşırı ne farkı var söylersen ona göre indirip flashlayım
arasinda pek fazla fark yok sadece benim ilk gördüğüm 5.1 de cok fazla sarj gidiyor kullanirken ama uykuda tum gecede bende yuzde 1 sarj gitti. onemli ilan kullanim sirasindaki sarj oldugu icin 3.1 daha iyi. nd5 alt yapisi daha iyi bana gore.
bu arada by atalay ve morki05 yoklugumda konuyla ilgilenip başıboş birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim. ben almanyaya geldigim icin yeni duzen kuruyorum o yuzden internetim bir müddet olmayacak.

insallah kardesim sifirdan düzen kurunca hemen olmuyor is güçte yok daha bende memnun degilim bu ayriliktan ama mecbur en kisa zamanda görüşmek dilegiyleV5.1 e dün gece geçtim bende ve çoğu kullanan arkadaşların tavsiyesiyle ND5 karneli ile birlikte kullanıyorum daha ilk kullamimlarda tatmin etti diyebilirim ama yorumlamak erken olur su anda gece 3 te telefonu koydum ucak modunda 8 saatte sadece %1 düştü ayrıca daha dün aldigim 3000mah batarya ile birlikte kullanmaya başladım bakalım ilerleyen günlerde kullanim acisindan şarjı yorumlayabilirim şimdilik sorun yok.
Serdar kardeşim ben çok tsk ederim ne kadar da yardımcı olmaya calissakda bu formun sana ihtiyacı varburaya döndüğünde tekrar Yardımlaşmak ümidiyle
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Inşallah biraderim Allah kolaylık versin.insallah kardesim sifirdan düzen kurunca hemen olmuyor is güçte yok daha bende memnun degilim bu ayriliktan ama mecbur en kisa zamanda görüşmek dilegiyle
Hocam kolay gelsin Allah yardım etsin bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz hem gündemde kalsın hemde bilgi paylaştıkça çoğalırinsallah kardesim sifirdan düzen kurunca hemen olmuyor is güçte yok daha bende memnun degilim bu ayriliktan ama mecbur en kisa zamanda görüşmek dilegiyle
Daha iyisini bulana kadar en iyisi bu [emoji4]Inşallah biraderim Allah kolaylık versin.
teşekkürler hocam olmazsa birde öyle deneyelimEger cwm nin son sürümü yukluyse ondan hata verebilir hocam 1.sayfada bahsedilen cwm sürümünü yukleyin.
Daha iyisi blekota kitkat imis dostum. Ben denedim ve bu sonuca vardimDaha iyisini bulana kadar en iyisi bu [emoji4]