Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

fey004

Üye
ota update ile güncelledim kurdum sonra tekrar güncelleme indirmek istiyor indireceği update v5 telefonda da v5 yüklü yine de indiriyim mi

by.atalay

by.atalay

Üye
ota update ile güncelledim kurdum sonra tekrar güncelleme indirmek istiyor indireceği update v5 telefonda da v5 yüklü yine de indiriyim mi
Eger v5.1 e guncellediyseniz gerek yok tekrar indirmenize o uyarı guncellendigi halde gelir takilmayin ona

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fey004

Üye
v5.1 i yüklerken wipe cache yapmak gerekir mi

GreaTH

GreaTH

Üye
Sarj tuketiminin Karnelle alakasi yok. Nedense Ben 3.1 yukledigimde asiri sarjim gidiyordu suan 4.0 yukledim boeffle yuklu suanda sarj fazla gitmiyor

hhararli

hhararli

Üye
v3.1 yükledim güncelledim fakat her telefonu açıp kapatmada güncelleme uyarısı veriyor bunun dışında güzel rom hızlı akııcı

by.atalay

by.atalay

Üye
v5.1 i yüklerken wipe cache yapmak gerekir mi
Evet v5.1 flasladiktan sonra wipe cache yap reboot system now tıkla tamamdir ondan once herhangi bir wipe sakın YAPMAYINIZ

by.atalay

by.atalay

Üye
Sarj tuketiminin Karnelle alakasi yok. Nedense Ben 3.1 yukledigimde asiri sarjim gidiyordu suan 4.0 yukledim boeffle yuklu suanda sarj fazla gitmiyor
Şarj tüketimini etkileyen direk karneldir dostum araştırabilirsin.

GreaTH

GreaTH

Üye
Bu bi tek bendemi olmuyor o zaman ? Suan boeffla yuklu gayet iyi. 3.1 Romunu tekrar yukleyip kanitlayabilirim :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
greath kardeş benim telefon şarjıda her 2 yada 3 dakkada bir iniyor baktım bataryada şiş değil nedense 4.1.2 güncellemesinden sonra şarj daha hızlı bitiyor buna bir çözüm yokmudur

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
V 5.0 yukliyim mi

by.atalay

by.atalay

Üye
greath kardeş benim telefon şarjıda her 2 yada 3 dakkada bir iniyor baktım bataryada şiş değil nedense 4.1.2 güncellemesinden sonra şarj daha hızlı bitiyor buna bir çözüm yokmudur
Ayni sorun bendede mevcut kardeşim sıkıntı bataryadan kaynaklaniyor bunun çözümü 3000mah batarya almak ben öyle yaparak cozcem bunu...

by.atalay

by.atalay

Üye
Bu bi tek bendemi olmuyor o zaman ? Suan boeffla yuklu gayet iyi. 3.1 Romunu tekrar yukleyip kanitlayabilirim :)
Benim boeffla karnele lafım yok bende onu kullanıyorum zaten ki kullanan arkadaslarda batarya performansindan memnun benim sikintim batarya dediğim gibi karnel değil.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
V 5.0 da ekstra özellik ne var kardeşim ne gibi değişiklikler var

by.atalay

by.atalay

Üye
V 5.0 da ekstra özellik ne var kardeşim ne gibi değişiklikler var
Halen v3.1 kullanıyorum 5e geçmiş değilim kullanan arkadaşlar yorumlarını bırakacaktır.

morki05

morki05

Üye
Sayın Efextreme kullanicilari v5.0 kuran yokmu bir kahraman yenilik ler hakkında bilgi verecek ;)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş kurdum 3.1 ile aynısı bi değişiklik yok yaniklavyesi çok beyaz bide

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
Teşekkürler

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ne demk kardeşim benim tek sıkıntım şarj valla bana önerebileceğin şarjda iyi bir rom var mı kardeş

morki05

morki05

Üye
Şöyle söyleyeyim 20 den fazla rom denedim en uzun 2 hafta kullandığım revulation bile bu kadar sağlıklı değildi şarj süresi kullandıkça oturuyor örn .sabah % 100 iken sürekli telefon konuşmamda saat akşam 7-8 gibi % 65 civarı kalabiliyor. Gün içinde internet kullanımı wifi veya kendi int. Dahil %35 -40 kalabiliyor. Bazen gprs açık navigasyon bile kullanıyorum. Yani kısaca ilk kuranlardanım şu ana kadar en iyisi bu.
Tavsiye ederim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yani bu exterme lite mı kullanıyorsun hangi versiyonunu pekiyani bu rom kurayım ve kullanıyım mı kardeş