Eger v5.1 e guncellediyseniz gerek yok tekrar indirmenize o uyarı guncellendigi halde gelir takilmayin onaota update ile güncelledim kurdum sonra tekrar güncelleme indirmek istiyor indireceği update v5 telefonda da v5 yüklü yine de indiriyim mi
Evet v5.1 flasladiktan sonra wipe cache yap reboot system now tıkla tamamdir ondan once herhangi bir wipe sakın YAPMAYINIZv5.1 i yüklerken wipe cache yapmak gerekir mi
Şarj tüketimini etkileyen direk karneldir dostum araştırabilirsin.Sarj tuketiminin Karnelle alakasi yok. Nedense Ben 3.1 yukledigimde asiri sarjim gidiyordu suan 4.0 yukledim boeffle yuklu suanda sarj fazla gitmiyor
Ayni sorun bendede mevcut kardeşim sıkıntı bataryadan kaynaklaniyor bunun çözümü 3000mah batarya almak ben öyle yaparak cozcem bunu...greath kardeş benim telefon şarjıda her 2 yada 3 dakkada bir iniyor baktım bataryada şiş değil nedense 4.1.2 güncellemesinden sonra şarj daha hızlı bitiyor buna bir çözüm yokmudur
Benim boeffla karnele lafım yok bende onu kullanıyorum zaten ki kullanan arkadaslarda batarya performansindan memnun benim sikintim batarya dediğim gibi karnel değil.Bu bi tek bendemi olmuyor o zaman ? Suan boeffla yuklu gayet iyi. 3.1 Romunu tekrar yukleyip kanitlayabilirim![]()
Halen v3.1 kullanıyorum 5e geçmiş değilim kullanan arkadaşlar yorumlarını bırakacaktır.V 5.0 da ekstra özellik ne var kardeşim ne gibi değişiklikler var