Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

mustipa

mustipa

Üye
yüklediğim tema system app içinde görünmüyor data app içinde görünüyor

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğim tema system app içinde görünmüyor data app içinde görünüyor
kardeşim o zaman system-app icine kopyala temalari permissions larini rw-r-r ayarla teli yeniden baslat

mustipa

mustipa

Üye
yaptım oldu ama bazı programların ikonları menüde görünmüyor temayı aktif edince
yaptım oldu ama bazı programların ikonları menüde görünmüyor temayı aktif edince
tamam ikonlarda görünüyor teşekkür ederim yardımların için

mustipa

mustipa

Üye
Linkini versem olurmu

morki05

morki05

Üye
Olur Sağol

mustipa

mustipa

Üye
buyur o zaman 25 tane tema var istediğini indir

morki05

morki05

Üye
Teşekkürler

şirinler1990

Üye
Bu ROM ICIN ÇOCUK MODU VAR MI

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Merhabalar bu temaları attıktan sonra mı oldu bilmiyorum ama hangi internet tarayıcıyi açarsam açayım kendiliğinden tarayıcı bir süre sonra kapanıyor özellikle chrome ve opera mobile bu durumu yaşayan var mi yada bunun çözümü sürf yaparken oluyor özellikle son zamanlarda

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar bu temaları attıktan sonra mı oldu bilmiyorum ama hangi internet tarayıcıyi açarsam açayım kendiliğinden tarayıcı bir süre sonra kapanıyor özellikle chrome ve opera mobile bu durumu yaşayan var mi yada bunun çözümü sürf yaparken oluyor özellikle son zamanlarda
tema ile alakalı olacağını sanmıyorum tema sadece ikonlari degistiriyor. bunca zaman hic bu şikayet ile gelen olmadı bilemiyorum sebebini. clean master ile temizleme yapin internet önbellegini falan deneyin

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
by.atalay

by.atalay

Üye
Romun içinde gelen s5 teması gayet hoş şık ve yeterli bu kadar kasmaniza gerek yok arkadaşlar ne gerek var?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serdar431

mr_luci

Üye
Bende kilit ekranı için mürekkep efekti arıyorum elinde olan varsa paylaşabilir mi

by.atalay

by.atalay

Üye
?

Şimdi ben v2.0 kullanıyorum direk v4.0 geçiş yapsam sıkıntı olur mu ?

Sıkıntı olmaz kardeşim ama sana tavsiyem v4.0 de bazı sıkıntılar var takilmalar donmalar gibi 4 ü kuranlar hep geri döndü şu an için en iyisi v3.1 seninde ona gecmeni tavsiye ederim. V4 şimdilik sıkıntılı tat vermiyor

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
Sıkıntı olmaz kardeşim ama sana tavsiyem v4.0 de bazı sıkıntılar var takilmalar donmalar gibi 4 ü kuranlar hep geri döndü şu an için en iyisi v3.1 seninde ona gecmeni tavsiye ederim. V4 şimdilik sıkıntılı tat vermiyor

v2.0 ilk kuranlardanim neredeyse sıkıntı yok aslında sadece sürüm gunceleyecegim yani v3.1 de ciddi anlamda değişiklik var mı ?

by.atalay

by.atalay

Üye
v2.0 ilk kuranlardanim neredeyse sıkıntı yok aslında sadece sürüm gunceleyecegim yani v3.1 de ciddi anlamda değişiklik var mı ?

Ben bu Roma v3.1 le başladığım için v2 kullanmadim arasinda ne fark vardır bilemem ama benim forumdan takip ettiğime göre v2 den v3.1 e geçenler hiç pişman değil hep memnunlar ama v4 için aynı şeyleri söyleyemem

secan325

Üye
Romun v5 ve v5.1 ota versiyonu yayınlanmış konuyu takip eden arkadaşlara duyurulur. Bşka bir siteden indirdim kurucam .

Aziz04

Aziz04

Üye
Romun v5 ve v5.1 ota versiyonu yayınlanmış konuyu takip eden arkadaşlara duyurulur. Bşka bir siteden indirdim kurucam .
V5.1 de donma ve buglar var. Daha şimdiden yükleyenler hiç memnun değil. xda'da
Zaten adam gömlek değiştirir gibi rom çıkarıyor. Tamam güncelleme yap ama bir önceki versiyonda yaşanan sorunları göz ardı etmeden. Adam umursamıyor bile. Ne fayda?